Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 42

QUOTE(Fera82 @ 2013 10 31, 14:15)

o nebuvo taip, kad mamai siūlė gultis į skyrių, o ji atsisakė, nes kaip supratau pati nenori gydytis, o dar depresija, pirmiausiai tai ir su šituo reikia kažkaip tvarkytis, konsultuotis dėl jos ir jei reikia vaistus gerti.
Papildyta:
QUOTE(Tarvyde @ 2013 10 31, 15:38)
Sveiki, esu naujokė šioje temoje, beje ir su šia liga niekada niekaip nesusidūrus. Noriu Jūsų paklausti patarimo. Mano tėveliui šeimos gydytojas įtaria v. skrandyje, siunčia į onkologijos ligoninę. Per pažintis radau gydytoją, tik bėda, kad jis gali priimti tik po geros savaitės  lapkričio 7 d. tai išeina nuo šeimos gydytojo siuntimo praeis 2 sav. Noriu Jūsų visų patarimo ar laukti to gydytojo, ar važiuoti kuo greičiau pas pirmą kuris priims? nežinau ką daryti, patarkite prašau verysad.gif

lapkričio 7 jau už savaitės, tad nesimėtykit, jei tikrai atradot tinkamą gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2013 10 31, 14:53)
o nebuvo taip, kad mamai siūlė gultis į skyrių, o ji atsisakė, nes kaip supratau pati nenori gydytis, o dar depresija, pirmiausiai tai ir su šituo reikia kažkaip tvarkytis, konsultuotis dėl jos ir jei reikia vaistus gerti.

Nea, nieks nesiule gultis, siule vazinet ir leisti chemija dienos stacionare.
O del depresijos tai ner ka ten konsultuotis, nes ji geria antidepresantus, raminamuosius, kad miegotu. Ne pirma kart ji sia liga serga.
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 10 31, 16:21)
Nea, nieks nesiule gultis, siule vazinet ir leisti chemija dienos stacionare.
O del depresijos tai ner ka ten konsultuotis, nes ji geria antidepresantus, raminamuosius, kad miegotu. Ne pirma kart ji sia liga serga.

tada paprastai tarkitės su gydančiu gydytoju, pasiskambonkit skyriaus vadovei, negalvokit kaip kam ką duot, o tiesiog pirma su visais aptarkit situaciją, tokios būklės tikrai nieks i stacionarą neina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 10 31, 10:10)

o gimdoje auglys nuo krutines v? Ar naujas v? Stiprybes jums. Ir su vyru nesipykit. Is sono kartais jiems geriau matosi.

Mano mamai panasu. Kruties v isoperuota. Metastazes dubens kauluose. Kiausides ir gimda. Dabar plauciuose mts ir skyscio kaupimasis. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2013 10 31, 20:00)
QUOTE(Fera82 @ 2013 10 31, 10:10)

o gimdoje auglys nuo krutines v? Ar naujas v? Stiprybes jums. Ir su vyru nesipykit. Is sono kartais jiems geriau matosi.

Mano mamai panasu. Kruties v isoperuota. Metastazes dubens kauluose. Kiausides ir gimda. Dabar plauciuose mts ir skyscio kaupimasis. verysad.gif

gimdoje auglys atsirado nuo kruties. Nors pirma atsirado metastazes dubens kauluose. Sako, kad irgi nuo kruties.
O koks gydimas jusu mamai?
Atsakyti
Fera, laikykites 4u.gif Man atrodo, kad kol gydytojai dar nenuleido ranku, ir jus nenuleiskite. 50x50 dar tikrai labai neblogai. Tik svarbu, kad mama is depresijos isliptu. Ar nebandete konsultuotis su kokiu geru psichiatru? Del mamos nuvezimo, tai dar galite bandyti kreiptis i Lietuvos samarieciu bendrijos Kauno skyriu http://www.samarieci...sb-kaunas-6/lt/
Jie tikrai tokia paslauga teikia, tik nezinau jos teikimo salygu. Bet manau pasiskambinus, viska issiaiskintumete. Daug daug sveikatos mamai, o jums istvermes 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fera82 @ 2013 10 31, 21:25)
gimdoje auglys atsirado nuo kruties. Nors pirma atsirado metastazes dubens kauluose. Sako, kad irgi nuo kruties.
O koks gydimas jusu mamai?

ligos seka musu artimuju vienoda... Del kaulu buvo skirtas pamador (atrodo taip rasosi) vaistas. Si menesi jau antra operacija sad.gif . Vakar operavo viena plauti. Minejo, kad paskiau chemija tures but skirta, o po menesio ir kita plauti operuot reiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asaraa: 31 spalio 2013 - 22:48
Na jei tokia būklė tikrai į stacionarą dienos nėr ko keliauti...
Turėtų į skyrių guldyti jei žmogui blogai taip ax.gif
Bet šiaip.. Jei žmogus toks silpnas, ar atlaikys tą chemiją... Žinau, kad žiauru... Pasakyt taip, bet ta chemija tik dar labiau nukankina žmogų kartais...
Gal pasiskambinkit gydančiai daktarei ir pasakykit kokia situacija.
Atsakyti
Blogiausia šioje situacijoje, kad ji pati nieko nenori. Kaip nors šitą reikia įveikti. O tokią paslauga nuvežimo ir patvežimo, kartu su nunešimu ir užnešimu į penktą aukštą, mes naudojomes per gretąją pagalbą, už užmokestį. Tiesa tas buvo prieš kokius 4-5 metu Marijampolėje. Neatsimenu kiek kainavo. Jie teikė tokią paslaugą, net kažkokį popierių išrašė.
Atsakyti
Sveiki visi, norėčiau patarimo: baigiu spindulinį gydimą , dabar reikia rinktis rebilitacija. Šiaip norėčiau prie jūros, bet nežinau kur. Yra Šventosios "Energetikas" ir Palangos "Linas". Gal girdėjote kokių atsiliepimų?
Jų tiklapiai tai gražiai pateikti. Ačiū visiems už pastebėjmus išanksto. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virginija4747 @ 2013 11 02, 10:32)
Sveiki visi, norėčiau patarimo: baigiu spindulinį gydimą , dabar reikia rinktis rebilitacija. Šiaip norėčiau prie jūros, bet nežinau kur. Yra Šventosios "Energetikas" ir Palangos "Linas".  Gal girdėjote kokių atsiliepimų?
Jų tiklapiai tai gražiai pateikti. Ačiū visiems už pastebėjmus išanksto.  4u.gif

Rinkites Birstono Tulpe aba Druskininkus. Ten geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 11 02, 19:35)
Rinkites Birstono Tulpe aba Druskininkus. Ten geriau  mirksiukas.gif

Bet aš norėčiau prie jūros, todėl man ir rūpi ar "Linas" ar "Energetikas" 4u.gif
Atsakyti