nu moterys issidrasinau ir pasidariau siandien fraxeli skruostu srity (kur daugiausia bedu). maniau lauksiu lapkricio, bet, kai paskaiciau kad randams reikia 4-5 proceduru, kas menesio tarpo, tai gausis uzsiemimo iki pat ziemos galo.
nugi dar nieko negaliu pasakyt,tik valanda po proceduros, Jausmas - kad viskas dega kaista ir istine. oda kaip svitrinis popierius raudona, skaudanti.
pati procedura vyko taip:
valanda sedejau su saldanciu kremu-geliu, kuris veikia matyt panaisiai kaip lidokainas - sukelia vietine nejautra, anestetikas (ne visiska)
tada man buvo daromas fraxelis. skausmas tikrai buvo nemazas. tarsi degintu oda. net su to kremo poveikiu. kojos rangesi ir sokinejo. ner taip baisu gal, bet ir ner labai paprasta ir malonu. ta prasme procedura reikejo iskentet tiesiogine prasme.
dabar tept namie raminanti krema, saugotis saules, laukt lupimosi ir t.t.. viskas parasyta puslapy ir informacijoj. rytoj i darba eisiu matyt kaip triju dienu pagiringo veido persona. miegot ant skruostu be sansu. galvojau kaip jei visa veida buciau darius... cia buvo tik skruostai...
bet as senai labai norejau, senai svajojau tikiuosi greit gerai gyt ir lauskiu rezultato katras tikrai ne iskart.. tai vat toks patyrimas, deja aprasytu rezultatu teks laukti...
p.s. gydytoja Aukse, atlikusi procedura labai maloni ir kompetetinga. kelia pasitikejima.
QUOTE(Levereti @ 2013 10 07, 14:37)
Būtų labai įdomu išgirsti kieno nors atsiliepimus, aš daug prisiskaičiau internete ir foto prisižiūrėjau, na vaizdelis iškart po procedūros daugeliu atvejų baisus, oda atrodo kaip labai stipriai nudegusi, net su žaizdelėm
Pernai buvau konsultacijai Eroj Estetic, tai mane užtikrino, kad taip tikrai nebus, oda bus kaip nudegusi saulėje, per pora dienų nusisluoksniuos kaip po rūgštinio valymo

ir bus skaistesnė, lygesnė. Sakė kad oda 100 proc. atsinaujintų po maždaug 4 procedūrų. Taigi mane truputį verčia abejoti koks rezultatas būtų po 1