Įkraunama...
Įkraunama...

Lazeris Fraxel Dual (randai po spuogų, dėmės)

Būtų labai įdomu išgirsti kieno nors atsiliepimus, aš daug prisiskaičiau internete ir foto prisižiūrėjau, na vaizdelis iškart po procedūros daugeliu atvejų baisus, oda atrodo kaip labai stipriai nudegusi, net su žaizdelėm g.gif
Pernai buvau konsultacijai Eroj Estetic, tai mane užtikrino, kad taip tikrai nebus, oda bus kaip nudegusi saulėje, per pora dienų nusisluoksniuos kaip po rūgštinio valymo g.gif ir bus skaistesnė, lygesnė. Sakė kad oda 100 proc. atsinaujintų po maždaug 4 procedūrų. Taigi mane truputį verčia abejoti koks rezultatas būtų po 1 g.gif
Atsakyti
nu moterys issidrasinau ir pasidariau siandien fraxeli skruostu srity (kur daugiausia bedu). maniau lauksiu lapkricio, bet, kai paskaiciau kad randams reikia 4-5 proceduru, kas menesio tarpo, tai gausis uzsiemimo iki pat ziemos galo.
nugi dar nieko negaliu pasakyt,tik valanda po proceduros, Jausmas - kad viskas dega kaista ir istine. oda kaip svitrinis popierius raudona, skaudanti.

pati procedura vyko taip:

valanda sedejau su saldanciu kremu-geliu, kuris veikia matyt panaisiai kaip lidokainas - sukelia vietine nejautra, anestetikas (ne visiska)
tada man buvo daromas fraxelis. skausmas tikrai buvo nemazas. tarsi degintu oda. net su to kremo poveikiu. kojos rangesi ir sokinejo. ner taip baisu gal, bet ir ner labai paprasta ir malonu. ta prasme procedura reikejo iskentet tiesiogine prasme.

dabar tept namie raminanti krema, saugotis saules, laukt lupimosi ir t.t.. viskas parasyta puslapy ir informacijoj. rytoj i darba eisiu matyt kaip triju dienu pagiringo veido persona. miegot ant skruostu be sansu. galvojau kaip jei visa veida buciau darius... cia buvo tik skruostai...

bet as senai labai norejau, senai svajojau tikiuosi greit gerai gyt ir lauskiu rezultato katras tikrai ne iskart.. tai vat toks patyrimas, deja aprasytu rezultatu teks laukti...

p.s. gydytoja Aukse, atlikusi procedura labai maloni ir kompetetinga. kelia pasitikejima.

QUOTE(Levereti @ 2013 10 07, 14:37)
Būtų labai įdomu išgirsti kieno nors atsiliepimus, aš daug prisiskaičiau internete ir foto prisižiūrėjau, na vaizdelis iškart po procedūros daugeliu atvejų baisus, oda atrodo kaip labai stipriai nudegusi, net su žaizdelėm g.gif
Pernai buvau konsultacijai Eroj Estetic, tai mane užtikrino, kad taip tikrai nebus, oda bus kaip nudegusi saulėje, per pora dienų nusisluoksniuos kaip po rūgštinio valymo g.gif ir bus skaistesnė, lygesnė. Sakė kad oda 100 proc. atsinaujintų po maždaug 4 procedūrų. Taigi mane truputį verčia abejoti koks rezultatas būtų po 1  g.gif

Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2013 10 07, 20:06)
nu moterys issidrasinau ir pasidariau siandien fraxeli skruostu srity (kur daugiausia bedu). maniau lauksiu lapkricio, bet, kai paskaiciau kad randams reikia 4-5 proceduru, kas menesio tarpo, tai gausis uzsiemimo iki pat ziemos galo.
nugi dar nieko negaliu pasakyt,tik valanda po proceduros, Jausmas - kad viskas dega kaista ir istine. oda kaip svitrinis popierius raudona, skaudanti.

pati procedura vyko taip:

valanda sedejau su saldanciu kremu-geliu, kuris veikia matyt panaisiai kaip lidokainas - sukelia vietine nejautra, anestetikas (ne visiska)
tada man buvo daromas fraxelis. skausmas tikrai buvo nemazas. tarsi degintu oda. net su to kremo poveikiu. kojos rangesi ir sokinejo. ner taip baisu gal, bet ir ner labai paprasta ir malonu. ta prasme procedura reikejo iskentet tiesiogine prasme.

