QUOTE(Monteverte @ 2014 01 23, 12:31)
Pakankamai gerai, nors reikliam žmogui, koks aš esu, turbūt niekada negana

Efektyviausi tai žinoma tokie sakykim "vyriški pratimai", sportas su gyromis, štangomis ir pan. Taip pat vikrumas ir greitumas, nes jėga ne vien iškeltoje štangoje slypi. Ir labai pasiteisina įvairovė, nes žiūrėk jau kurį pratimą primiršai, seniai darei ir padarius po to labai jauti tą raumenų grupę, skaudančią vietą.
Labas, atrodo, mes bendravom seniau
aš irgi dabar jau darau daugiau su svoriais, štangomis, sunkensiais hanteliais, ant grifo prisidedu kiek išeina pakelti ir pan.
O cardio dabar palikau Jillianai, ji gaunasi kaip apšilimas.
Na tiesa jos 6 week 6 pack nepakeičiamas,

rezultatai stebinantys.
Papildyta:
QUOTE(noriu_keliauti @ 2014 01 23, 15:18)
O toks klausimas, gal kam keistas pasirodys, sportuojate su batais? as basa. Rizikuoju siek tiek, bet taip darau jau koks pusmetis, matyt, ipratau. Triuksmo tikrai maziau, be to, kojos tikrai stabilesnes, ne taip slysta, tai ir visokie prisitraupimai, pritupimai, kai reikia laikyti kojas vienoje pozicijoje, kurios ir taip dreba, atliekami gerokai patogiau.
QUOTE(Albe69 @ 2014 01 23, 19:54)
As darau basom pratimus ant vaiko kilimelio. Kazkaip net i galva neatejo namie su kedais sportuot
Pritariu
Macadamia del svoriu

Turiu 2 kg tai bicepsam jie per lengvi jau, o tarkim peciu juostai tai gana sunku su tokiais pratimus atlikt
aš sportuoju su "kedais", mažiau bildu ir jaučiuosi stabilesnė, saugesnė.
Papildyta:
QUOTE(Elsker @ 2014 01 22, 18:55)
O, apie maistą, kaip reguliuojatės? Ką valgot?
valgau pagal paleo, tai padeda mano 6 packui ryškėti