Įkraunama...
Įkraunama...

Špicai

QUOTE(Pupka10 @ 2014 03 11, 20:56)
Sveiki,tai jus ieskote mazojo ar nykstukinio(pomerano),nemaisyikt tai atskiri dydziai ir kainos suniuku skirtingos  4u.gif ,slapto portalo nera arba as jo nezinau  biggrin.gif ,facebooke yra ivairios grupes kur deda skelbimus,apie parduodamus spiciukus,bet dazniausiai ne Lietuvoje,nors papuola ir is Lietuvos .

Gal pas jus jau yra suniuku? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2014 03 14, 14:39)
Gal pas jus jau yra suniuku?  4u.gif

Ne,musiske turetu gimdyti uz menesio,jeigu viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupka10 @ 2014 03 14, 20:51)
Ne,musiske turetu gimdyti uz menesio,jeigu viskas bus gerai  4u.gif

tuomet seksiu naujienas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

galbūt gausiu velnių už neišmanymą ar už tai, kad dar nespėjau perskaityti visos temos, bet vistiek noriu paklausti smile.gif

prieš kurį laiką pradėjau domėtis šia veisle, tačiau rimtesnio sprendimo taip ir nepriėmėm, bet šiandien Kikoj akys užkliuvo už mažo pūkučio. Gražios pilkai rusvos spalvos ir be galo draugiškas. Kikoje - šiek tiek daugiau nei savaitė. Parašyta, kad pomeranas. Su dokumentais.

Nelabai kokią nuomonę turėjau apie Kikos gyvūnus, bet nežinau, apie šitą nenustoju galvot smile.gif
Mano klausimas - kokios būtų jūsų rekomendacijos? Ar įmanomą nusipirkti pomeraną Kikoje? Jei taip, į ką atkreipti dėmesį? Kaip "teisingai" perskaityti kilmės dokumentus?

Ar geriau ieškoti kažkur kitur? Bandžiau kažką skaityti rusiškuose forumuose, bet google translate vistiek neviską supranta, tai labai sunku, nes pati rusiškai nė bum bum biggrin.gif

Iš anksto dėkui už atsakymus ir patarimus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomilija @ 2014 03 19, 19:11)
Sveikos, merginos,

galbūt gausiu velnių už neišmanymą ar už tai, kad dar nespėjau perskaityti visos temos, bet vistiek noriu paklausti smile.gif

prieš kurį laiką pradėjau domėtis šia veisle, tačiau rimtesnio sprendimo taip ir nepriėmėm, bet šiandien Kikoj akys užkliuvo už mažo pūkučio. Gražios pilkai rusvos spalvos ir be galo draugiškas. Kikoje - šiek tiek daugiau nei savaitė. Parašyta, kad pomeranas. Su dokumentais.

Nelabai kokią nuomonę turėjau apie Kikos gyvūnus, bet nežinau, apie šitą nenustoju galvot smile.gif
Mano klausimas - kokios būtų jūsų rekomendacijos? Ar įmanomą nusipirkti pomeraną Kikoje? Jei taip, į ką atkreipti dėmesį? Kaip "teisingai" perskaityti kilmės dokumentus?

Ar geriau ieškoti kažkur kitur? Bandžiau kažką skaityti rusiškuose forumuose, bet google translate vistiek neviską supranta, tai labai sunku, nes pati rusiškai nė bum bum biggrin.gif

Iš anksto dėkui už atsakymus ir patarimus wink.gif

Aš Jums labai nuoširdžiai patariu nepirkti. Tikrai. Mano viena draugė dirba Kikoj ir ten toli gražu nėra taip gražu kaip gali pasirodyt iš šono, dokumentai geriausiu atveju ten skiepų pasas, o apie tai iš kur šuniukai atsiranda nepasakosiu. Pasitaiko atvejų, kad būna ir tikrai su dokumentais šunų, bet tai labai labai retai nutinka. Todėl jei norit SVEIKO ir TIKRO tos veislės atstovo, nepirkit iš ten. Yra pakankamai nemažai veislynų tiek pomeranų tiek mažųjų tiek ir kitų špicų todėl pasirinkimas tikrai nemažas smile.gif tiesiog aš nuoširdžiai patariu nepadaryt klaidos. Sėkmės! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mody @ 2014 03 19, 20:35)
Aš Jums labai nuoširdžiai patariu nepirkti. Tikrai. Mano viena draugė dirba Kikoj ir ten toli gražu nėra taip gražu kaip gali pasirodyt iš šono, dokumentai geriausiu atveju ten skiepų pasas, o apie tai iš kur šuniukai atsiranda nepasakosiu. Pasitaiko atvejų, kad būna ir tikrai su dokumentais šunų, bet tai labai labai retai nutinka. Todėl jei norit SVEIKO ir TIKRO tos veislės atstovo, nepirkit iš ten. Yra pakankamai nemažai veislynų tiek pomeranų tiek mažųjų tiek ir kitų špicų todėl pasirinkimas tikrai nemažas  smile.gif tiesiog aš nuoširdžiai patariu nepadaryt klaidos. Sėkmės!  mirksiukas.gif

