QUOTE(loriuxas @ 2013 09 25, 18:49)
hm nematau reik paziuret, paieskosiu tuoj

Pavargau nežmoniškai, suplojau už trumpus aulinukus 449 lt, o parvažiavus pažiūrėjau, kad internetinėje parduotuvėje galėjau juos nusipirkti su 20 proc. nuolaida
 Pavargau nežmoniškai, suplojau už trumpus aulinukus 449 lt, o parvažiavus pažiūrėjau, kad internetinėje parduotuvėje galėjau juos nusipirkti su 20 proc. nuolaida   Susibėsinau, tad ilgaaulių batų jau nebeieškosiu LT pardėse, reik rinktis iš USA. Ir pigiau ir mažiau jėgų kainuoja
  Susibėsinau, tad ilgaaulių batų jau nebeieškosiu LT pardėse, reik rinktis iš USA. Ir pigiau ir mažiau jėgų kainuoja  
 14 dienų negali nepriimti nenešiotų
 14 dienų negali nepriimti nenešiotų   O jei su defektu tai cielus 2 metus turint čekį grąžinti problemų neturi kilti.
 O jei su defektu tai cielus 2 metus turint čekį grąžinti problemų neturi kilti.

Pavargau nežmoniškai, suplojau už trumpus aulinukus 449 lt, o parvažiavus pažiūrėjau, kad internetinėje parduotuvėje galėjau juos nusipirkti su 20 proc. nuolaida
 Pavargau nežmoniškai, suplojau už trumpus aulinukus 449 lt, o parvažiavus pažiūrėjau, kad internetinėje parduotuvėje galėjau juos nusipirkti su 20 proc. nuolaida   Susibėsinau, tad ilgaaulių batų jau nebeieškosiu LT pardėse, reik rinktis iš USA. Ir pigiau ir mažiau jėgų kainuoja
  Susibėsinau, tad ilgaaulių batų jau nebeieškosiu LT pardėse, reik rinktis iš USA. Ir pigiau ir mažiau jėgų kainuoja  

14 dienų negali nepriimti nenešiotų
 14 dienų negali nepriimti nenešiotų   O jei su defektu tai cielus 2 metus turint čekį grąžinti problemų neturi kilti.
 O jei su defektu tai cielus 2 metus turint čekį grąžinti problemų neturi kilti. bet šįkart jis tikrai nevažiuos, nes mano tie batai jam jau nusibodo
 bet šįkart jis tikrai nevažiuos, nes mano tie batai jam jau nusibodo   

Ka ten reikia spausti toliau? Mmmm?
 Ka ten reikia spausti toliau? Mmmm?