Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 07:15)
Labai seniai buvo mano akiratyje viena tokia. Neįsivaizduoju, ar ji apskritai dar kur nors yra, o jei yra, tai kur.. Tiesą pasakius, procesas visad keistokai atrodė. Čia tipo fotoprojektui kažkokiam?
Beje, o neatvirukinio skatinimo dar vis tebesitiketi? Ar tai maždaug kristalines ir mamagutes atvejis?
Rudenėjant, sakau, gal kokie žaidimai čia, temoje, nepakenktų? Kas už? Ir, labai siūlau, eksperimento tvarka šiam savaitgaliui duoti kokią nors visai easy temą. Gal per tai išsikrutinsime?

aš tai prieš porą metų eidama kavos nuo Gedimino pr. link Jasinskio Vero coffee matydavau iš kažkokios parduotuvės ar tai ofiso išėjusią pypkę rūkančią moterį. Ir taip elegantiškai atrodė. paskui jau ir sveikintis pradėjom, pasišypsodavom, persimesdavom keliais žodžiais. o paskui jie iš ten išsikraustė, rodos. ir nebematau. ieškau biggrin.gif

atvirai sakau, neprisiruošiu. šiaip papezėti bile ką nesunku, bet nesinori bile ko. nusipelnei ne bile ko.

žaidimams pritariu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 02, 07:22)
aš tai prieš porą metų eidama kavos nuo Gedimino pr. link Jasinskio Vero coffee matydavau iš kažkokios parduotuvės ar tai ofiso išėjusią pypkę rūkančią moterį. Ir taip elegantiškai atrodė. paskui jau ir sveikintis pradėjom, pasišypsodavom, persimesdavom keliais žodžiais. o paskui jie iš ten išsikraustė, rodos. ir nebematau. ieškau biggrin.gif

atvirai sakau, neprisiruošiu. šiaip papezėti bile ką nesunku, bet nesinori bile ko. nusipelnei ne bile ko.

žaidimams pritariu..smile.gif

Manoji su elegancija gal mažiau siejosi. Ji buvo (ai, tikiuos, tebėra kažkur) itin spalvingas personažas, karšto(verdančio) slaviško kraujo, kupanti per kraštus, labai emocinga, prisiekusi nimfomanė, nuotykių ieškotoja. Drąsi kaip velnias. Tokia, kurios pamiršt neįmanoma smile.gif
Tai ok tada smile.gif Nes bijojau to atvejo. Nors. Reikėtų ir man pačiai pasijudinti, pastaruoju metu fotikas lentynoj vis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 spalio 2013 - 07:42
QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 07:36)
Manoji su elegancija gal mažiau siejosi. Ji buvo (ai, tikiuos, tebėra kažkur) itin spalvingas personažas, karšto(verdančio) slaviško kraujo, kupanti per kraštus, labai emocinga, prisiekusi nimfomanė, nuotykių ieškotoja. Drąsi kaip velnias. Tokia, kurios pamiršt  neįmanoma smile.gif
Tai ok tada smile.gif Nes bijojau to atvejo. Nors. Reikėtų ir man pačiai pasijudinti, pastaruoju metu fotikas lentynoj vis...

o varge, tobula, man tokios ir reikia. vis tik fotoprojektui smile.gif jei ją kada nors netyčia pamatysi ar surasi, duok žinot..smile.gif žinai, kai reikia, tai ir atsiranda netikėtai..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 02, 07:46)
o varge, tobula, man tokios ir reikia. vis tik fotoprojektui smile.gif jei ją kada nors netyčia pamatysi ar surasi, duok žinot..smile.gif žinai, kai reikia, tai ir atsiranda netikėtai..smile.gif

jei tik, tai būtiniausiai smile.gif , galvą duočiau kirsti, kad kas jau kas, o ji bet kokiems projektams pasirašytų nė nemirktelėjusi.
(et, per tai pasidaviau į prisiminimus, į dar kur kas senesnius laikus. Labai spalvotos dienos ir žmonės. Su dabartiniu protu iš ten būčiau kur kas daugiau išsinešusi, susiurbusi, susirankiojusi. Atsibundi po laiko, apmaudu)

