Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

HG Tiger blossom2 black shadow2 pagrindas simple sher ..
user posted image

HG black shadow 3 ir hg blozgalas ale uzkrito pavadinimas doh.gif
user posted image

dabar esu apmastymuose reikalinga lempa led.. tik tiek kad vyras neisrase man reikiamos sumos , tiksliau sake jei labia reik pirk originala .. bet dabar tiek turiu islaidu kad sakiau pabandysiu pirkti kiniska ... gal kas patars ar kas turi
galvoju tarp siu dvieju

http://www.ebay.com/...=item4ac5e31fe7

http://www.ebay.com/...=item337ae3ded6

Atsakyti
oj kokiu groziu papylei cia. Labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2013 10 05, 23:05)
Inner Vixen?
Grazus darbelis wink.gif

4u.gif taip, tai Inner Vixen smile.gif

Papildyta:
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 10 05, 23:57)

grozis, ypac juoda su blizgalais man dabar sezonui thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(neja @ 2013 10 05, 23:45)
as ir manau kad inner vixen:) na nebent koks nors dar mixas:)

ne, del mixo jusu nekankinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 10 06, 00:57)
HG  Tiger blossom2  black shadow2 pagrindas simple sher .

Kokie groziai wub.gif Prasom dazniau tokiu parodyti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(andorinha @ 2013 10 05, 22:50)
Na stai, grandineles:

Neiskenciau iki rytojaus ir fotkinau prie dienines lempos... Spekite, kuri cia HG spalva? As suzaveta, grazesnes juodai - tamsiai raudonos nemaciau  rolleyes.gif
Velniava, HG topas tiek atspindziu duoda, kad viskas kreiva atrodo...

Nu kaip idomiai atrodo bigsmile.gif neturiu tokiu tai meistravosiu su folija kazka panasaus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 06, 10:15)
Nu kaip idomiai atrodo bigsmile.gif  neturiu tokiu tai meistravosiu su folija kazka panasaus rolleyes.gif

As irgi noreciau pabandyti sumeistravoti pati, tik neturiu jokio juodo gelio, net kitajozinio biggrin.gif
Ai, dar uzsakiau tokio pat tipo lipuku, tik su spygliuotos vielos motyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 06 spalio 2013 - 10:23
Aciu merginos! Labai dziugu sulaukti komplimentu smile.gif visada ilendu I SM pasizvalgyti bet tiek dabar uzsidirbau kad net nerandu laiko foto parodyti doh.gif

pas mane dabar turbot 4 is 5 lakuojasi ale prancuzo tipo. nu tipo tik galiuka kad ne taip matytusi nuaugimas ... tai kartais issisemiu su tais galiukais doh.gif

nuo maziausio
HG pink smoothie (3), lechat lyg tai b 32 (2) , hg exhale 3, HG mixas nes pritrukau spalvos exhale + all about me, HG all about me 3
user posted image

o cia HG orandzine nepamenu pavadinimo 2, ir HG black shadow 2
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 10 06, 11:41)
Aciu merginos! Labai dziugu sulaukti komplimentu smile.gif visada ilendu I SM pasizvalgyti bet tiek dabar uzsidirbau kad net nerandu laiko foto parodyti  doh.gif

pas mane dabar turbot 4 is 5 lakuojasi ale prancuzo tipo. nu tipo tik galiuka kad ne taip matytusi nuaugimas ... tai kartais issisemiu su tais galiukais  doh.gif

nu begede tu,tiek grozybiu prisislepus ir nerodai biggrin.gif antrieji labai mandrus,man ta juoda dalis katinuku galvos iskart akyse thumbup.gif noris 2 akytes istatyt tik biggrin.gif
Atsakyti
siaubas kas man su galva visai spalvu neatsimenu doh.gif jauciu pervargau lotuliukas.gif
HG gossip girl biggrin.gif 2 + HG pink smoothie 2
user posted image

kazkada vyrui sakiau akd kai turesiu kokia 40 spalvu tai busiu rami ... ir ne velnio ! turiu tik 40 ir dabar jau sakau kai turesiu dvi paletes po 50 tada busiu rami doh.gif man taip geda dirbti tik su 40 spalvu (dirbu ne airijoj) tai man ateina klientes ir sako kad visada duoda pasirinkti visur is kokiu 5-10 spalvu! sakau jum reiktu nuvaziuoti I lt biggrin.gif ten duoda 100 lotuliukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 06, 11:45)
nu begede tu,tiek grozybiu prisislepus ir nerodai biggrin.gif antrieji labai mandrus,man ta juoda dalis katinuku galvos iskart akyse thumbup.gif  noris 2 akytes istatyt tik biggrin.gif

ale rimtai nebuciau pagalvojus lotuliukas.gif tik kai pasakei biggrin.gif reik isbandyti biggrin.gif
nu kokios cia grozybes smile.gif esu gana kritiska savo darbam, bet va pasijutau kalta kad vis ziuriu kitu darbus, geriuosi o jum nieko nerodau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZmoNa_: 06 spalio 2013 - 10:56
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 10 06, 12:54)
siaubas kas man su galva visai spalvu neatsimenu  doh.gif  jauciu pervargau  lotuliukas.gif

O jūs dažniau pasirodykit. Labai gražu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2013 10 06, 11:21)
As irgi noreciau pabandyti sumeistravoti pati, tik neturiu jokio juodo gelio, net kitajozinio  biggrin.gif
Ai, dar uzsakiau tokio pat tipo lipuku, tik su spygliuotos vielos motyvu.

galima nuoroda is kur perkat ir as noriu kazko bigsmile.gif lotuliukas.gif

Zmona o jau palete wub.gif bigsmile.gif darbeliai liuxiski, prasom prasom dazniau 4u.gif
Atsakyti
nu labai prasau, paaiskinkit man kaip tuo lipdukus uzdet?turiu plunksnas,nu bet nejaugi ten paprastai imi ir prilipini?skaiciau kazkada kad su vandeniu ar kaip ten?
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 06, 12:05)
galima nuoroda is kur perkat ir as noriu kazko  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Zmona o jau palete  wub.gif  bigsmile.gif  darbeliai liuxiski, prasom prasom dazniau  4u.gif

drinks_cheers.gif palete tai nuostabi , rodos visko ko tik reik-yra thumbup.gif
Atsakyti