QUOTE(Venta9 @ 2013 10 10, 21:46)
O stikline 200 gr ar 250? ir dar o kokia tai kremine varske, as kazkodel tokios nezinau, gal ne ten ziuriu?

normali stiklinė tokia su randeliu viršuj...nu paprasta nuo tarybinių lauikų gal dar yra namie...
O varškę aš perku paprastą , bet ne pokeliuose , o tą birią...paskui viską blenderiuoju ir išeina puiki vientisa kreminė masė...
Papildyta:
QUOTE(yerena @ 2013 10 10, 22:11)
Jei receptas JAV- puodelis/stiklinė 250 ml, UK- 240 ml, rusų- 200 ml.
Papildyta:
Jei norite, kad niekas neprisviltų ir su TOKIU kiekiu cukraus pagrinde (sausainiai saldūs, nebent kaip ir recepte nurodyta naudojate
graham crackers, o jie nesaldūs)- dėkite sandarią formą su žaliu pyragu ir kepkite jį karšto vandens vonelėje (kaip kai kuriuos sūrio pyragus)- niekas nesvyla, niekas nesukrenta, paviršius idealiai lygus, o įdaras- kreminis
QUOTE(Lusasita @ 2013 10 11, 00:43)
kartais padeda, kai i apatine lentyna tiesiog istatai skarda su vandeniu, o kitoje auksciau lentynoje pyraga kepi ... Pas mane dujine orkaite, tai irgi megsta apacia prikepint, kol virsus vos pagelsta , ir nesvarbu ar pyradas ar bandeles

Dėkui...nedėsiu cukraus į pagrindą ir vandens panaudosiu