Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 10

QUOTE(Insa @ 2013 12 13, 13:58)
na dar įvyko įdomus dalykas. Sūnus darželyje už brūkšnio pirmas jau kelis mėnesius yra wink.gif gal nuo spalio. Kadangi turiu pažįstamą mamą,kurios vaikas lanko darželį, tą grupę į kur laukia maniškis sūnus, tai šiandien gaunu iš jos žinią. Kad darželin atėjo nauja mergaitė, pradės normaliai lankyt nuo antradienio blink.gif  Nieko sau, kaip čia gaunas? mano sūnus du mėnesius pirmoj vietoj stovi ir laukia eilės į vietą, kurią taip išeina "nusipirko" kažkokia mergaitė? Nu nafik, nesikeikiant doh.gif

ta mergaitė galėjo jus aplenkti, nes galbūt turėjo prioritetų (daugiau negu jūsų turimi prioritetai)... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif noriu pasitikslinti : jeigu mes nepatekom praeitais metais i darzeli, musu eile islieka ta pati? nereikia is naujo prasymu rasyt? g.gif
Atsakyti
Turiu klausimuka. saviovaldybes psl. radau informacija, kad is saraso darzeliu, i kuriuos pretenduojama, nepatenkama i tuos, jei juose nera tinkamos amziaus grupes. tai jei as pildysiu prasyma kai mano maziui dar nera nei metu, o i darzeli norime papulti nuo rudens, kuomet jau bnus pusantru metuku, tai jis nei i viena grupe darzeli nepapuls? juk prasymo pildymo metu jam net metuku nebus unsure.gif
pakomentuokit, mamytes, prasau 4u.gif
Atsakyti
Man tai įdomu dėl deklaruotos vietos. Įdomu, kada bus tikrinama tuos 2 kartus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2014 01 02, 10:13)
Manau, kad pirmiausia reikėtų patekt į darželį. O jau dėl pažymų pateikimo tikrai mažesnė problema.

Sveiki,
tai kažin, ar jau reikia būti deklaravus gyv. vietą Vilniuje, prašymo pateikimo metu? Aš buvau vaiko priežiūros atostogose, tai kaip ir negaliu pateikti įmonės pažymos už praėjusius metus, kad mano mokesčiai atiteko Vilniaus m. savivaldybei (nes pažymoje nurodyta, kad už praėjusius reikia pateikti), o vyras kol dirbo (dabar jis išėjo vaiko priežiūros atostogų, o aš grįžau dirbti) - tai buvo deklaruota gyv. vieta kitoje savivaldybėje... Kažin, ar toks painumas kaip nors išsispręstų dabar deklaravus gyvenamąją vietą Vilniuje? Juk pagal tai ir sudarinės eiles g.gif O kas po to? Neatnešime pažymos už pernai ir mes lauk iš eilės? g.gif
Atsakyti
Tai kad pažymą apie darbovietę reikia nešti jau patekus į darželį. Tai tas visai neturi įtakos eilei.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ali: 02 sausio 2014 - 14:11
Sveikos, gal galit nurodyt prioritetus patekimo į darželį tvarką? O tai kuo daugiau ieškau, tuo skirtingesnių variantų išmeta blush2.gif O dėl deklaravimo, tai kaip tik prieš mėnesį vyras turėjo į darbą nešt pažymą, jog deklaruotas Vilniuje nors ten dirba jau 7 metus. Mums kaip tik šiemet registracija į darželį, tai nežinau ar tai susiję su darželiu tik sakė kažkokia nauja tvarka ir liepė atnešt.

P.s. pas mane jau rodo vietas daželyje ( mes registravomės tada kai reikdavo darželiuose registruotis), nors registracija bus tik nuo 10 dienos. Tai spėju, vietas tada šokinės kasdien tik žemyn doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovivita: 02 sausio 2014 - 15:02
QUOTE(Ali @ 2014 01 02, 15:11)
Tai kad pažymą apie darbovietę reikia nešti jau patekus į darželį. Tai tas visai neturi įtakos eilei.

Bet registracijos vieta yra vienas priėmimo prioritetų... Tai visgi turbūt eilę sudaro pagal ją?
O pažymą 2014 rudenį patekus jei ir atnešiu, už 2013 metus Vilniaus savivaldybei pajamų vis tiek nebus tekę - tai klausimas, o kas tada? Na, žodžiu, painiava. Gal tikrai pirma reikėtų bandyti patekti, o tada jau žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(terteliene @ 2014 01 02, 16:02)
Bet registracijos vieta yra vienas priėmimo prioritetų... Tai visgi turbūt eilę sudaro pagal ją?
O pažymą 2014 rudenį patekus jei ir atnešiu, už 2013 metus Vilniaus savivaldybei pajamų vis tiek nebus tekę - tai klausimas, o kas tada? Na, žodžiu, painiava. Gal tikrai pirma reikėtų bandyti patekti, o tada jau žiūrėti.

Šiandien įkėlė straipsnį tik jį paskaičius vistiek nelabai aišku http://www.vilnius.l...x.php?538733567
Atsakyti
QUOTE(jovivita @ 2014 01 02, 16:05)
Šiandien įkėlė straipsnį tik jį paskaičius vistiek nelabai aišku http://www.vilnius.l...x.php?538733567

Jo, aš jį skaičiau, tą pažymą pasižiūrėjau, tai man ir iškilo šitie klausimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ali @ 2014 01 02, 13:43)
Man tai įdomu dėl deklaruotos vietos. Įdomu, kada bus tikrinama tuos 2 kartus  ax.gif

Sveikos
as kai skambinau pries kelias dienas i svietimo skyriu, man moteryte sake, kad tie 2 kartai bus po sausio 10 kazkokia diena ir grupiu sudarymo diena, tai patare man gyv. vieta deklaruoti kuo skubiau, kad jie ta 10 d. ja jau matytu 4u.gif
Atsakyti
O gal kuriai teko susidurti su tokia situacija- as turiu is pirmos santuokos dukra, su vyru turim bendra dukra ir liepa turesim dar viena vaikiuka. Tai as kaip ir busiu daugiavaike jau, bet prasymas pildytas jo vardo, tai jei noresim pasinaudoti daugiavaikes prioritetu tai mums is naujo i eile stoti ar kaip? g.gif
Atsakyti