dabar tept namie raminanti krema, saugotis saules, laukt lupimosi ir t.t.. viskas parasyta puslapy ir informacijoj. rytoj i darba eisiu matyt kaip triju dienu pagiringo veido persona. miegot ant skruostu be sansu. galvojau kaip jei visa veida buciau darius... cia buvo tik skruostai...

bet as senai labai norejau, senai svajojau tikiuosi greit gerai gyt ir lauskiu rezultato katras tikrai ne iskart.. tai vat toks patyrimas, deja aprasytu rezultatu teks laukti...

p.s. gydytoja Aukse, atlikusi procedura labai maloni ir kompetetinga. kelia pasitikejima.

Šaunuolė, kad pasiryžot 4u.gif Ar kitą dieną po procedūros eisite į darbą? unsure.gif Aš galvojau, kad net kažin ar savaitgalio užtektų bent kiek padoriau apgyti g.gif Parašykite koks toliau gijimo procesas ir kada pasimatys rezultatas.
Atsakyti
atsakymas i levereti klausima- manau i darba eiciau vistiek, nu negali savaites imt biuletenio. veidas neatrodo taip kraupiai kaip isivaizdavau, kol kas...sake kolegos kad atrodau tiesiog kaip priaugus 5 kg. ar po ligos.
kol kas veidas smarkokai patines ir matyti smulkus jau rudeti imantys taskeliai - tos vietos kur ir pataikyta lazeriu. tai vadinasi greit pradesis lupimasi...va tada jau bus baisiau.
dabar oda tose vietose sausa, kaista, karsta. dziaugiuos kad ner kraujosruvu, kad neslapiuoja.
as ir dziaugiuos, nes gyjimas ner labai trumpas ir tam reik prisiruost psichologiskai, o jei dar pagalvosim apie kelis kartus fraxelio - o ju reik, nes vienu kartu paveikiamas ketvirtadalis mazdaug odios, tai as galvoju kuo anksciau tuo geriau, tuo greiciau baigsiu gydyma.
Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2013 10 09, 09:16)
atsakymas i levereti klausima- manau i darba eiciau vistiek, nu negali savaites imt biuletenio. veidas neatrodo taip kraupiai kaip isivaizdavau, kol kas...sake kolegos kad atrodau tiesiog kaip priaugus 5 kg. ar po ligos.
kol kas veidas smarkokai patines ir matyti smulkus jau rudeti imantys taskeliai - tos vietos kur ir pataikyta lazeriu. tai vadinasi greit pradesis lupimasi...va tada jau bus baisiau.
dabar oda tose vietose sausa, kaista, karsta. dziaugiuos kad ner kraujosruvu, kad neslapiuoja.
as ir dziaugiuos, nes gyjimas ner labai trumpas ir tam reik prisiruost psichologiskai, o jei dar pagalvosim apie kelis kartus fraxelio - o ju reik, nes vienu kartu paveikiamas ketvirtadalis mazdaug odios, tai as galvoju kuo anksciau tuo geriau, tuo greiciau baigsiu gydyma.

O gal galima sužinot kaip ten su procedūrų kainomis?
Atsakyti
taigi parasyta era esthetic visas kainorastis 4u.gif

QUOTE(Desbild @ 2013 10 09, 10:40)
O gal galima sužinot kaip ten su procedūrų kainomis?

Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2013 10 09, 10:45)
taigi parasyta era esthetic visas kainorastis 4u.gif

o tiek ir mokėjot kiek parašyta? Nes aš pernai kai dariauvi VB lazerį, tai mokejau maziau nei puslapy nurodyta smile.gif
Atsakyti
Levereti - o kas yra VB?

as dariausi skruostu puse - tik ten kur daugiausia bedu, tai man kainavo 450 lt.,nes visi skruostai 950. ir dar sakyciau daugiau apeme ploto uz ta kaina.
paziurejau GK klinikoj, Okeanijoj - kainos panasios jei ne didesnes...

naujausias apdeitas:

ant 4-tos dienos veidas pamazu atitino, jau panasus i mano:) jau juaciuos zmogum. tik siurkstus ir tempia labai, jau tuoj matyt ims luptis...matyti rudi taskeliai - kur oda paveikta lazerio, is toli atrodo kaip nudegus saulej.
jau susiplanavau ir uzsiregistravau po menesio kartoti procedura.

tik labai jau sunkus tas buvimo ne savu veidu etapas:(sad.gif zmones keistai ziuri. ir pats jauties ne kazka. reik istvert tai. nekreipt demesio.

