Įkraunama...
Įkraunama...

Lazeris Fraxel Dual (randai po spuogų, dėmės)

manau cia suvelta, kad butu galima parduot ir ta ir kita lazeri... nes jei jau isigije viena, negi jo nenaudos. turi jis gi atsipirkt..
bet mane irg inervina tai, kad visiskai neiasku kur darytis ir ar tikrai ta konkretu lazeri.. jie juk skirtingu modeliu.
Pvz Fraxel Dual man aiskino pradzioj, kad tai 2 bangu - dvigubos naudos (pavirsinis ir gilus viekimai) po to pasirodo kad fraxel dual tai tik pavirsinis... ir giliu randu jis neveikia. Tai kaip zinot kuriuo lazeriu pasitiket.
ar GK klinikos ar siuo... juk jie nepasakys tikrai - jiems reik "promoutint" savo proceduras, kad jas darytusi...

QUOTE(forbidden*games @ 2013 11 29, 12:11)
as tai susiveliau tarp tu lazeriu paskaicius estetus klinikos psl aprasyma.. nes jie raso, kad lazeris co2, bet kur aprasyta pati procedura, tai kaip fraxelio.. esu imetus nuoroda ankstesnej zinutej.. bet siaip tai jo, co2 turi nuimt visa skura, tai negi estetus patys nezino, ka ten daro ir ka ten turi  g.gif  biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(AGAMENONA @ 2013 11 29, 11:23)
manau cia suvelta, kad butu galima parduot ir ta ir kita lazeri... nes jei jau isigije viena, negi jo nenaudos. turi jis gi atsipirkt..
bet mane irg inervina tai, kad visiskai neiasku kur darytis ir ar tikrai ta konkretu lazeri.. jie juk skirtingu modeliu.
Pvz Fraxel Dual  man aiskino pradzioj, kad tai 2 bangu - dvigubos naudos (pavirsinis ir gilus viekimai) po to pasirodo kad fraxel dual tai tik pavirsinis... ir giliu randu jis neveikia. Tai kaip zinot kuriuo lazeriu pasitiket.
ar GK klinikos ar siuo... juk jie nepasakys tikrai - jiems reik "promoutint" savo proceduras, kad jas darytusi...

Taigi Fraxel Dual yra pavirsinis ir gilus is karto, todel ir vadinasi taip smile.gif Pati turiu randa, taciau nesitikiu, kad visai panaikintu, bet pabandysiu... Kai turesiu daugiau pinigu ax.gif
Atsakyti
Merginos, tai ar galėtumėte konkrečiai parekomenduoti kokią nors kliniką/gydytoją, kur kokybiškai pakonsultuotų, kokį lazerį problemoms spręsti geriausiai rinktis? Mane labai domintų atsiliepimai apie Narmedą, gal kuri ten darėtės? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madmuazelee @ 2013 11 27, 11:39)
Sveikos,

ir aš domiuosi šia procedūra, tačiau būtų labai įdomu sužinoti iš pasidariusiųjų, kokios būtent pas jus veido problemos (t.y. kokio tipo randeliai, nelygumai) buvo? Gal tai padėtų atsakyti į klausimą, kodėl vienoms ši procedūra veiksmingesnė nei kitoms? Tikiuosi jūsų atsakymai padės ir man apsispręsti, iš anksto ačiū jums mergaitės  4u.gif  smile.gif

Mano randeliai yra nuo spuogu, liko duobutes, jau daugiau nei 10 metu, tai vadinami seni randai. Duobutes smulkios ant skruostu. Tai fraxsel dual lazeris nepadejo visiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leilaleila: 04 gruodžio 2013 - 23:48
Labai gaila, pas mane tos pačios problemos, tikėjausi, kad fraxel dual padės tokią problemą išspręst unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
bandykit pasidomet fraxel CO2 ne dual.

