Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo priemonių bandymai

QUOTE(Gisana @ 2013 10 27, 14:42)
O koks jums yra geriausios tekstūros? smile.gif matyt ir nuo lūpų daug kas priklauso...

taip žinoma, nuo lūpų daug kas priklauso.. na nelimpa jis man niekaip.. šiandien darkart bandžiau verysad.gif nesu lūpdažių mėgėja, tai negaliu taip pasakyti kad vat kažkurio tekstūra man pati pačiausia, bet tarkim turimi Too Faced La Creme daug smagesni..
Atsakyti
Sveikos. bigsmile.gif
Niūri diena užpuolė, tai padariau kelias nuotraukas. mirksiukas.gif
Kaip visada - šešėlių paletės. DAR daugiau šešėlių palečių. Vieną dieną pažadu pradėt gydytis...bet dar ne dabar. bigsmile.gif lotuliukas.gif

MUA Heaven 12 spalvų palete

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Man ji tikrai kaip iš rojaus. wub.gif
(Dėžutė pasitrynus jau nuo naudojimo)

Pliusai:
* Labai "vartotinos" spalvos.
* Lengvai tepasi ir sklaidosi.
* Gerai pigmentuotos.
* Kaina bigsmile.gif Čia geriausia dalis. £4 tekainavo, o gal ir nemokamai gavau su pasiūlymu 3 už 2 kainą, nebepamenu.

Minusai:
- Šiek tiek per daug satininės spalvos, nusibosta kasdien naudojant.
- Pakuotė nieko ypatingo, bet vėlgi kaina ir šešėlių kokybė nugali, dzin ta dėžutė. biggrin.gif
- Gal šiek tiek per minkštos spalvos, dėl to švaistosi produktas, kartais guziukais pasiima stipriau pamakaliavus šepetėliu, na bet argi gaila už tokią kainą? cool.gif

MUA Glamour Nights 12 šešėlių paletė

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Nauja. Pirkau net nebandžius ir vos tik nusipirkus supratau, kad nesuprantu kam pirkau. doh.gif Bet grąžinti gobšumas neleido, todėl greit praplėšiau ir išbandžiau spalvas, kad galutinai dingtų galimybės grąžint į parduotuvę. lotuliukas.gif Kai kurios spalvos jau mylimiausios, kitas dar reiks jaukintis. Lyginant su pirmąja turima palete, iš pradžių nuvylė kokybė, nes ne visos spalvos tokios minkštos ir pigmentuotos, kaip tikėjausi. Bet tai dėl to, kad spalvos matinės, o ir nuomonė dabar keičiasi į gerą pusę.

Pliusai:
* Kaip ir pirma paletė: pigmentuota, gerai sklaidosi, lengvai tepasi.
* Daugiau matinių spalvų ir velgi dauguma jų "vartotinos".
* KAINA KAINA KAINA thumbup.gif

Minusai:
* Ne tokia universali.

Papildyta:
Guerlain 14 Les Fauves 4 spalvų paletė

user posted image

user posted image

user posted image

Gražu.

Pliusai:

* Gražios/universalios/daug variacijų turinčios spalvos.
* Tepasi gerai, sklaidosi lengvai. (Bet ties šiuo punktu man priimtinesni MUA).
* Dėžutė, prabanga.

Minusai:

- KAINA KAINA KAINA. Tfu. £38. blink.gif (Ai, gavau nemokamai, bet vis tiek pyktis ima) unsure.gif
- Sakiau gerai sklaidosi, bet besklaidant dingsta spalva, lyg nusitrina ir tepk iš naujo. Šiek tiek ilgiau trunka man su jais išgauti norimą rezultatą.

