Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 10

QUOTE(cerina @ 2014 01 09, 17:27)
Aciu 4u.gif ne vienas nepriklauso pagal gyv vieta...

Ir man nepriklauso. Bet kažkaip keista, kodėl darželio svetainėje rašo, kad priima nuo metų, o paskambinus į tą darželį, sako, kad nepriima. Į savivaldybę šiandien jau nebeprisiskambinau.
Atsakyti
O jei tik dabar igavau viena is prioritetu, o prasyma pildziau praeitais metais ir noriu pranesti savivaldybei apie ji, mano prasymo pildymo data atsinaujins?
Atsakyti
nu ka, stebuklai parsidejo. mano vaikas staiga is 1 eilej pasidare 18. vaiku laukianciu tie opatys 57. ir nauju prasymu dar niekas nepriima. jega, ka?

sakiau ryt bandysiu skambint ir rasysi rastu. lai man pateikia gyvai pasiziuret prasymus tu, kurie yra pries mus. kada paduoti ir kokie jau cia prioritetai. staiga visi 17 pasidare daugiavaikiai per sia nakti.

dabar jau gailiuos, kad printscreeno neisisisaugojau.
pasidariau bent sita, nu nors kazkas.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2014 01 09, 18:20)
nu ka, stebuklai parsidejo. mano vaikas staiga is 1 eilej pasidare 18. vaiku laukianciu tie opatys 57. ir nauju prasymu dar niekas nepriima. jega, ka?

sakiau ryt bandysiu skambint ir rasysi rastu. lai man pateikia gyvai pasiziuret prasymus tu, kurie yra pries mus. kada paduoti ir kokie jau cia prioritetai. staiga visi 17 pasidare daugiavaikiai per sia nakti.

Sveiki,
mes irgi daugiavaikė šeima, prašymas paduotas 2012-05-30, o per šią naktį iš 5 vietos nukritom į 40, prašymu nepadaugėjo unsure.gif bet printscreen'us darau vos ne kasdien blink.gif
Atsakyti
manau siandien viska tvarko, tai gali buti nukrypimu...nes as irgi nukritau per 15 vietu abejuose darzeliuose...per siais dienas kai pildys prasymus visi dar ne karta gali sistema nesamones rodyt...

Papildyta:
beje jei mano mazyle gimusi 2012.01.31, tai i kokias grupes pretenduoja: 2-3 ar 3-4 ?
Atsakyti
QUOTE(Sakura91 @ 2014 01 09, 18:34)
manau siandien viska tvarko, tai gali buti nukrypimu...nes as irgi nukritau per 15 vietu abejuose darzeliuose...per siais dienas kai pildys prasymus visi dar ne karta gali sistema nesamones rodyt...

Papildyta:
beje jei mano mazyle gimusi 2012.01.31, tai i kokias grupes pretenduoja: 2-3 ar 3-4 ?

Mūsų mažoji gimusi 2012-05-16, tai grupė 1,5-3 metų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakura91 @ 2014 01 09, 18:34)

Papildyta:

Turiu nuvilti, I 3-4, kaip ir mes. O ten kaip zinia visi sukelti is ankstesniu metu, tad nauju grupiu neformuos.... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2014 01 09, 18:47)
Turiu nuvilti, I 3-4, kaip ir mes. O ten kaip zinia visi sukelti is ankstesniu metu, tad nauju grupiu neformuos.... lotuliukas.gif  doh.gif

bet jose gali buti daugiau vaiku nei lopsy. vadinas bent 5 vaikai turi sansus papult.
Atsakyti
Dar neaisku, speju reiks eit i savivaldybe klausinet ka jie siemet ten darys...
Atsakyti
QUOTE(Bembis1 @ 2014 01 09, 19:47)
Turiu nuvilti, I 3-4, kaip ir mes. O ten kaip zinia visi sukelti is ankstesniu metu, tad nauju grupiu neformuos.... lotuliukas.gif  doh.gif

Mazai kur, bet kai kuriuose darzuose yra formuojamos naujos 3 - 4 metu gr., bet cia jau reikia skambintis i darza arba i savivaldybe.
Atsakyti

Mes irgi nuo rugsejo is 5 is 25 laukianciu pasidarem 20 is 35. Darziukas maziukas. Tai irgi netikiu,kad tiek vaiku naslaiciaus/daugiavaikiais patapo. Saugau printscreenus, tai kai broliuka uzregistruosim, eisim ir del seses skustis.. tik kazi ar kas pasikeis...

QUOTE(Smiltele82 @ 2014 01 09, 19:05)
Mazai kur, bet kai kuriuose darzuose yra formuojamos naujos 3 - 4 metu gr., bet cia jau reikia skambintis i darza arba i savivaldybe.

Mano dukra 2011 kova gimus. Ir panasu, kad darziuka gaus, kai i m-kla laikas bus biggrin.gif perskambinau visus 5 darziukus, kuriuose ji stovi eilej 3-4m.amziaus, tai nei vienas nauju grupiu neplanuoja sudarinet..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rudens vaikas: 09 sausio 2014 - 20:00

Mes is 23 i 36 nukritom per dvi dienas.. kas toliau kazin? Jei kuri gausit ziniu del ko nutiko taip pasidalinkit smile.gif
Atsakyti