Sveikos.
Niūri diena užpuolė, tai padariau kelias nuotraukas.
Kaip visada - šešėlių paletės. DAR daugiau šešėlių palečių. Vieną dieną pažadu pradėt gydytis...bet dar ne dabar.
MUA Heaven 12 spalvų palete

Man ji tikrai kaip iš rojaus.
(Dėžutė pasitrynus jau nuo naudojimo)
Pliusai:* Labai "vartotinos" spalvos.
* Lengvai tepasi ir sklaidosi.
* Gerai pigmentuotos.
* Kaina

Čia geriausia dalis. £4 tekainavo, o gal ir nemokamai gavau su pasiūlymu 3 už 2 kainą, nebepamenu.
Minusai:- Šiek tiek per daug satininės spalvos, nusibosta kasdien naudojant.
- Pakuotė nieko ypatingo, bet vėlgi kaina ir šešėlių kokybė nugali, dzin ta dėžutė.
- Gal šiek tiek per minkštos spalvos, dėl to švaistosi produktas, kartais guziukais pasiima stipriau pamakaliavus šepetėliu, na bet argi gaila už tokią kainą?
MUA Glamour Nights 12 šešėlių paletė

Nauja. Pirkau net nebandžius ir vos tik nusipirkus supratau, kad nesuprantu kam pirkau.

Bet grąžinti gobšumas neleido, todėl greit praplėšiau ir išbandžiau spalvas, kad galutinai dingtų galimybės grąžint į parduotuvę.

Kai kurios spalvos jau mylimiausios, kitas dar reiks jaukintis. Lyginant su pirmąja turima palete, iš pradžių nuvylė kokybė, nes ne visos spalvos tokios minkštos ir pigmentuotos, kaip tikėjausi. Bet tai dėl to, kad spalvos matinės, o ir nuomonė dabar keičiasi į gerą pusę.
Pliusai:* Kaip ir pirma paletė: pigmentuota, gerai sklaidosi, lengvai tepasi.
* Daugiau matinių spalvų ir velgi dauguma jų "vartotinos".
* KAINA KAINA KAINA
Minusai:* Ne tokia universali.
Papildyta:Guerlain 14 Les Fauves 4 spalvų paletė

Gražu.
Pliusai:* Gražios/universalios/daug variacijų turinčios spalvos.
* Tepasi gerai, sklaidosi lengvai. (Bet ties šiuo punktu man priimtinesni MUA).
* Dėžutė, prabanga.
Minusai:- KAINA KAINA KAINA. Tfu. £38.

(Ai, gavau nemokamai, bet vis tiek pyktis ima)
- Sakiau gerai sklaidosi, bet besklaidant dingsta spalva, lyg nusitrina ir tepk iš naujo. Šiek tiek ilgiau trunka man su jais išgauti norimą rezultatą.
Gavosi dabar kaip savotiškas palyginimas pigaus ir prabangaus. Bet supratau, kad reikia abiejų. Ir abu savaip mieli. Taip, po vargšiukių MUA palečių paėmus į rankas Guerlain net gera ir malonu pasidarė. Bet kartais man ta prabanga kokti ir šalta pasijaučia, tada norisi savų, jaukių, mielų, nutrintų MUA palečių, kurios niekad nenuvilia ir nuolankiai tarnauja. Priklauso vis tik nuo nuotaikos.
Atsiprašau už plaukuotas rankas nuotraukose. Žiemai kailį auginu.