Gavosi dabar kaip savotiškas palyginimas pigaus ir prabangaus. Bet supratau, kad reikia abiejų. Ir abu savaip mieli. Taip, po vargšiukių MUA palečių paėmus į rankas Guerlain net gera ir malonu pasidarė. Bet kartais man ta prabanga kokti ir šalta pasijaučia, tada norisi savų, jaukių, mielų, nutrintų MUA palečių, kurios niekad nenuvilia ir nuolankiai tarnauja. Priklauso vis tik nuo nuotaikos. ax.gif wub.gif

Atsiprašau už plaukuotas rankas nuotraukose. Žiemai kailį auginu. biggrin.gif
Atsakyti
Mua seseliu kokybe as isvis esu apakus - vakare visos spalvos ''vietoj'' ne vieno subegimo i rauksleles thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Subėgimų aš nekomentuoju, nes VISUS šešėlius tepu tik ant šešėlių bazės, neeksperimentuoju, dėl to negaliu komentuoti šios savybės. smile.gif
Atsakyti
o kur mua perkate?
Atsakyti
Anglijos drugstores. Net nesidomėjau kur dar yra smile.gif
Atsakyti
Superdrug ir MUA internetiniame puslapyje smile.gif
Atsakyti
as turejau MUA naked analoga, nelikau suzaveta.. kazkaip baisiai sunku pasidazyt tais seseliais buvo- spalvos nepersiduoda, sunkiai sklaidosi g.gif
Atsakyti
Turėjau prieš metus kažkur MUA Undressed (ala Naked) paletę, tai irgi patiko. Dvi matinės spalvos buvo silpnesnės, bet kitos... wub.gif Gal truputį net gailiuosi, kad atidaviau biggrin.gif O tą "Heaven" paletę ir mielai priglausčiau pas save, tik 4 £.. Bet tas atsiuntimas nervina truputį, dėl vienos prekės berods 5 £ mokėt. Nesvarbu, kad pati paletė vistiek pigi biggrin.gif O tos jų nuolaidos puslapy tai turi dažniausiai minimum spend, tai niekaip ir nebepaimu.

Tiesa, iš jų produkcijos esu turėjus dar BB kremą, pudrą kažkokią ir lūpdažį (pamenu beveik beleko prisikroviau, dėl nuolaidos ir free shippingo). Nesužavėjo, tai greičiausiai išskyrus paletes, nieko iš jų nebepirkčiau.
Atsakyti
Wou kokia tema faina atradau, ir dar su realiom foto- fantastika bigsmile.gif Aciu, kad esate! Jau keleri metai kaip visai (beveik) nenaudoju kosmetikos. Atejo laikas, kai reikia ieskoti kuo dazytis, tad begu skaityti issamiau Jusu tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 10 20, 00:38)
Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 06 Rosewood Shimmer
Clarins naujos kolekcijos lūpų blizgesys. Senąjį pabaigiau, nusprendžiau įsigyti spalvą iš naujos kolekcijos, ir šią rusvą spalvą jau buvau seniau nusižiūrėjus. Galėčiau paminėti tuos pačius pliusus, kaip ir ano blizgesio:
* Pakuotė. Labai patogi, išspaudžiamas blizgesys, tereikia tik atsukti kamštelį.
* Aplikatorius. Labai patogus, leidžiantis tolygiai pasiskirstyti blizgesiui ant lūpų.
* Kvapas. Labai skaniai kvepia.
* Skonis. Saldus ir skanus biggrin.gif
* Konsistencija. Nei per lipnus, nei per skystas. Tikrai puiki konsistencija. Visi blizgesiai tokie galėtų būti.
* Pakankamai ilgai išlieka.
* Spalvos. Visos spalvos yra gana neutralios ir tinkamos tiek dienai, tiek vakarui.
Minusų nėra.

user posted image

user posted image

user posted image

Tiesiog nerealus! Naudojote tik ji viena? bigsmile.gif ar dar galbut lupu piestuka?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 10 24, 19:13)
Tom Ford šešėliai, paletė pavadinta Silvered Topaz.
user posted image

senas postas, bet nesusilaikiau nepagyrus - labai grazu wub.gif iskart uzsimanai siu seseliu bigsmile.gif
Atsakyti