Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 42

QUOTE(Manto_mamyte @ 2013 11 11, 09:16)
O kokia jūsų liga ir į kokią ligoninę siuntėte tyrimus? Kokiu pagrindu kreiptis į ligonių kasas? Mes kai kreipėmės, tai sako, jei gydytojas prirašys kokius vaistus, jei tokie bus nekompensuojami tada.. jojo, judu, bet tikrai su tom galūnėm, siaubo filmas... p.s. jau mes tiek ėmęsi iniciatyvos, kad jau lb pavargom nuo to visko.. beje, mums kainas atsiuntė Izraelio klinika ir Vokietijos, man tai jos nežmoniškai didžiulės.. na spėjau šiek tiek užsidirbti per nlb ilgą gyvenimėlį, bet tiek.. parašykite prašau tos ligoninės pavadinimą, kuriai galima nusiųsti savo tyrimus antrai nuomonei, ačiū.

Ewingo sarkoma. Siuntėm į Švediją-Karolinska. Čia aš ieškojau, būtent , kas specializuojasi daug sarkomose. Antra nuomonė, gydymo planas ir samata gydymui kainavo berods 10000 kronų. Aišku pati gydymo kaina-ohoho, bet bent jau antrą nuomonę ir gydymo rekomendacijas gavom.
Atsakyti
willow, Edme... kam dar atliko kaulu scitigrafija, ar jums ta pacia diena atsakyma pasake ar reikejo kita diena vaziuot pas savo daktara?
Man 5dieni med.sesute, kuri tam kabinete viska dare, pasake, kad siandien ar rytoj vaziuociau pas savo daktara...
Tiesiog susirupinau, nes kai dare ta tyrima pries N metu, tai is karto sake, kad viskas normos ribose...Gal dabar tvarka pasikeite g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 11 lapkričio 2013 - 10:25
QUOTE(romantikė @ 2013 11 11, 11:21)
willow, Edme... kam dar atliko kaulu scitigrafija, ar jums ta pacia diena atsakyma pasake ar reikejo kita diena vaziuot pas savo daktara?
Man 5dieni med.sesute, kuri tam kabinete viska dare, pasake, kad siandien ar rytoj vaziuociau pas savo daktara...
Tiesiog susirupinau, nes kai dare ta tyrima pries N metu, tai is karto sake, kad viskas normos ribose...Gal dabar tvarka pasikeite  g.gif

gal penktadienį nebuvo gydytojos, kur vertina atsakymus, gal tiesiog nespėjo ir tiek, nes šiaip ir po scintigramos gaudavau iškart atsakymą, kartą net teko kartot, nes gydytojai neaišku buvo doh.gif bet ir prieš n metų darė, tai gal tikrai pasikeitė ta tvarka, gal pasiskambinkit savo gydytojai dėl atsakymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2013 11 11, 10:21)
Tiesiog susirupinau, nes kai dare ta tyrima pries N metu, tai is karto sake, kad viskas normos ribose...Gal dabar tvarka pasikeite  g.gif

Vieną kartą pasakė iš karto, o kitą kartą, kai norėjo sulyginti su senesnėm, teko laukti mirksiukas.gif
Atsakyti
NERA,

O svedu gydymo planas sutapo su Lt gydytoju siulomu?
Atsakyti
Aciu uz atsakymus. Skambinu pusdieni jau, nekelia ragelio, matyt, kaip visada nesibaigianti pacientu srove... Pasistengsiu nuvaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 11 11, 12:13)
Ewingo sarkoma. Siuntėm į Švediją-Karolinska. Čia aš ieškojau, būtent , kas specializuojasi daug sarkomose. Antra nuomonė, gydymo planas ir samata gydymui kainavo berods 10000 kronų.  Aišku pati gydymo kaina-ohoho, bet bent jau antrą nuomonę ir gydymo rekomendacijas gavom.

Ačiū, o pagal tas rekomendacijas LT gydo? T.y. atsižvelgia, ar jūs ten važiuojate ir gydotės? Na suma nėra lb didelė, tai čia gydymo planas be gydymo, o jei dar gydymas.. tai jomajo.. o jums su lėšomis kaip supratau fondai padėjo?
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2013 11 11, 11:38)
NERA,

O svedu gydymo planas sutapo su Lt gydytoju siulomu?

Mūsų atveju sutapo. Tiesiog švedų siūlomas gydymas apėmė daugiau sričių, bet pati chemija sutapo.
QUOTE(Manto_mamyte @ 2013 11 11, 12:02)
Ačiū, o pagal tas rekomendacijas LT gydo? T.y. atsižvelgia, ar jūs ten važiuojate ir gydotės? Na suma nėra lb didelė, tai čia gydymo planas be gydymo, o jei dar gydymas.. tai jomajo.. o jums su lėšomis kaip supratau fondai padėjo?

Tikrai atsižvelgia į rekomendacijas. Tarkim spinduliams jie nurodė konkrečiai kiek turi būti, kai bent jau Kaune stiprumas yra iki 50 virš 50, o švedų nurodyta buvo 48.
Atsakyti
Manto mamyte, kaip jums sekėsi su A. Česu susisiekt? Jei dar nepavyko - ketvirtadienį būsiu Klaipėdoj - galėčiau užsukt pas pažįstamą, kuri pas Česą gydosi, ji turi jo asmeninio mobilaus numerį, galėtumėt jam tiesiai paskambint.
Atsakyti
Sveiki, gal kas geriate Dexametazon? labai daug liko, persiusciau , rasykit i AZ
Atsakyti
Gal kas zinot ar Ruolia jau dirba?As net nezinojau.kad jam sveikata suslubavo g.gif .Mums kaip tik registruotis jau reikes.Barsuko taukai jau su konjaku ir medum sumaisyti thumbup.gif .Tik ligonio reik sulaukti.geriau pasijuto,tai nuo ryto jau isbeges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2013 11 11, 16:45)
Manto mamyte, kaip jums sekėsi su A. Česu susisiekt? Jei dar nepavyko - ketvirtadienį būsiu Klaipėdoj - galėčiau užsukt pas pažįstamą, kuri pas Česą gydosi, ji turi jo asmeninio mobilaus numerį, galėtumėt jam tiesiai paskambint.

Galit paimti jo mobilų dėl visa ko.. ne, šnd nepavyko. Gal rytoj pavyks, o kaip draugei sekasi pas jį? Kokia liga? Ji sveiksta? Mano vyrui tai baisoka pasidarė, kai paskaitėm apie Janavičiau ir Kernagio gydymą..
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2013 11 11, 16:07)
Mūsų atveju sutapo. Tiesiog švedų siūlomas gydymas apėmė daugiau sričių, bet pati chemija sutapo.

Tikrai atsižvelgia į rekomendacijas. Tarkim spinduliams jie nurodė konkrečiai kiek turi būti, kai bent jau Kaune stiprumas yra iki 50  virš 50, o švedų nurodyta buvo 48.

Praktiškai tas pats..
Atsakyti