Įkraunama...
Įkraunama...

Ovuliacijos stimuliacija

QUOTE(San* @ 2013 10 11, 16:59)
Sveikos,labai neduoda ramybės vienas klausimas? Kai yra stimuliuojama ovuliacija ar ovuliacijos testai rodo ką nors ar nieko?

Taip parodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 11, 18:26)
Taip parodo  smile.gif

Tai kodėl mano nerodo? net blankiausios antros juosltelės ko dar nėra buvę? blink.gif
Sake gine šį mėnesį kadangi stimuoliuojam ovuliaciją tai nenaudoti ovuliacijos testų,bet buvau jau nuispirkus ir įdomumo dėlei pasidariau.
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2013 10 12, 11:18)
Tai kodėl mano nerodo? net blankiausios antros juosltelės ko dar nėra buvę? blink.gif
Sake gine šį mėnesį kadangi stimuoliuojam ovuliaciją tai nenaudoti ovuliacijos testų,bet buvau jau nuispirkus ir įdomumo dėlei pasidariau.

tai gal dar nera O smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 12, 12:00)
tai gal dar nera O  smile.gif

Gal dar ir nėra,nes turiu 3 foliukus,vienas 19-20mm,o kiti 16-17mm.Bet jau ovitrelis sulaistas antradienį vakare,o IUI padaryta ketvirtadienį ryte,tai ne per anksti buvo IUI?
Neturiu su kuo ta tema pasikalbėti,nei draugų nei šeimos rate niekam nereikėjo tokių procedūrų tai tikiuos padėsit su atsakymais blush2.gif
Atsakyti
Bet tai keistai, kad nerodo OT. O gal jie rodo ne esancia o busima O, tai tavo atveju SAN, jie jau ir neberodo. As neturiu patirties su OT, sy men pirma kart bandysiu testuotis.
Buvau siandien pas giniu, apziurejo doh.gif (pati baisiausia apziura 3 cd) niekad nesu buvus per mmm. Niu bet isgyvenau kazkaip blush2.gif
Tai viskas svariai valosi, kiausides pasiruosusios naujam startui, cistu nera, dave leidima naujai stimuliacijai. Nuo rytdienos geriu Femara.
Kas pas mus sekanti NT gadina g.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2013 10 12, 12:47)
Gal dar ir nėra,nes turiu 3 foliukus,vienas 19-20mm,o kiti 16-17mm.Bet jau ovitrelis sulaistas antradienį vakare,o IUI padaryta ketvirtadienį ryte,tai ne per anksti buvo IUI?
Neturiu su kuo ta tema pasikalbėti,nei draugų nei šeimos rate niekam nereikėjo tokių procedūrų tai tikiuos padėsit su atsakymais  blush2.gif

tikrai labai keista g.gif o kuria diena pradejote daryti OT ?
Papildyta:
QUOTE(Pifiene @ 2013 10 12, 14:28)
Bet tai keistai, kad nerodo OT. O gal jie rodo ne esancia o busima O, tai tavo atveju SAN, jie jau ir neberodo. As neturiu patirties su OT, sy men pirma kart bandysiu testuotis.
Buvau siandien pas giniu, apziurejo  doh.gif  (pati baisiausia apziura 3 cd) niekad nesu buvus per mmm. Niu bet isgyvenau kazkaip  blush2.gif
Tai viskas svariai valosi, kiausides pasiruosusios naujam startui, cistu nera, dave leidima naujai stimuliacijai. Nuo rytdienos geriu Femara.
Kas pas mus sekanti NT gadina  g.gif

Saunu, kad viskas gerai ir nereikes praleisti ciklo 4u.gif
man iki testuko dar reikia pakenteti, gadinsiu arba ketvirtad. arba penktad. ax.gif
Atsakyti
Dariausi tą pačią dieną po IUI,ketvirtadienį (17 CD gaunasi. ) ,ir vakar pasidariau tai I ir jokio vaiduokliuko.