O ką žaidžiam? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 08:06)
jei tik, tai būtiniausiai smile.gif , galvą duočiau kirsti, kad kas jau kas, o ji bet kokiems projektams pasirašytų nė nemirktelėjusi.
(et, per tai pasidaviau į prisiminimus, į dar kur kas senesnius laikus. Labai spalvotos dienos ir žmonės. Su dabartiniu protu iš ten būčiau kur kas daugiau išsinešusi, susiurbusi, susirankiojusi. Atsibundi po laiko, apmaudu)

O ką žaidžiam?  ax.gif

žaiskit koliažus smile.gif vieni kitiems siunčiat savo foto, kiti turi padaryti pratęsimą. klausimas, kas sumaišys burtus? smile.gif čiūr aš ne smile.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Aš ir noriu ką nors žaisti. Koliažai gud! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 02, 09:06)
žaiskit koliažus smile.gif vieni kitiems siunčiat savo foto, kiti turi padaryti pratęsimą. klausimas, kas sumaišys burtus? smile.gif čiūr aš ne smile.gif  rolleyes.gif

Čiur nemaišysi, ar čiur ir nedalyvausi?
Koliažai man baisoka, bet gal ir žaisčiau na zlo vragam.
Kas dar už žaidimus? Tokius ar kitokius? Kelkit rankas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 09:18)
Čiur nemaišysi, ar čiur ir nedalyvausi?
Koliažai man baisoka, bet gal ir žaisčiau na zlo vragam.
Kas dar už žaidimus? Tokius ar kitokius? Kelkit rankas smile.gif

čiur nemaišysiu.
dėl dalyvavimo dar reiktų nuspręsti. jeigu duotų man laiko, gal ir sudalyvaučiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 02, 09:23)
čiur nemaišysiu.
dėl dalyvavimo dar reiktų nuspręsti. jeigu duotų man laiko, gal ir sudalyvaučiau smile.gif

Laiko ir aš noriu smile.gif Beje, o Tu išmokai lipdyti koliažus?, mačiau archyvuose, gyreisi nemokanti smile.gif Aš nemoku, niekad net nebandžiau. Bet gal nėra žiauriai sunku g.gif, turiu omeny techninę, ne likusią (sunkiausią, manau) pusę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iks: 02 spalio 2013 - 09:30
QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 09:29)
Laiko ir aš noriu smile.gif Beje, o Tu išmokai lipdyti koliažus?, mačiau archyvuose, gyreisi nemokanti smile.gif Aš nemoku, niekad net nebandžiau. Bet gal nėra žiauriai sunku g.gif, turiu omeny techninę, ne likusią (sunkiausią, manau) pusę.

taip. nesunku iš principo, jei paprasčiausiai dvi foto sulipdyt reikia smile.gif
viens du ir išmokė mane to paprasčiausio veiksmo.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 10 02, 09:30)
taip. nesunku iš principo, jei paprasčiausiai dvi foto sulipdyt reikia smile.gif
viens du ir išmokė mane to paprasčiausio veiksmo.

Na, jei Tau užteko viens du, tai drįstu tikėtis, kad turėčiau susisukti tiek kokiais trim keturiais biggrin.gif Paguodei.
Atsakyti
QUOTE(Iks @ 2013 10 02, 08:15)
Ar tai maždaug kristalines ir mamagutes atvejis?

oooo bigsmile.gif kas tai per atvejis? bigsmile.gif

Esu laaabai "apvytus" , bet paskaitinėju ir pamačiau- suintrigavai. Kad foto nekomentuotinos? biggrin.gif
aš už žaidimą..nors aplinka nebe ta, laikas nebe mano, ir visa kita nebe taip...bet kitaip. smile.gif
Atsakyti