Aišku. Visai normalus prašymų skaičius pagal tokį darželį

QUOTE(REFI @ 2014 01 16, 18:04)
kas butent domina?
kiek isviso laukianciuju? mes rinkomes viena kalba lietuviu... o ka galima buvo iskart i dvi grupes rinkt?

Tai mes pasirinkom lietuvių ir rusų kaip atskiras grupes (atskirus "darželius"), nes kitaip negalima buvo rinktis.
QUOTE(artitoli @ 2014 01 16, 17:25)
Tai mes pasirinkom lietuvių ir rusų kaip atskiras grupes (atskirus "darželius"), nes kitaip negalima buvo rinktis.
tai tada viskas normalu

QUOTE(Ali @ 2014 01 16, 17:05)
Kiek rodo pateiktų prašymų. Aš irgi rinkausi tik vieną kalbą. Už tai įdomu, ar sutampa iš viso pateiktų prašymų skaičius.
Mano vyrukas stovi eileje i Sermuksnele 1,5-3 m grupeje, tai sistemoje rodo , jog viso paduota 352 prasymai i grupe lietuviu kalba!
QUOTE(Zamba @ 2014 01 16, 17:37)
Mano vyrukas stovi eileje i Sermuksnele 1,5-3 m grupeje, tai sistemoje rodo , jog viso paduota 352 prasymai i grupe lietuviu kalba!
Gerai, kad nors pas kažką sutampa

Refi, o kodėl jūs stovite eilėje į 3-4 grupę. Juk jūsų gimimo metai 2012?
QUOTE(Ali @ 2014 01 16, 17:40)
Gerai, kad nors pas kažką sutampa 

as irgi nustebau

man paaiskino taip, kad rodo kiek metu bus rugseji tai 2.7, suapvalinta 3 metai, tai gaunasi, kad pretenduojame i vyresniuju grupes, ka tik perziurejau eile tai vel grizome i ankstesne vieta kaip ir buvome vakar

Na nukritome ir mes visuose darzuose per dauuuug vietu, bet visai nesijaudinu, nes tikrai matosi kad sistema luzineja, o del vaiko amziaus, kai rugseji jam dar nebus triju metu..darzelio tikrai nesakysiu, nes cia ne esme..bet mano pirmas vaikas taip pat pateko, t.y. pradejo lankyti darza kai suejo lygiai trys, tai buvo ne rugsejis. Darzelis lauke. Juk nenorite pasakyti kad mano vaikai turi gimti tik vasara arba rugseji, kad papultu i grupes? butu juokinga iki absurdo.
QUOTE(Zamba @ 2014 01 16, 12:43)
Jus planuojate vaikuti leisti i grupe, kur vaikus priima nuo vieneriu metu? Nes jeigu nuo 1,5 m. Tai sunku pasakyti ar pateksit del amziaus neatitikimo. Mano vyrukas gimes sausio men pabaigoje ir 2013 m mes nepatekom, nes tuomet t.y. kada buvo formuojamos grupes birzelio men mums nebuvo 18 men.
tai kodel tada mes esame eileje nuo 1.5 iki 3?as tycia pasirinkau pora darzeliu, kurie priima nuo metuku, bet ir juose mes stovim eileje nuo 1.5 iki 3. Iseina, kad geguze mus tiesiog ismes is eiles??Na jei taip bus, tikrai taip nepaliksiu ...Rasysiu skundus ir t.t.Del to amziaus as daug kartu skambinau i savivaldybe ir klausiau, ar pateksim i eile jei mum 1.5 tik rugseji bus, tai man sake , kad neturi buti problemu. Na nebezinau kuo tiketis

QUOTE(Rabambule @ 2014 01 16, 18:22)
Na nukritome ir mes visuose darzuose per dauuuug vietu, bet visai nesijaudinu, nes tikrai matosi kad sistema luzineja, o del vaiko amziaus, kai rugseji jam dar nebus triju metu..darzelio tikrai nesakysiu, nes cia ne esme..bet mano pirmas vaikas taip pat pateko, t.y. pradejo lankyti darza kai suejo lygiai trys, tai buvo ne rugsejis. Darzelis lauke. Juk nenorite pasakyti kad mano vaikai turi gimti tik vasara arba rugseji, kad papultu i grupes? butu juokinga iki absurdo.
nezinau kaip jus, bet as tai pildziau, kad nuo rugsejo noriu leist vaika ir visuose darzeliuose man automatiskai rodo 3-4m grupe

QUOTE(Ali @ 2014 01 16, 12:27)
Aš tik tikiuosi, kad tas grupių sudarinėjimas šiemet įvyks anksčiau nei pernai, nes jei dar visą vasarą nervus tampys...
Papildyta:
Mūsų vieta panaši, kai kur net aukštesnė. Turi vieną prioritetą, bet aš tikrai nesu įsitikinus, kad pateksim. Šiaip, kiek žinau, mūsų greičiausiai pati problematiškiausia seniūnija. O ir prisiklausius, kad tos vietos nieko nereiškia, tai tikrai pasitikijėjimo neprideda. Tuo labiau, kad po truputį krentam. Tai išeitų, kad vis atsiranda prašymų su dviem prioritetais ir mus lenkia.
Papildyta:
Mūsų vieta panaši, kai kur net aukštesnė. Turi vieną prioritetą, bet aš tikrai nesu įsitikinus, kad pateksim. Šiaip, kiek žinau, mūsų greičiausiai pati problematiškiausia seniūnija. O ir prisiklausius, kad tos vietos nieko nereiškia, tai tikrai pasitikijėjimo neprideda. Tuo labiau, kad po truputį krentam. Tai išeitų, kad vis atsiranda prašymų su dviem prioritetais ir mus lenkia.
Jus irgi i rusu grupes raset ar ne?
Seniunija gal Pasilaiciu?nes ji viena problematiskiausiu.....mes butent is jos.

QUOTE(deimuke @ 2014 01 16, 15:16)
mes irgi žiauriai nukritom žemyn. O idomiausia tai, kad jaunesnis vaikas, kuris registruotas vėliau, po šios nakties eilėje aukščiau už vyresnį, kuris stovi eilėje nuo pernai metų (pagal sistemą abu pretenduoja į tą pačią amžiaus grupę). Pasiskambinu į savivaldybę pasiaiškint, tai atsakė, kad tos rodomos eilės iki gegužės mėn. nieko nereiškia. Gali rodyti, kad esi 30, o iš tikrųjų gali būt ir 5, ir 105. Realias eiles matysime tik gegužės mėn. O iki to laiko, kol registruojami prašymai, galima eilių net nežiūrėt.
hm....tai jums savivaldybeje sake , kad geguzes men. mes visi matysim eile?butu gerai, bet abejoju.........
QUOTE(ta_is @ 2014 01 16, 18:05)
Jus irgi i rusu grupes raset ar ne?
Tai is savo rajono tik Zieda rasiau.....

O kodėl tik į Žiedą rašėt, kodėl dar 4 nesirinkot? Aišku Gabijėlė populiariausia (dabar 444 prašymai), tai nežinau, kaip ten papuola