Nesuprantu. Na tada paklausiu blogiausio, ar gali būti ciklas anovuliacinis?
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2013 10 12, 16:18)
Dariausi tą pačią dieną po IUI,ketvirtadienį (17 CD gaunasi. ) ,ir vakar pasidariau tai I ir jokio vaiduokliuko.

Nesuprantu. Na tada paklausiu blogiausio, ar gali būti ciklas anovuliacinis?

esu girdejusi atveju, kai po stimuliacijos O neivyko, bet tai reti atvejai verysad.gif geriau galvo pozytyviai, kad O ivyko bet testukas neparode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(San* @ 2013 10 12, 13:18)

O jus sprogduka leidotes? g.gif
As susileidusi sprogduka pamirsau ir kita diena pasidariau kaip visada ov testa. Dar tokiu ryskiu dvieju juosteliu nebuvau maciusi ir tik po to prisiminiau del ko taip lotuliukas.gif Nors ov jau ivykusi, IUI padarytas, bet nuo ovitrelle ov testas teigiamas.
Atsakyti
QUOTE(Renalta @ 2013 10 12, 17:05)
esu girdejusi atveju, kai po stimuliacijos O neivyko, bet tai reti atvejai  verysad.gif geriau galvo pozytyviai, kad O ivyko bet testukas neparode  biggrin.gif

Na tai to ir tikiuosi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulė7 @ 2013 10 12, 17:40)
O jus sprogduka leidotes? g.gif 
As susileidusi sprogduka pamirsau ir kita diena pasidariau kaip visada ov testa. Dar tokiu ryskiu dvieju juosteliu nebuvau maciusi ir tik po to prisiminiau del ko taip lotuliukas.gif Nors ov jau ivykusi, IUI padarytas, bet nuo ovitrelle ov testas teigiamas.

O sprogdukas tai ovitrelis ar ne?
Papildyta:
Būsiu ko gero blogai parašius. Tai iš pradžių 1 CD buvo rugsėjo 28 dieną,hormonus pradėjau leistis nuo rugsėjo 29 dienos ( t.y 2 CD) ir leidausi 8 dienas.Tada apžiūra pas ginę ir užaugo 3 foliai,gleivinė sake super. 11 CD vakare buvo suleistas ovitrelis, o 13 CD buvo atlikta IUI.

Šį mėnesį visiškai nieko neskaičiuoju nei ciklo dienų nieko,esu visiškai atsidavusi ginei į rankas,tai tik dabar su kalendorium viską sužiūrėjau blush2.gif
Atsakyti
Ovitrelis - ne sprogdukas. Jis brandina kiaušialastę.
Ovuliacija po Ovitrelio nebūtinai būna per 36 val.
Taip jau buvo, kad O įvyko 4 paros po Ovitrelio panaudojimo, ir gyd. sakė, kad tai normalu. Man ovuliaciją testai rodė iš rytinio pirmo šlapimo. Vakare tą pačią dieną tas pats testas nuolat rodydavo vaiduoklius.
Atsakyti
QUOTE(Katausė @ 2013 10 13, 10:03)
Ovitrelis - ne sprogdukas. Jis brandina kiaušialastę.
Ovuliacija po Ovitrelio nebūtinai būna per 36 val.
Taip jau buvo, kad O įvyko 4 paros po Ovitrelio panaudojimo, ir gyd. sakė, kad tai normalu. Man ovuliaciją testai rodė iš  rytinio pirmo šlapimo. Vakare tą pačią dieną tas pats testas nuolat rodydavo vaiduoklius.

Tada tikriausiai be sprogduko,aš galvojau kad ovitrelis spogdukas blink.gif
Nes čia parašyta pirmame psl http://www.supermama...hp/t432854.html
SPROGDINANTYS (IŠSŠAUKIANTYS OVULIACIJĄ) VAISTAI
Ovitrelle, Pregnyl - hormonas HCG - Abu vaistai injekcijomis leidžiami į poodį .
Atsakyti