Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas.

QUOTE(agnieter @ 2013 10 07, 11:21)
Kazkuri prasete PN 9.10 ir 12.4 spalvu paveizet, kai gausiu wink.gif

Aš prašiau, ačiū 4u.gif Bet tikrai 9.10 palyginus su 12.4 turi daugiau rausvumo g.gif O kaip dėl pigmentacijos? Man 9.10 ant tipso labai gražiai užsitepė, matysiu kaip ant nagų seksis ax.gif
Sunta ir ingeborgita2, plakiau pagrindą, nes turėjau tokį įprotį po paprastų lakų, nėra čia ko labai jau baisiai stebėtis ax.gif Va dėl spalvų tai nesutikčiau, kelias irgi plakiau, tai tikrai pasiburbuliavo, todėl dabar tik pavartau kelis kartus, pasukioju atsargiai. Gal mano plakimo greitis per didelis, nežinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kutuliukass @ 2013 10 07, 14:13)
Reikes pabandyti imasazuoti. Aciu uz patarima  mirksiukas.gif

plius vel,as ziuriu cia daug kas panikuoja jei koks trupinukas ar plaukiukas ar koks sudukas atsiranda ant tos bazes,as zinokt nesudeliaunu biggrin.gif jei jau taip nutiko,dazniausiai po 2 sluoksniais lako ir topo visvien nesimato nei dulkeles gi.O jei koks trupinukas didesnis,as ji su dilde smulkia atsargiai brukst nureziu ir lakuoju sau ramiai,nes tai laikymuisi jokios itakos man nedaro.Svarbu,kad nesutrauktu va tos bazes nuo krastu,kad ji nesirauksletu ,kad butu agaubtas nago galiukas,kad nagas tinkamai pries baze butu paruostas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 spalio 2013 - 13:30
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 07, 14:28)
plius vel,as ziuriu cia daug kas panikuoja jei koks trupinukas ar plaukiukas ar koks sudukas atsiranda ant tos bazes,as zinokt nesudeliaunu biggrin.gif jei jau taip nutiko,dazniausiai po 2 sluoksniais lako ir topo visvien nesimato nei dulkeles gi.O jei koks trupinukas didesnis,as ji su dilde smulkia atsargiai brukst nureziu ir lakuoju sau ramiai,nes tai laikymuisi jokios itakos man nedaro.Svarbu,kad nesutrauktu va tos bazes nuo krastu,kad ji nesirauksletu ,kad butu agaubtas nago galiukas,kad nagas tinkamai pries baze butu paruostas smile.gif

Va va as irgi tep darau ... nesuku galvos del nelygumu.. po lako ir topo nieko nesimato schmoll.gif
Atsakyti
[quote=ZmoNa_,2013 10 07, 15:23]
Va va as irgi tep darau ... nesuku galvos del nelygumu.. po lako ir topo nieko nesimato schmoll.gif
[/quote

Jei ne paslaptis kiek metu jau dirbate sioje srityje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tikrė @ 2013 10 07, 11:25)
Tik neplakit, aš kažkada pagrindą taip nekukliai papurčiau, krūva burbuliukų buvo.. Tope man irgi tokių želiukų pasidaro, aš juos tiesiog su pincetu vis išrinkdavau, o dabar nieko, švaru gražu ax.gif Tik jau kažkada minėjau, kad mano topo teptukas labai išplonėjo, įtariu, kad dugne kiurkso tie nukritę šeriukai..

Ačiū merginos už patarimus. Mąsčiau gal priemonės nekokybiškos, nes pirkau iš merginos parsisiuntusios iš JAV, tai maža kas. Na parankiosim, žiūrėsim kaip čia bus.
Beje, kai pirkau PN, pardavėja sakė suplakti lakus galima (na jinai būtent apie PN kalbėjo) ir būtent 9,12, nes matės atsiskyręs aliejukas. jau lakavau, suplakiau ir viskas tvarkoj. 9,12 tepas lengvai, patogiai, žiūrėsim kaip nešiosis.
Papildyta:
QUOTE(Sunta @ 2013 10 07, 12:10)
o kam ta topa plakti? biggrin.gif niekad man nesove i galva. Juk plaki, kad pigmentacija spalvos butu geresnes, nes atsiskiria stovint. biggrin.gif
Vo taip ir buna.

Na juk ten kelių ingredientų primaišyta, tai ką žinau, galvojau suplakti ir nebus želiukų biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(agnieter @ 2013 10 07, 12:21)
Kazkuri prasete PN 9.10 ir 12.4 spalvu paveizet, kai gausiu wink.gif

Gražios spalvos, parduotuvėj 9,10 neatrodė taip gražiai, gal nuo laiko pabaisėjus ax.gif
Atsakyti
https://fbcdn-sphoto...687927052_n.jpg Ziurekit akcija nebloga, cia is tiekeju orginalus
Atsakyti
2sl. HG Pasion ir 1sl. Vegas night 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2013 10 07, 21:01)
2sl. HG Pasion ir 1sl. Vegas night  4u.gif

vis dar kvepiantys vasara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2013 10 05, 21:57)

dabar esu apmastymuose reikalinga lempa led.. tik tiek kad vyras neisrase man reikiamos sumos , tiksliau sake jei labia reik pirk originala .. bet dabar tiek turiu islaidu kad sakiau pabandysiu pirkti kiniska ...  gal kas patars ar kas turi
galvoju tarp siu dvieju

http://www.ebay.com/...=item4ac5e31fe7

http://www.ebay.com/...=item337ae3ded6

Nebrangi ir nekitaiska butu stai si biggrin.gif 4u.gif

red carpet manicure led lamp

Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 07, 21:09)
vis dar kvepiantys vasara thumbup.gif

Isvaro kliente i Maljorka sestadieni tai siaip ne taip ikalbejau, kad negalima rinktis nei tamsiu nei mirstanciu spalvu, reik dziaugtis vasara ir palaikyt tonusa, tai isejo apsipatenkinus aisku neaisku kaip ten jai tie nagai toliau bus smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eimante @ 2013 10 07, 21:09)
Nebrangi ir nekitaiska butu stai si biggrin.gif  4u.gif

red carpet manicure led lamp

Tikrai gera?? Turit ja? Per kiek laiko tamsiais spalvas sustingdo?
As ir labai ieskau geros ir nebrangios ledines.
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2013 10 07, 18:12)
Tikrai gera?? Turit ja? Per kiek laiko tamsiais spalvas sustingdo?
As ir labai ieskau geros ir nebrangios ledines.

Ne ne mergaites, as neturiu rolleyes.gif smile.gif as tik jau kuris laikas pastebejus esu sita red carpet manicure, nes pas mus debenhams pardavineja blush2.gif apie ju gelini laka atsiliepimai geri,as gundausi, bet deja, apie ja nieko negaliu daugiau pasakyti apart kainos biggrin.gif sorry jei suklaidinau doh.gif as vis dar naudoju UV ax.gif ir red carper naudoju tik remover biggrin.gif
Atsakyti