Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(akimirkax @ 2013 10 05, 14:10)
http://www.ae.com/we...;catId=cat20112
Ar su 107 cm klubais tinktu 10 ar 12 dydis?

Džinsų manau tiktų 12, o Jegginsų 10 4u.gif
Atsakyti
4u.gif macys gal nuolaidele kokia turite?
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2013 10 05, 15:46)
Džinsų manau tiktų 12, o Jegginsų 10  4u.gif

Aciu
Atsakyti
QUOTE(liepsnelee @ 2013 10 05, 15:46)
Džinsų manau tiktų 12, o Jegginsų 10  4u.gif

Bet kaip įdomiai... ne pirmą kartą matau, kad AE džinsus ir jeginsus daug kas perka skirtingų dydžių g.gif. Aš turiu iš AE 2 džinsus ir 3 leginsus ir visi jie 8 dydžio - tikrai nemanau, kad reikėtų didesnių ar mažesnių unsure.gif. Kažin nuo ko tai priklauso?
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 10 05, 15:26)
Bet kaip įdomiai... ne pirmą kartą matau, kad AE džinsus ir jeginsus daug kas perka skirtingų dydžių  g.gif. Aš turiu iš AE 2 džinsus ir 3 leginsus ir visi jie 8 dydžio - tikrai nemanau, kad reikėtų didesnių ar mažesnių  unsure.gif. Kažin nuo ko tai priklauso?

O jus 8 dydi perkat su kokiais klubu ir liemens ismatavimais, jei nepaslaptis smile.gif
Atsakyti
Atsiprasau jei kam atsibodes sis klausimas, bet AE megztiniai ir bliuskutes atitinka dydi ar dydziu mazesni reikia imti? 4u.gif
Atsakyti
merginos Karen Scott megztiniai padidinti, pamazinti? blush2.gif
Atsakyti
Per kiek maždaug laiko ateina prekės išsiųstos iš JAV?
Atsakyti
QUOTE(Mona @ 2013 10 05, 17:26)
Bet kaip įdomiai... ne pirmą kartą matau, kad AE džinsus ir jeginsus daug kas perka skirtingų dydžių  g.gif. Aš turiu iš AE 2 džinsus ir 3 leginsus ir visi jie 8 dydžio - tikrai nemanau, kad reikėtų didesnių ar mažesnių  unsure.gif. Kažin nuo ko tai priklauso?

as turejau 4 poras dzinsu, ir galiu pasakyti kad priklauso nuo pacio audinio tamprumo irgi mirksiukas.gif dabar nesioju tokius plesytus tai tinka 0 dydis o atsisiuntus kitus dzinsiukus tokio dydzio man jie buvo per mazi doh.gif jei rasyta super strech tai labai tamprus, o yra ir mazai tampriu pas juos ax.gif
Atsakyti
Mergytes, gavot mano laiskiuka?negaunu patvirtinimo, tai gal pastas pakibo.. unsure.gif
Atsakyti
Mergytes, o kokio dydzio reiktu situ su 90 klubais? http://www.ae.com/we...atId=cat1990002 g.gif
Atsakyti
Ar renkate AE, kad gauti su nuolaida? ax.gif
Atsakyti