QUOTE(Mijyte01 @ 2013 11 18, 11:19)
Sveikos mergaites
Norejau paklausti ar yra kam taip buve? Geriau clostilbegyt, taciau kadangi tai buvo pirmas bandymas neleidome ovitrelle, kada turejo prasideti mmm gydytoja ehoskopavo, pasake, kad yra susiformaves geltonkunis (tai reiskia kad ovuliacija ivyko), gimdos gleivine stora, foliai kurie buvo uzauginti graziai susproge, taciau mmm veluoja 2 dienas, nors visada reguliarios, o nestumo testai neigiami. Ar gali buti, kad del vaistu uzsitese mmm?
Mano mmm nėra jau trečia savaitė, taip kad visko gali būti. Bet nebūtinai taip būna.
Aš išvis dėliojau dėliojau viską ir susidėliojo man taip, kad jeigu turėjau vieną dominuojantį folikulą, tai matyt iš jo man ir pasidarė cista, vadinasi IUI pasidariau anovuliaciniame cikle. Taip sakant paėmiau ir prisileidau hormonų bei palikau 1500 Lt klinikoj šiaip.
Jeigu dar ką nors darysiu ir IUI dieną nebus ovuliavęs folis, visada prašysiu antros dozės Ovitrelio. Skaičiau, kad užsienyje yra kur taip ir daro. Nes man nei sveikata, nei pinigais nelyja, kad dar kartą taip rizikuočiau