QUOTE(Levereti @ 2013 10 09, 11:37)
o tiek ir mokėjot kiek parašyta? Nes aš pernai kai dariauvi VB lazerį, tai mokejau maziau nei puslapy nurodyta smile.gif

Atsakyti
VB lazeris šalina išsiplėtusius kapiliarus, odos raudonį.

Dėl kainos tai va to ir klausiau, nes man pernai irgi skaičiavo ne už visą plotą pvz. - skruostai, bet už problemines vietas, tai gavosi mažiau, dėl to aišku labai gerai, kad ne formaliai žiūri, o pagal situaciją thumbup.gif

Dėl gijimo - to periodo labiausiai ir bijau, norėtųsi gražiai grįžt į darbą ir nesukelt jokių spėlionių ar apkalbų, kas čia man atsitiko...tai planuoju kaip nors susiderinti, kad bent kelias dienas pabūt namie ir nesirodyt žmonėms, jeigu tik išeis...

O kuo drėkinat odą? Kaip Jums pačiai atrodo ar efektas tenkina?
Atsakyti
Atsakymas Levereti,

tai jus neslepkit - pasisakykit kad daret lazeri veidui anokia cia baisi paslaptis, ir niekam nebebus klausimu. sutines veidas buna pirmas 4 dienas. gal jum maziau. labai individualus gi tie gijimo procesai.

O drekinu haliurono rugstim gryna esencija, tada Filorga drekinamuoju kremu taip pat su haliuronu, dar dedu cicabio biodermos - cia ypac pirmom dienom, nes jis mazina sudirgima, ramina veikia antisptiskai, antimikrobiskai kad neisimestu jokia infekcija...svarbu naudot kazka stipriai drekinancio ir raminancio. daznai. ir aisku ant svarios odos. todel krempudra tepu tik jau labai reikalui esant. tinka seip teptis ir Bepanten kremas (ne tepalas).

naujas apdeitas: vietom oda jau apsilupo, tai oda tokia rouge ryskiai:) efekto nezinau mat dar sunku vertint - as matau, kad randai tokie issilieje, na ne tokie ryskus, kai kuriu atrodo beveik is vis nera, bet ir matau kad teks kartot. manau po vienos proceduros neverta diskutuot ar patenkinta:( nors jei priremta prie sienos atsakyciau, kad labaiu patenkinta nei nepatenkinta. be to efektas buna tikrasis po keliu menesiu. kai oda atsinaujina iki galo. manau pasidarius 4 proceduras ir palaukus 3 menesius galima bus ivertint objektyviai.

QUOTE(Levereti @ 2013 10 13, 14:48)
VB lazeris šalina išsiplėtusius kapiliarus, odos raudonį.

Dėl kainos tai va to ir klausiau, nes man pernai irgi skaičiavo ne už visą plotą pvz. - skruostai, bet už problemines vietas, tai gavosi mažiau, dėl to aišku labai gerai, kad ne formaliai žiūri, o pagal situaciją thumbup.gif

Dėl gijimo - to periodo labiausiai ir bijau, norėtųsi gražiai grįžt į darbą ir nesukelt jokių spėlionių ar apkalbų, kas čia man atsitiko...tai planuoju kaip nors susiderinti, kad bent kelias dienas pabūt namie ir nesirodyt žmonėms, jeigu tik išeis...

O kuo drėkinat odą? Kaip Jums pačiai atrodo ar efektas tenkina?

Atsakyti
gal kuri daretes fraxeli GK arba Okeanijoj ir galite palyginti?
Atsakyti
ir as labai noreciau, kad kas pasisakytu, bet nieks nesidalina sava patirtim:( kazkodel:(

QUOTE(~Aylin @ 2013 10 15, 17:59)
gal kuri daretes fraxeli GK arba Okeanijoj ir galite palyginti?

Atsakyti