QUOTE(adija5 @ 2013 10 09, 00:35)
Tai jau ir lauksiu recepto

Tiesa,aš toj ledų mašinėlėj gaminu,ir be graikiškų,nes man tų graikų kvapas nelabai patinka...
...Keptos riekelės,bent jau
Sweet mama ir
Dumpling tai visiškai nevalgomas patiekalas pas mumis

...Nors tą
pumpkin cheesecake kažkurį variantą bandysiu...Tik įkvėpimo palauksiu
Taip, aš irgi tik priede ledams prie mikserio gaminu. Ok, po savaitgalio parašysiu ar valgoma bus. O graikiškus aš pakepinu sasoj keptuvėje, jie kvapnesni bei traškesni patampa.
Sūrio pyragui kaip tik tiks
Sweet Mama- telieka išsirinkite tinkamą receptą
QUOTE(matuke @ 2013 10 09, 08:38)
...Aj, dar pasiulysiu, jei turit keksiuku formeliu, tai pasidarykit maziau teslos ir pasibandykit, kad netektu nusivilti cielu pyragu

...
Sweet Dumpling pas mane irgi pakolkas be panaudojimo
Aš tai siūlyčiau išsikepti sekantį pyragą pagal patikrintą/patikimą receptą

O ne eksperimentuoti šitoje srityje (pvz. kokiame troškinyje galima mažinti/didinti (mėgsti/nemėgsti) kiekį ir niekas nuo to nesukris, o kepiniuose

)
matuke,
Sweet Dumpling bandėte įdarytą mėsos faršu, kaip atrodo
Avijacija siūlė?
QUOTE(Avijacija @ 2013 10 09, 10:41)
aš tai šiandien ruošiuos vištos kūną marinuoti. Kaži jei moliūgą paprieskoniavus kaip yerena rašė apie JPB, tiktų kartu kepti?
Tiktų kartu, gal net viename inde, tik reiktų žiūrėti, kad neapdegtų gabaliukai (teks maišyti kelis kartus per tą laiką). Padažas- česnakinis tiktų ir prie vieno, ir prie kito. MB valgo su garstyčių arba krienų padažu, prie mėsos jie irgi tinka