QUOTE(renatakalv @ 2013 11 27, 21:33)
Saule, koks "objektyvus" ir "megejiskas" poziuris, siaip tai tikrai matosi, kad nesaliskas:) Del pataupymu tai labai drasus teiginys, jei atvirai abejoju ar toje klinikoje aplamai ka nors taupo ir dar zmoniu sveikata. O kas link Okeanijos tai tikrai kelia susirupinima, kitame gyd. centre kur lankausi ir daro panasias proceduras gydytojai svelniai tariant nustebe, kaip toki gydyma su Fraxel lazeriu atlieka kosmetologe, turinti tik sertifikata? Apie Estetus kur per televizija visai nekalbu, zmones "gydo" moteris net be kosmetologes issilavinimo, siaubas kazkoks...
Na, šiais laikais gali visko būti su tais pataupymais, bet iš to, kokie rezultatai po fraxelio procedūros, tai tikrai matosi, kad daryta ne taip kaip reikėjo, nes kaip jau minėjau simptomai man ir vyrui buvo tokie kokie buvo ...
Labai taiklus pastebėjimas dėl licencijos ir leidimo dirbti su Fraxel lazeriu Okeanijoje ... Prieš pat pirmą procedūrą girdėjau, kad gali atlikti tik gydytojai na arba su atitinkamu medicininiu išsilavinimu, todėl ir pati prieš ateidama į procedūrą paklausiau, kas gali atlikti lazerines procedūras ir iš tikruju man ir parodė ir labai aiškiai paaiškino, kad Fraxelio procedūros ir pačios klinikos yra labai kontroliuojamos gamintojo ir licencijos dirbt su jais išduodamos asmeniui su medicininiu išsilavinimu, todėl ir atlieka Okeanijoje tiek su medicininiu tiek ir su kosmetologės išsilavinimu. Beje Okeanijoje ir Domantas plastikos chirurgas daro tas pačias Fraxel procedūras tai galit pas ką norit :-), ir dar galit juk pažiūrėti www.fraxel.com visas klinikas ir atestuotus asmenis, kas gali atlikti Fraxel procedūras visame pasaulyje.
Tikiuosi padės mano patirtis kažkam ar bent kažkiek :-)