QUOTE(Skambanti tyla @ 2013 10 02, 15:49)
Laba
Labai reik pagalbos. Žinau, kad buvo šimtus kartų diskutuota, bet labai labai negaliu paieškoti dabar, gal kas pasufleruosit kaip keliat trombocitus. Tėčiui nedaro operacijos, kol nepakils.
Dėkoju iš anksto .
adis a.a. zinute:
Kai labai mažai trombocitų lašina trombocitų masę. Gerai, kad gydytoja nerizikuoja. per tas dvi savaitėles sustiprėsit. Ji turi patirtį ir žino kaip elgtis vienu ar kitu atveju.
Rusų forume oncoforum.ru Kaip pakelti trombocitus
kalba apie preparatą Содекор augaliniu pagrindu, kelia trombocitus, Jūs pasinagrinėkit, gal rasit reikalingos info. Aš neskaičiau visko, nes man šiandien neaktualu. Tik užmečiau žvilgsnį, kad yra disktuojama šia problema, rusiškai Jūs suprantate?
O čia to augalinio preparato sudedamosios dalys:
Содекор. Препарат представляет собой водно-спиртовое извлечение из смеси следующих видов лекарственного растительного сырья: корневищ с корнями девясила высокого, плодов облепихи крушиновидной, корня одуванчика лекарственного, семян сосны сибирской кедровой, корневищ с корнями солодки голой, коры коричного дерева, цветочных почек гвоздичного дерева, корневищ имбиря лекарственного, плодов кориандра, плодов кардамона.
Galima prašyti, gal iš Rusijos, kas parveš.
Arba bandyti naudoti tik sudedamąsias jo dalis, kurios nėra labai deficitinės ar kaltos, pvz. kompočiuką su šiais preiskoniais:
kardamonas, imbieras, gvazdikėliai.
Į šio preparato sudėtį įeina dar kedrų sėklos, koriandras, (atrodo, būtų mūsų kalendra), kiaulpienės šaknys. Kitus reikėtų verstis ir žiūrėti
dar viena:
Rašo, kad mano minėtas preparatas pakėlė nuo 90 iki 300.
codekor
Na va dar internetinė išmintis:
trombocitus kelia tokia arbata: graikisku riesutu pertvaras (imi visa riesuta, perskeli, riesuto mase suvalgai, o pertvaras susirenki) virti vandenyje 10-15 min kol gausis tamsiai rudas gerimas Kazkur 3-4 saukstai pertvaru 1 ltr vandens Gerti po 0,5 stiklines kelis kart per diena Mums padedavo.... reikia bandyt Nurodo, kad receptą gavo ligoninėj, kai sirgo kraujo liga.
Gustes patarimas
Manau, kad galima sėkmingai valgyti graikiškus riešutus. Tik reikėtų juos nuplikinti prieš valgant verdančiu vandeniu, bent aš taip darau, kad nebūtų jokių bacilų. Nežinom iš kur juos veža. Kai chemoterapija geriau pasisaugoti...
Na išverčiau neišverstus rusiškus terminus, gal kam nauda bus:
девясила Inula helenium Debesylas didysis
облепихa Hippophae Šaltalankis
oдуванчик Taráxacum Kiaulpienė
cолодкa Glycyrrhiza glаbra Saldymedis
коричное дерево Cinnamomum Schaeffer Cinamonas
Содекор. Препарат представляет собой водно-спиртовое извлечение из смеси следующих видов лекарственного растительного сырья: корневищ с корнями девясила высокого, плодов облепихи крушиновидной, корня одуванчика лекарственного, семян сосны сибирской кедровой, корневищ с корнями солодки голой, коры коричного дерева, цветочных почек гвоздичного дерева, корневищ имбиря лекарственного, плодов кориандра, плодов кардамона.
Sodekor - vandeninė-spiritinė ištrauka iš augalų: didžiojo debesylo šaknys ir šakniastiebiai, šaltalankio vaisiai, kiaulpienės šaknys, kedro riešutai, saldymedžio šaknys ir šakniastiebiai, cinamono žievė, gvazdikėliai, imbieras, kardamonas, koriandras (kalendra).
Ištraukos nedarysim, farmacininkais ir žolininkais netapsime, bet galima kai kuriuos komponentus ir atskirai panaudoti: kaip anksčiau rašiau prieskonius kaip prieskonius, kedro sėklas, šaltalankio uogas ar sultis, kiaulpienės arbatėlę, saldynmedžio vaistinėje yra. Pasižiūrėt dar atidžiau per google jų aprašymus, kad neprisidirbti ko nors, kaip kad rašo rasų lanka apie gavzdikėį. Vienu žodžiu, nekaltas eksperimentas: kels ar nekels trombocitus?
P.S. cia jau mano ...
rusiskai tai labai daug yra info ir vaistu...
https://www.google.r...