Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

Nuo 5 val UK laiku(7val LT laiku) bus akcija starter rinkiniui £49.99 + papildoma spalva pasirinktinai (prie raspberry wine spalvos) ir 2 gliteriai. http://www.sensation...3 plum and wine
Iki pirmadienio 5val.
Kaina tikrai gera didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidela @ 2013 10 03, 15:08)

Diva-2sl.Kur darau klaidą-nusilakavus po kelių dienų keli nago galiukai pabala?Kai lakuoju apgaubiu ir fondationu ir laku ir topu.Kai šviesi spalvikė taip nesimato,bet kai tamsi,tai taip negražiai šviečiasi? cray.gif

man lakuojant su DIVA visada nusivalo galiukai, nereikia nei poros dienų, nuvalius lipnumą jau visas "grožis"pasimato doh.gif
Atsakyti
As po shopingo, isleista belekiek, o dar kiek islaidu nusimato, nes kitaiskos lempos viena lempute perdege, o tokiu pirkt ner, reziume reikalinga lempa kita ir skubiai g.gif gal kas ka patart galit blush2.gif

O siaip esu begalo laiminga nusipirkau emi dazus, folijos ir ant mano poros pirstu jau puikuojasi daile bigsmile.gif wub.gif folija jie isiule savo, nes sako gali kita ir netikt, o gavosi taip kad kita geriau nulipo nei ju nu zodziu marketingas doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilget: 04 spalio 2013 - 19:37
QUOTE(lilget @ 2013 10 04, 20:37)
O siaip esu begalo laiminga nusipirkau emi dazus, folijos ir ant mano poros pirstu jau puikuojasi daile  bigsmile.gif  wub.gif folija jie isiule savo, nes sako gali kita ir netikt, o gavosi taip kad kita geriau nulipo nei ju nu zodziu marketingas  doh.gif  lotuliukas.gif

o kokia kita folija naudojai? as turiu tik kinieciu, tai vis galvoju ar imti man ju E.Mi folija?
Atsakyti
Sveikos,as vel su klausimais? Pas mane daba uzdetas ilgalaikis lakavimas,ant paciu galiuku uztepta gelio,kad prailgintu naga,daba jau atauge biskuti,tai kaip man daryt papildyma?ar taip kaip pirmam puslapi paaiskinta ?(su gelich laku) ar kitaip?

Šią žinutę redagavo ema77: Vakar, 22:24 prasau....atsakykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 10 04, 21:01)
o kokia kita folija naudojai? as turiu tik kinieciu, tai vis galvoju ar imti man ju E.Mi folija?

kita pirkau Nagavitoj uz 3lt tai daug graziau atsispaude, tai nezinau kas itakos turejo folija, ar gelio tepimas (nors rodos vienodai tepiau) nu gal dar anksti sprest. Bet siaip tokia patenkinta siuo atradimu, nerealiai thumbup.gif

Beja PN pasiemiau 9.5 spalvyte, nu neatsilaikiau doh.gif lotuliukas.gif

Dar noriu paklaust kas esat pirke Vilniuje lempas, rekomenduokite kas , kokias , is kur ir po kiek, reik iki pirmadienio liksiu skolinga daug balionu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif kadangi lakuojuos siuo metu greit klausiu, vandens lipdukus ant spalvos ar ant pasiausto topo det reik? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 04, 21:19)
laba  4u.gif kadangi lakuojuos siuo metu greit klausiu, vandens lipdukus ant spalvos ar ant pasiausto topo det reik?  g.gif

kiek skaicius ant pasiaustos spalvos, bet gal ir nusisneku blush2.gif jei ka prasom nepykt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
o galima ant nesiaustos gal? prisibijau as pasiausimu spalvu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulika @ 2013 10 04, 12:49)

Senses 936, 4 sluoksniai. Gavosi labai graži spalva. smile.gif

Baisiai dailu biggrin.gif mirksiukas.gif

QUOTE(andorinha @ 2013 10 04, 15:45)
tipo metalines, bet atrodo realistiskai:

smulkios grazesnes...

Man tai patikti thumbup.gif

QUOTE(Tresnia @ 2013 10 04, 21:19)
laba  4u.gif kadangi lakuojuos siuo metu greit klausiu, vandens lipdukus ant spalvos ar ant pasiausto topo det reik?  g.gif

Ant pasiausto topo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tresnia @ 2013 10 04, 21:26)
o galima ant nesiaustos gal? prisibijau as pasiausimu spalvu  biggrin.gif

Tai dek topo ir tada bus nebaisu pasiausti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 10 04, 21:28)
Baisiai dailu  biggrin.gif  mirksiukas.gif
Man tai patikti  thumbup.gif
Ant pasiausto topo  smile.gif

nu va kaip greit atsirado patareja, o tai butum manes paklausius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
tai issikerpu metu 20 sek i vandeni, nuimu galini ta lapa klijuoju ant nago nuimu ar kaip ten? g.gif atsiprasau kad tiek klausimu, o tai pirma kart darau tai ne instrukcijos gale nepadeda blush2.gif
Atsakyti