QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 11, 12:57)
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 11, 18:13)
Ai nieks neislauze normalios foto, metu ka turiu PN 9,10 ir lipukai
geras, tokiu lipuku dar nemaciau
kiek sluoksniu lako reikejo?
QUOTE(andorinha @ 2013 10 11, 19:20)
Jo lipukai ir man nematyti buvo, bet anu daugiau nenoreciau, labai jau nenor5iai lipo puse sugadinau, grazu menishka, bet velniop
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 11, 18:27)
Jo lipukai ir man nematyti buvo, bet anu daugiau nenoreciau, labai jau nenor5iai lipo puse sugadinau, grazu menishka, bet velniop
OI sorry lakas 2 sluoksniai
Liuks padengia,nieks niekur netraukia ir nesigarbanoja riebiau uztepus 
Ar lipukai buvo ne vandeniniai, o su lipniu sluoksniu?
Jolkuce ziauriai gerai (kaip ir visad)
Merginos turincioms PN 9.10 ir PN 12.4, ar jos labai skiriasi ir kuri jums grazesne? As turiu 9.10, bet maciau daug fotkiu su 12.4, tai gal ta man arciau sirdies...
Ir ar PN laku ne LT galima isigyt?
Merginos turincioms PN 9.10 ir PN 12.4, ar jos labai skiriasi ir kuri jums grazesne? As turiu 9.10, bet maciau daug fotkiu su 12.4, tai gal ta man arciau sirdies...
QUOTE(andorinha @ 2013 10 11, 19:30)
Ar lipukai buvo ne vandeniniai, o su lipniu sluoksniu?
vandeniniai
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2013 10 11, 19:32)
Jolkuce ziauriai gerai (kaip ir visad)
Ir ar PN laku ne LT galima isigyt?
Dekui, va man irgi idomu kuo jos skiriasi abi realiai
Iš arčiau.. Užvedėt temą dėl plačių nagų..Nu jo, teisingai pasakyta, kad jei graži plokštelė ilga, tai viskas idealu, bet aš niekaip neišgaunu jos gražios..ir šitie man blynukai..kai bandau pasiaurinti, tada per daug išdildau, šonukai lūžta.. Reikia man į "dildžiavimo" kursus

Papildyta:
Jolkuce,
Nuostabu!!! TOBULA

Papildyta:
Jolkuce,
Nuostabu!!! TOBULA
QUOTE(zuikytiss @ 2013 10 11, 18:51)
del formavimo daug nepatarsiu, pati daug praktikos neturiu... Be to, buna, kad ant savo nagu nepastebi kaip koki sona kreivai nudildziuoji
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 11, 19:13)
Kosmosas
QUOTE(zuikytiss @ 2013 10 11, 19:51)
Iš arčiau.. Užvedėt temą dėl plačių nagų..Nu jo, teisingai pasakyta, kad jei graži plokštelė ilga, tai viskas idealu, bet aš niekaip neišgaunu jos gražios..ir šitie man blynukai..kai bandau pasiaurinti, tada per daug išdildau, šonukai lūžta.. Reikia man į "dildžiavimo" kursus
[
Papildyta:
Jolkuce,
Nuostabu!!! TOBULA

[
Papildyta:
Jolkuce,
Nuostabu!!! TOBULA
Dekui, va dabar bent kazkas matos fotkeje
Papildyta:
QUOTE(Jurgin@ @ 2013 10 11, 20:20)
nu kad neee...pienes pukas tik
Nagų savininkė sakė "Barbiniai mano nagai"
Dar ne ruduo 
PN 14,2 + Orly + HG Vegas Night + lipdukėlis

Papildyta:
Kaip aš norėčiau tokių nagų!!!! Tokios formos..tikrai super, Jolkuce..sėdžiu apsiseilėjusi...
PN 14,2 + Orly + HG Vegas Night + lipdukėlis

Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2013 10 11, 20:22)
Dekui, va dabar bent kazkas matos fotkeje
tvarkingas svarus darbas, kas del spalvos- tai man nelabai, bet gi skoniai skirias 
Papildyta:
Papildyta:
Kaip aš norėčiau tokių nagų!!!! Tokios formos..tikrai super, Jolkuce..sėdžiu apsiseilėjusi...