Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Mano taksytė vartosi vartosi nuo šono ant šono-net bordinės spalvos pasidaro,tada ,kad šauna kitur gulti lotuliukas.gif po kiek laiko vėl grįžta biggrin.gif
Bet šiaip tai židinys gėris , šildo puikiai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rapoja: 28 rugsėjo 2013 - 09:37
Inga tikrai saltalankiu neblogas dalykas, pas mus lt yra jo purskiklis Faringospray, jeigu reikia, as dabar i miesta varysiu galiu pamesti smile.gif na dar tonsilgona pabandyk arba bioparox, man padeda, nes pati anginsike esu, tai tik gerkle pradeda kabinti is karto tuos visus, na lietuviskas yoox geras purskalas jodo pagrindu, tik skonis feee, bet padeda liuks, jeigu ka paskambink, privesiu, nes busiu mieste uz 30 min.
Atsakyti
mmm...kaip faina ciucikui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 28, 11:36)
Mano taksytė vartosi vartosi nuo šono ant šono-net bordinės spalvos pasidaro,tada ,kad šauna  kitur gulti  lotuliukas.gif po kiek laiko vėl grįžta  biggrin.gif

Rapojuk, man atrodo cia visos tavo taksui pavydi, as pati jau laukiu kada sildyma namuose ijunga, nors grindys su apsiltinimu, ir lupos su apsiltinto saltaaaa unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 28 rugsėjo 2013 - 09:38
QUOTE(sielio @ 2013 09 28, 10:32)
Bus isbandyta, turiu namie kaip tik 4u.gif Smagu, kad dalinates savo ziniom  smile.gif
Va cia tai gyvenimas  laugh.gif fainuolis koks  thumbup.gif

aha gerai gyvuneliam pas normalius seimininkus wub.gif

QUOTE(rapoja @ 2013 09 28, 10:36)
Mano taksytė vartosi vartosi nuo šono ant šono-net bordinės spalvos pasidaro,tada ,kad šauna  kitur gulti  lotuliukas.gif po kiek laiko vėl grįžta  biggrin.gif

wub.gif

QUOTE(proksi @ 2013 09 28, 10:36)
Inga tikrai saltalankiu neblogas dalykas, pas mus lt yra jo purskiklis Faringospray, jeigu reikia, as dabar i miesta varysiu galiu pamesti smile.gif na dar tonsilgona pabandyk arba bioparox, man padeda, nes pati anginsike esu, tai tik gerkle pradeda kabinti is karto tuos visus, na lietuviskas yoox geras purskalas jodo pagrindu, tik skonis feee, bet padeda liuks, jeigu ka paskambink, privesiu, nes busiu mieste uz 30 min.

proksiuk nereik aciu, pas man vaistinele ogogo tikas linkus visaip tik kad be vaistu vakar vakare jau reiekjo rimciau nes apsirengus simta rubu vis tiek salta buvo laugh.gif

dabar paprasto coldrex isgerus normaliai eisiu tuoj orkaite jungti kepsiu pietus tai bus silta namie
Atsakyti
ai,gal palieku foto (šeimininkės,kad nepyktų 4u.gif ) ,paskui kitos mergytės nesupras ką čia mes kalbam ax.gif
Atsakyti
jei kam reik vasariniu visai neblogu kainu yra ideeli tik ne kazin kas belike po nakties
http://www.ideeli.co...t...1&c=2156006
Papildyta:
ir si kemuka ziuriu mes pirkom brangiau nei kad ideeli yra jei kuri norit prasom, ziemai tirkai nepakeiciamas
http://www.ideeli.co...8870?from_ppr=1
Atsakyti
Labas rytas. Senokai besilankiau cia, bet maciau j.crew nuolaidike nebloga wink.gif Gal zinote sis salikas buna(jau kuri laika ziuriu, bet vis tas raudonos spalvo, o as noriu sitokio) :
http://www.jcrew.com...~~~~~/05363.jsp
Atsakyti
Ačiū už siuntinuką 4u.gif
Gavau MUFE pudrytes iš allwholesalecosmetic, tai kažkaip labai suabejojau ar orginalios, nes jau taip smirda doh.gif doh.gif akvareliniais dažais g.gif
Timberland batukai mamai thumbup.gif labai patenkinta, o dar kai už tokią kainą pagauti tai išvis liuks.
Bet norėčiau pasiūlyt Timberland basutes, surizikavau, bet vis dėlto ant vasaros maniškei bus mažos
US9 - EU26 - padukas 16,5 cm
Kaina 48 lt

user posted image
Video ir iš visų šonų yra čia:
http://www.zappos.co.....zfcTest=fac:1
Atsakyti
www.sierratradingpost.com DHH3167D 99¢ Shipping on orders $75+ and An Extra 45% OFF 14,000+ Items!
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 09 28, 10:39)
ai,gal palieku foto (šeimininkės,kad nepyktų  4u.gif ) ,paskui kitos mergytės nesupras ką čia mes kalbam  ax.gif

lai buna puosmena wub.gif

silktouch sio salikiuko niekad nepirkau nepastebejau net

astuk del pudrytes nzn as esu gavus sudziuvusi tusa blush-anim-cl.gif o siaip mac kosmetika pirkau lancom viskas ok blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(anira12 @ 2013 09 28, 10:45)
www.sierratradingpost.com  DHH3167D  99¢ Shipping on orders $75+ and An Extra 45% OFF 14,000+ Items!

aciukas man mergaites jau ir kita dave sierra turiu galiojanciu koduku tik reik dar keliu uzsakymuku kad imti galeciau
Atsakyti
Galėtų buti ne sale prekėms - 30 jcrew - imčiau vis dėlto panikei striukę g.gif Tik dar nežinau ar striukę ar paltuką geriau imt g.gif
Atsakyti