Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 10

QUOTE(Laumė* @ 2013 11 18, 14:09)
tai ne pazintimis naudosiuosi, o rasysiu skundus. tik ne savivaldybei, tikriausiai, nes ten ranka ranka plauna, o tiesiai stt. del akis badancios korupcijos. ai, dar galima valstybes kontrolei nel netinkamai iseikvotu valstybes lesu, bo sistema juk sukurta, bet tinkamai nefunkcionuoja.  cool.gif

pritariu, teko labai gyliai susidurti su savivaldybe, korupcija baisi, buvo pateikti faktai apie svietimo sistemoje esanti lesu svaistyma, taip nuplove, kad net geda sioje valstybeje gyventi pasidare
Atsakyti
Sveikos
noreciau paklausti gal kas buvo susidures, kaip yra su registravimu i darzelius Klaipedos mieste, jei abu tevai ir vaikas yra registruotas klaipedos rajono savivaldybeje. o darbai yra klaipedos mieste. ar tai neturi jokios reikemes, galiu registruoti vaika ten kur noriu. o noras yra Klaipedos miestas ir konkretus darzelis.
Atsakyti
och, ilgą laiką vienam darže buvom 1-oj vietoj o šiandien staiga atsirado užrašas "nėra tinkamos grupės" doh.gif kaži kur ta grupė papuolė? kai ji tikrai 100% yra doh.gif dar sakytum kitas daržas koks būtų dingęs tai man nusispjaut. Bet čia 1-oj vietoj gi doh.gif
Atsakyti
sveikos, esu pasimetus, gal kas galite atsakyti, gyvenam Santariškėse, priklausom Verkių seniūnijai, yra sąrašas darželių priskiriamas šiai seniūnijai, tai galiu rinktis 5 tik iš ten? jau pvz. fabijoniškių darželių negalima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(obrikyte @ 2013 12 10, 17:10)
sveikos, esu pasimetus, gal kas galite atsakyti, gyvenam Santariškėse, priklausom Verkių seniūnijai, yra sąrašas darželių priskiriamas šiai seniūnijai, tai galiu rinktis 5 tik iš ten? jau pvz. fabijoniškių darželių negalima? g.gif

galima, tik kituose darželiuose eisit eilėje po visų, kuriems jie pagal gyvenamą vietą priklauso.
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 12 10, 17:39)
galima, tik kituose darželiuose eisit eilėje po visų, kuriems jie pagal gyvenamą vietą priklauso.

Labai aktualus klausimas ir mums. O tarkim , jei vienas is vaiku jau lanko darzeli seskineje, tai uzrasant antraji vaika neteiktu mums ten pirmenybes? Nors ir priklausom Verkiu seniunijai?
Atsakyti
QUOTE(*joy* @ 2013 12 11, 09:39)
Labai aktualus klausimas ir mums. O tarkim , jei vienas is vaiku jau lanko darzeli seskineje, tai uzrasant antraji vaika neteiktu mums ten pirmenybes? Nors ir priklausom Verkiu seniunijai?

Tikrai teiktų už tą punktą, tik eilėje eitumėte po tų, kurie turėtų du pirmumus: priklauso pagal gyvenamą vietą ir plius brolis/sesuo lanko.
O šiaip nelabai žinau kokia prioriteto tvarka dėlioja tuos pirmumus, ar pirmiau žiūri gyvenamą vietą, ar lankančius kitus šeimos vaikus. Gal pasiskambinkit ir pamėginkit išsiaiškinti. 4u.gif
Atsakyti
Šiaip visur rašo, kad prioritetais galima naudotis tik jei nori pateikti į darželį, priklausantį pagal gyvenamąją vietą. Išeitų, kad jums tas negaliotų ir būtumėte eilės gale.
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2013 12 11, 08:47)
Tikrai teiktų už tą punktą, tik eilėje eitumėte po tų, kurie turėtų du pirmumus: priklauso pagal gyvenamą vietą ir plius brolis/sesuo lanko.
O šiaip nelabai žinau kokia prioriteto tvarka dėlioja tuos pirmumus, ar pirmiau žiūri gyvenamą vietą, ar lankančius kitus šeimos vaikus. Gal pasiskambinkit ir pamėginkit išsiaiškinti.  4u.gif

QUOTE(Ali @ 2013 12 11, 08:51)
Šiaip visur rašo, kad prioritetais galima naudotis tik jei nori pateikti į darželį, priklausantį pagal gyvenamąją vietą. Išeitų, kad jums tas negaliotų ir būtumėte eilės gale.

Aciu Jums uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *joy*: 11 gruodžio 2013 - 08:57
Matėt?

http://www.vilnius.l....php?2882420798

Paaiškinkit man tai,ar teisingai suprantu kad jei aš atsistojau į eilę 2012-12-18, tai man trečiadienį eilė pasinaikins taip išeina ar ne?
Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilku motinėlė: 11 gruodžio 2013 - 22:12
Tai va šitas, kad prašymai galios vienus metus, tai visada buvo. Bet realybė, tai visai neveikė. Įdomu, kaip čia bus ax.gif
Bet va sumažino prašymų padavimo terminą. Anskčiau tai buvo iki birželio 1 d., o dabar visu mėnesiu trumpiau. Gal kartais irpriėmimas vyks anskčiau g.gif
Atsakyti
Pasiskambinau į savivaldybę, tai sakė, kad klaida įsivėlė, tikrai galios kol gaus vaikas darželį.
Atsakyti