Ačiū už nuoširdų atsakymą. Aš nusirašiau veisėjos pavardę iš tų pardavėjos pateiktų dokumentų (ar velniai žino kas ten). Tačiau pabandžius paieškoti to žmogaus nieko neradau. Gali būti, kad nesupratau, nes pavardė rusiška, bet anyway, nesvarbu.
Kaip suprantu nerizikuosiu.
Galbūt tuomet galėtumėt patarti, kuriame veislyne ieškoti pomeraniuko?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomilija @ 2014 03 19, 20:45)
Ačiū už nuoširdų atsakymą. Aš nusirašiau veisėjos pavardę iš tų pardavėjos pateiktų dokumentų (ar velniai žino kas ten). Tačiau pabandžius paieškoti to žmogaus nieko neradau. Gali būti, kad nesupratau, nes pavardė rusiška, bet anyway, nesvarbu.
Kaip suprantu nerizikuosiu.
Galbūt tuomet galėtumėt patarti, kuriame veislyne ieškoti pomeraniuko?smile.gif

Nemažai veisėjų lankosi šiame forume smile.gif kiek supratau Pupka10 turės po mėnesio vadą (veislynas "Pūkuotas Nykštukas"), saika turi dabar, reik klaust ar yra laisvų, nes mergytė ne laisva, o dėl berniuko nežinau (veislynas "Visada Kartu"), taip pat naktiša turi veislyną "Spindinčios akys" galit paklaust ar yra šiuo metu šuniukų, dar Kristina K. turi veislyną "Dvaro Elfas" kiek man žinoma šuniukų šiuo metu nėra, bet gal planuojama vada artimiausiu metu smile.gif dar yra keli kiti: "Meilės Siuita", "Laimės Siluetas", "Lauras". Pažiūrėkit jų puslapius ir išsirinkit kuris labiausiai patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mody: 19 kovo 2014 - 21:21
QUOTE(Mody @ 2014 03 19, 21:19)
Nemažai veisėjų lankosi šiame forume  smile.gif kiek supratau Pupka10 turės po mėnesio vadą (veislynas "Pūkuotas Nykštukas"), saika turi dabar, reik klaust ar yra laisvų, nes mergytė ne laisva, o dėl berniuko nežinau (veislynas "Visada Kartu"), taip pat naktiša turi veislyną "Spindinčios akys" galit paklaust ar yra šiuo metu šuniukų, dar Kristina K. turi veislyną "Dvaro Elfas" kiek man žinoma šuniukų šiuo metu nėra, bet gal planuojama vada artimiausiu metu  smile.gif dar yra keli kiti: "Meilės Siuita", "Laimės Siluetas", "Lauras". Pažiūrėkit jų puslapius ir išsirinkit kuris labiausiai patinka  mirksiukas.gif

Ačiū labai labai, einu žiūrėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jomilija @ 2014 03 19, 21:32)
Ačiū labai labai, einu žiūrėt smile.gif

Sėkmės!! Lauksim pristatymo naujo šeimos nario kai jau turėsit jį bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
http://www.kinologij...?p=8567&lan=ltu
LT tik 1 veislynas parduoda savo šuniukus Kikoje , bet čia ir ne nuostabu nes ir Kika ir veislynas priklauso 1 žmogui . Kai savu šuniukus nera atveža iš Baltarusijos .
Atsakyti
Nežinau, ar tą pati, bet mačiau špiciuką Panoramos kikoje prieš 2 savaites. Pardavėja ir pažaist mum davė, tai fainuoliukas toks, linksmas, judrus, tik kailiuko biski mažoka (nors tokia aš čia ir ekspertė biggrin.gif ). Sakė su dokumentais, sučipuotas, suskiepytas iš Baltarusijos, virš 2 mėnesių. O kokie tie dokumentai, tai nemačiau, bet kažkaip pagalvojau, kaip ten veisėjai parduotuvėm šuniukus parduoda ir dar taip papigiai. g.gif
Atsakyti
Vessta šuniukai nėra pigus . 4000 lt ( ne parodoms ) Bet realiai tas šuniukas kainuoja ne daugiau 2000 ir + nemenkas kikos antkainis .
Atsakyti