Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 10

Mes irgi sėkmingai ritamės vis žemyn ir žemyn. Bet man kilo tokia mintis (viltis aišku kieno motina smile.gif ), kad dabar visai nesvarbu, kokia vieta rodoma sistemoje, kadangi su kiekvienu naujai užregistruotu vaikučiu, jūsiškis nusileidžia vienu laukeliu žemiau. Gal kai didžioji dalis prašymų bus suvestų, prasidės rotacija. Na aš taip čia save guodžiu, kadangi vakar biškutį stebėjau pradžioje savo sistemą, tai mes nusileidom žemyn lygiai tiek pat langelių, kiek padidėjo prašymų skaičius. Na negali gi būti, kad visi prioritetiniai. g.gif

Sėkmės visoms ir pasistenkit į viską žiūrėti ramiau, kadangi visokiausių nesąmonių dar bus ohoho. Iš praeitų metų patirties žinau, kad ne kartą dar teks važiuoti į savivaldybę ir savo tiesas įrodynėti, o "malonios" darbuotojos tau už nugaros negražius gestus rodys. doh.gif
Atsakyti
Pavyko, uzregistravau smile.gif
Atsakyti
Na aš neįveikiu tos dalies, kur pasirinkti kalbą, darželį, laiką. Raudoni langeliai ir neduoda pasirinkimų.
Atsakyti
QUOTE(Sky Cloud @ 2014 01 10, 10:35)
Jums vis dar tas pats?  unsure.gif

Tas pats, siaip ne taip priskambinau i savivaldybe, nzn kodel taip yra. sako meginkit veliau, bet sakau juk svarbus laikas, kuo anksciau tuo geriau, jei sutampa keliu zmoniu prioitetai, sako nu taip. Jei veliau nepavyks paskambinti perduos info atsakingiems asmenims doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GummyBear @ 2014 01 10, 10:39)
Mes irgi sėkmingai ritamės vis žemyn ir žemyn. Bet man kilo tokia mintis (viltis aišku kieno motina  smile.gif ), kad dabar visai nesvarbu, kokia vieta rodoma sistemoje, kadangi su kiekvienu naujai užregistruotu vaikučiu, jūsiškis nusileidžia vienu laukeliu žemiau. Gal kai didžioji dalis prašymų bus suvestų, prasidės rotacija. Na aš taip čia save guodžiu, kadangi vakar biškutį stebėjau pradžioje savo sistemą, tai mes nusileidom žemyn lygiai tiek pat langelių, kiek padidėjo prašymų skaičius.  Na negali gi būti, kad visi prioritetiniai. g.gif

na, as taip pat galvoju, kad nereikia dabar nervintis. realesnis vaizdas bus apskritai geguzes men ir veliau, kai vaikuciai jau ims krist is sistemos, nes bus jau uzsirase i darzelius, tai ir mes kilstelesimes.

kitas dalyukas, kaip vakar rasiau, savivaldybes svietimo dep. direktorius sake, kad turetu siais metais jau patenkint visu poreikius. tai ne is lempos gal taip kalba, juk ziuri, koks gimstamumas, kiek tu vietu bus laisvu ir t.t.

tai gal viskas bus gerai, gal neverta dabar sukt galvos del tu skaiciu
Atsakyti
QUOTE(Audra2 @ 2014 01 10, 11:44)
Na aš neįveikiu tos dalies, kur pasirinkti kalbą, darželį, laiką. Raudoni langeliai ir neduoda pasirinkimų.

Man nakti taip buvo. Tai meciau ta uzsiemima ir miegoti nuejau.
Vyras net buvo nutares, kad kaltas musu kompiuteris smile.gif
Bet ryte viskas ejo greitai ir be jokiu trukdziu.
Atsakyti
o sakykite, kur galima pažiūrėti, kiek iš viso vietų priims darželis, nes į vieną darželį skambinau tai sakė, kad 14 vietų, o matau prašymų pateikta jau virš 100.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zilze @ 2014 01 10, 11:53)
o sakykite, kur galima pažiūrėti, kiek iš viso vietų priims darželis, nes į vieną darželį  skambinau tai sakė, kad 14 vietų, o matau prašymų pateikta jau virš 100....  doh.gif

tokiu dalyku nerodo, darzely dazniausiai tik suzinot galit.
Atsakyti
QUOTE(Auštara @ 2014 01 10, 13:01)
tokiu dalyku nerodo, darzely dazniausiai tik suzinot galit.

O per čia? Čia ne realias vietas rodo?

http://www.vilnius.l....php?2605502537

(jei neatidaro - vilnius.lt - e-miestas - darželių žemėlapis)
Atsakyti
mergaitės,kurios jau užsiregistravo-nesekit dabar tų vietų,atsijunkit,pasižiūrėsit vėliau,gal po savaitės ir pan. Dabar nesąmonė ir tiek. O ir sistemą užkraunatr bežiūrėdamos.
Atsakyti
as galvoju, kad tas kritimas dabar toks dar ir del to, kad gi visi I 5 darzelius pildo. o prioritetas, kad broils sese lanko, realiai turi galiot tik viename gi. bet sisitema turbot dabar to neziuri ir visiems 5 darzams uzskaito ji. uztai ir makaluojasi taip. jauciu fiziskai aritmetiskai susumavus visu vilniaus darzu prasymus siai minutei gausis, kad vaiku yra daugiau nei visoj Lietuvoj per metus gimsta.

maniskis tfu tfu tfu kol kas vis dar pirmas. nors prasymu nuo vakar jau padvigubejo.
Atsakyti
QUOTE(zilze @ 2014 01 10, 10:53)
o sakykite, kur galima pažiūrėti, kiek iš viso vietų priims darželis, nes į vieną darželį  skambinau tai sakė, kad 14 vietų, o matau prašymų pateikta jau virš 100....  doh.gif

o dėl darželių grupių tai irgi,jų dar neformuoja,tai šiai dienai tikrai nėra tikslių duomenų. Gali sakyt,kad priims 14,bet paskui gauna finansavimą ir įrengia grupę (kaip buvo daržely vienam berods lazdynuose). Beje,mano vaiko darželį nauja grupė buvo suformuota rugsėjo gal vidurį,dabar jau neatsimenu.
Atsakyti