Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(gerdulka @ 2013 09 28, 17:45)

Turim nauja pratesta 45% koduka

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelyja: 28 rugsėjo 2013 - 18:31
mergaitės, o gal kas tokius džinsiukus turit? http://www.ae.com/we...atId=cat1990002 su 100 cm kokio dydžio reikėtų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 09 28, 17:45)

Turim nauja pratesta 45% koduka
, bet sorriukas temoje neskelbsiu- nes vakarykstis itartinai buvo isnaudotas, nors emem tik karta su juo   g.gif

Nusiunciau dar viena -45%, kad nepritruktumet 4u.gif niu niu niu tam kas taip negraziai pasielge biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pum@: 28 rugsėjo 2013 - 18:36
QUOTE(proksi @ 2013 09 28, 14:02)
Aciu visai komandai zu siuntinuka  4u.gif  gavau bearpaw batukus abigaile modeliuko concord spalva, ka domina, tai spalva realiai tamsiai violetine, na kaip tamsiu vynuogiu, neryski, bet ir ne per tamsi, su platoka peda 25.1-25.2, pirsta remiasi, tad pravaikscioju bus gerai, emiau 9 dydi, nesioju euro 39, us 8.5.
modeliukas toks :

http://www.zulily.co...63-3115505.html

o kaip ikist koja sekasi? Mnao irgi plati tai as vargstu kol ikisu, nors viduj viskas super, dydis geras, noreciau dar vienu, bet bijau kad su ilgesniais dar sunkiau bus.
Atsakyti
QUOTE(index @ 2013 09 28, 21:09)
o kaip ikist koja sekasi? Mnao irgi plati tai as vargstu kol ikisu, nors viduj viskas super, dydis geras, noreciau dar vienu, bet bijau kad su ilgesniais dar sunkiau bus.

Mano ne tik plati, bet ir keltis auksta, as i ilgus beveik neikisu kojos, todel emiau trumpus, viskas liuks, plius sonuosi tokios gumytes yra, tad manau pravercia smile.gif
Papildyta:
Tauryte o koki vitacost koduka gal turi ?
Atsakyti
mergaitės, HM renkat?
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 09 28, 20:36)
Nusiunciau dar viena -45%, kad nepritruktumet  4u.gif niu niu niu tam kas taip negraziai pasielge  biggrin.gif

Aciu labai 4u.gif kadangi siandien baigia galioti tai pasidalinsiu ATU6156C , gal nedings greit rolleyes.gif
Papildyta:

Prisijunkite 4u.gif
Aeropostale
Landsend -30%
Kohls
Harney
TennisWarehouse
Jcrew -30%
Dogfunk
Stockngo
Bearpaw -30%
Beautyencounter
Envirosax
Sliceofnature truksta iki freeship
Gymboree
Macys
Vitaminshoppe
Venus
ToysRus
Vitacost
HM
RL RLGIVE2013 kodukas
AE
4u.gif

Ir visa kita, ko pageidaujate biggrin.gif
Temos išparduotuvė
4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 09 28, 21:35)
mergaitės, HM renkat?

Renkame 4u.gif
Atsakyti

Kokių atsiliepimų galima būtų išgirst apie šitą paltuką ar dydžiai atitinka lentelėje aprašytus? Jei sukneles imu 10, tai paltą irgi tokį imt, ane?

Atsakyti
QUOTE(kerija @ 2013 09 27, 21:02)
Betm žiūriu, jai 45 % nuolaida negalioja, pritaikau su kitu kodu tik 20 g.gif

As katik nusiunciau uzsakyma siai striukei su 30% nuolaidos kodu smile.gif
Atsakyti
Lenkiu savo žilą galvą (na gal dar ne visai žilą, bet taip gražiau skamba biggrin.gif) komandai, kuri taip sklandžiai dirba notworthy.gif Ačiū ačiū ačiū Jums 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, Ivankos Trump gal kas paltuka ar striuke turite? Kaip dydziai? M kazin kokiom apimtim tiktu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 09 28, 20:06)

Vis morališkai ruošiuosi pirkti batus žiemai. Kol nesninga, sunku prisiversti. biggrin.gif

Mergaitės, sakykite, o šie Bearpaw didinti? Kaip suprantu 7 US dydis atitinka 38 EUR dydį.
Tai jei mano dydis 36,5 EUR, 7 US dydis gali būti gerokai per didelis? g.gif
6 dydį kažkaip bijau pirkti. Man reikia, kad batuose dar būtų vietos kojai plėstis. ax.gif
Papildyta:
Kad jau užsukau, noriu padėkoti merginoms už operatyvumą! 4u.gif

Šią savaitę gavau tokius Aldo batus iš 6pm. Tik mano - juodi.
Man jie labai labai thumbup.gif Aukštas aulas, patogus žemas kulnas. Tikiuosi, kad ir nešiosis gerai.
Turiu kitus Aldo pirktus iš 6pm, tai jie man irgi superiniai. Ir puikiai nešiojasi. thumbup.gif
Atsakyti