QUOTE(Madmuazelee @ 2013 12 05, 16:02)
Labai gaila, pas mane tos pačios problemos, tikėjausi, kad fraxel dual padės tokią problemą išspręst  unsure.gif  verysad.gif

Atsakyti
QUOTE(renatakalv @ 2013 11 27, 21:33)
Saule, koks "objektyvus" ir "megejiskas" poziuris, siaip tai tikrai matosi, kad nesaliskas:) Del pataupymu tai labai drasus teiginys, jei atvirai abejoju ar toje klinikoje aplamai ka nors taupo ir dar zmoniu sveikata. O kas link Okeanijos tai tikrai kelia susirupinima, kitame gyd. centre kur lankausi ir daro panasias proceduras gydytojai svelniai tariant nustebe, kaip toki gydyma su Fraxel lazeriu atlieka kosmetologe, turinti tik sertifikata? Apie Estetus kur per televizija visai nekalbu, zmones "gydo" moteris net be kosmetologes issilavinimo, siaubas kazkoks...

Na, šiais laikais gali visko būti su tais pataupymais, bet iš to, kokie rezultatai po fraxelio procedūros, tai tikrai matosi, kad daryta ne taip kaip reikėjo, nes kaip jau minėjau simptomai man ir vyrui buvo tokie kokie buvo ...

Labai taiklus pastebėjimas dėl licencijos ir leidimo dirbti su Fraxel lazeriu Okeanijoje ... Prieš pat pirmą procedūrą girdėjau, kad gali atlikti tik gydytojai na arba su atitinkamu medicininiu išsilavinimu, todėl ir pati prieš ateidama į procedūrą paklausiau, kas gali atlikti lazerines procedūras ir iš tikruju man ir parodė ir labai aiškiai paaiškino, kad Fraxelio procedūros ir pačios klinikos yra labai kontroliuojamos gamintojo ir licencijos dirbt su jais išduodamos asmeniui su medicininiu išsilavinimu, todėl ir atlieka Okeanijoje tiek su medicininiu tiek ir su kosmetologės išsilavinimu. Beje Okeanijoje ir Domantas plastikos chirurgas daro tas pačias Fraxel procedūras tai galit pas ką norit :-), ir dar galit juk pažiūrėti www.fraxel.com visas klinikas ir atestuotus asmenis, kas gali atlikti Fraxel procedūras visame pasaulyje.
Tikiuosi padės mano patirtis kažkam ar bent kažkiek :-)
Atsakyti
QUOTE(Saule818 @ 2013 12 06, 10:24)
Na, šiais laikais gali visko būti su tais pataupymais, bet iš to, kokie rezultatai po fraxelio procedūros, tai tikrai matosi, kad daryta ne taip kaip reikėjo, nes kaip jau minėjau simptomai man ir vyrui buvo tokie kokie buvo ...

Labai taiklus pastebėjimas dėl licencijos ir leidimo dirbti su Fraxel lazeriu Okeanijoje ... Prieš pat pirmą procedūrą girdėjau, kad gali atlikti tik gydytojai na arba su atitinkamu medicininiu išsilavinimu, todėl ir pati prieš ateidama į procedūrą paklausiau, kas gali atlikti lazerines procedūras ir iš tikruju man ir parodė ir labai aiškiai paaiškino, kad Fraxelio procedūros ir pačios klinikos yra labai kontroliuojamos gamintojo ir licencijos dirbt su jais išduodamos asmeniui su medicininiu išsilavinimu, todėl ir atlieka Okeanijoje tiek su medicininiu tiek ir su kosmetologės išsilavinimu...

Stai kaip be teisinio ir medicininio supratimo klaidingai isdestoma ir savaip interpretuojama informacija. Gamintojui svarbiausia parduoti irengini, o pardaves ir i savo puslapį patalpins, ir apmokymo sertifikata israsys, taciau tokiu budu asmuo, nupirkes lazeri Gydytoju netaps, o sesele ir kosmetologe tai ne gydytojas. Gamintojas tikrai nekontroliuoja klinikų, tai atlieka kitos institucijos. Panasu, kad Okeanija iki siol nesukontroliuota - proceduras frakciniu lazeriu gali atlikti tik gydytojai, siuo atveju kosmetologe teikia neteisetas gydymo paslaugas. Lyg to butų vis dar maža, teigia apie sveikam protui sunkiai suvokiamus energijos pataupymus kitu klinikų atzvilgiu, ka labai lengva patikrinti, kadangi tai fiksuota gydymo kortelese, tad paaiskejus tiesai galite labai pakenkti sau ir savo įstaigai.
Atsakyti
QUOTE(Sorainenpress @ 2013 12 12, 17:37)
Stai kaip be teisinio ir medicininio supratimo klaidingai isdestoma ir savaip interpretuojama informacija. Gamintojui svarbiausia parduoti irengini, o pardaves ir i savo puslapį patalpins, ir apmokymo sertifikata israsys, taciau tokiu budu asmuo, nupirkes lazeri Gydytoju netaps, o sesele ir kosmetologe tai ne gydytojas. Gamintojas tikrai nekontroliuoja klinikų, tai atlieka kitos institucijos. Panasu, kad Okeanija iki siol nesukontroliuota - proceduras frakciniu lazeriu gali atlikti tik gydytojai, siuo atveju kosmetologe teikia neteisetas gydymo paslaugas. Lyg to butų vis dar maža, teigia apie sveikam protui sunkiai suvokiamus energijos pataupymus kitu klinikų atzvilgiu, ka labai lengva patikrinti, kadangi tai fiksuota gydymo kortelese, tad paaiskejus tiesai galite labai pakenkti sau ir savo įstaigai.

Anyway .... matau, kad sakot bile kas tik galvoj ir nieko pries turekite savo nuomone smile.gif
O kad Okeanija turi visas licencijas tiek ir sveikatos tiek ir grozio procedurom, kaip ir darbui su lazeriu tiek gamintojo tiek ir Lietuvos Sveikatos prieziuros akreditacijos tarnybos (beje yra pas juos internetiniame puslapyje) tai nelabai ir pasiginčysi ... nors vieni visada mato ir girdi tik tai ką nori ... į sveikatą smile.gif
Atsakyti
Ar frakcinis alzeris padetu pasalinti ryskiai rozini su duobute randa? Viena "labai gera" dermatologe suadino taip oda, kad pailo randa tiesiai prie nosies, atrodo basiai, uzmsakuoti nieeeekaip neiseina, todel mastau apie frakcini lazeri, bet bijau, kad randas dar didesnis pailks sad.gif
Atsakyti

Frakcinių lazerių turi daug klinikų, tačiau jų gamintojai yra skirtingi, skirtingos ir procedūrų kainos. Netiesa, kad "tikrąjį" lazerį turi tik GK. biggrin.gif To paties gamintojo lazerį kaip GK tikrai turi ir kiti, tik reikia daugiau pasidomėti.

Aš dariausi procedūrą, duobučių po aknės ar pan neturiu, tai nežinau koks būtų efektas, bet kiek kalbėjome su dermatologe dariusia procedūrą, ji sakė, kad gilesnėms duobutėms po spuogų panaikinti, išlyginti odos reljefą, reikia maždaug 5 procedūrų.

Mano įspūdžiai neblogi, bet nepasakyčiau, kad kažkas labai įspūdingo. Na gal po n procedūrų ir būtų didesnis efektas, bet po vienos - efektas kaip po gero rūgštinio veido valymo, skaistesnė lygesnė oda, kažkiek gal liftingo efektas yra, truputį pamažėję poros, palygėjusi odos spalva. Jeigu negaila tų pinigų - tada verta. Bet stebuklo nėra.
Atsakyti
Plastikos chirurgas patarė randą naikinti pas Babajan (GK klinika) lazeriu pašlifuoti. Pasidomėjau, bet ten kosminės kainos blink.gif pas mane 1 cm kreivai siūtas randas ant veido. Gal kas dailinote tokio tipo randą? žinau, kad išnaikinti nepavyks, bet bent sumažinti įmanoma.
Atsakyti