Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 270

Labas rytas, mergiukai,
labai labai noriu padėkoti Jums, Daliukai, ir Jums MM uz mazyti Macys siuntinuka. Bliuskute mazajai superine, kokie grazus tie drugeliai wub.gif
O Pumos kostimukas vyro sunenui - vauuu, bus tikras vyyyyras su tokiu kostiumeliu vasara thumbup.gif
Aciu aciu aciu 4u.gif
Margaritute, kai turesit laikucio, brukstelkit saskaitele uz siuntinuka, aciukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lule @ 2013 10 10, 09:37)
Atitinka, su 90 per klubus 26 dydis  4u.gif

Didelis aciu merginoms uz visa kruva kempineliu smile.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(mazgius @ 2013 10 10, 09:38)
Labas rytas, mergiukai,
labai labai noriu padėkoti Jums, Daliukai, ir Jums MM uz mazyti Macys siuntinuka. Bliuskute mazajai superine, kokie grazus tie drugeliai  wub.gif
O Pumos kostimukas vyro sunenui - vauuu, bus tikras vyyyyras su tokiu kostiumeliu vasara  thumbup.gif
Aciu aciu aciu  4u.gif
Margaritute, kai turesit laikucio, brukstelkit saskaitele uz siuntinuka, aciukas smile.gif

aciu , mergaites 4u.gif

Papildyta:

laukiame labai

www.yoox.com

user posted image

www.victoriassecret.com
-150$ nuo 500$
user posted image

www.fragranceshop.com-15%

www.fragrancenet.com-21%

Atsakyti

www.jcrew.com
-40 sale
user posted image

www.macys.com
-30% batams
user posted image

Atsakyti
Sveikos,

atėjau reabilituoti lancome star tušą smile.gif susidraugavom lotuliukas.gif ir dabar netgi labai jis man patinka smile.gif Taip, kad ačiū merginos smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2013 10 10, 11:05)
Sveikos,

atėjau reabilituoti lancome star tušą smile.gif susidraugavom  lotuliukas.gif ir dabar netgi labai jis man patinka smile.gif Taip, kad ačiū merginos smile.gif  wub.gif

smile.gif tai kuris dabar visgi labiau patinka ? ir kuo skiriasi armani nuo lancome ?
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2013 10 10, 11:13)
smile.gif tai kuris dabar visgi labiau patinka ? ir kuo skiriasi armani nuo lancome ?

armanis man pasirodė tirštesnis, labiau ilginantis, o lancomas toks šlapesnis, šepetėlis kitoks, reikia priprasti, pirmą kartą pasiterliojau lotuliukas.gif bet dabar jau gerai. Manau kas turi ilgas blakstienas tai nėr skirtumo koks tušas, mano kai trumpos, tai to ilginančio efekto norisi. Abu tušai šiaip nesunkūs. Nežinau kuris geresnis, žiūrėsiu kuris ilgiau tarnaus.
Atsakyti
QUOTE(xenzy @ 2013 10 10, 11:29)
armanis man pasirodė tirštesnis, labiau ilginantis, o lancomas toks šlapesnis, šepetėlis kitoks, reikia priprasti, pirmą kartą pasiterliojau  lotuliukas.gif bet dabar jau gerai. Manau kas turi ilgas blakstienas tai nėr skirtumo koks tušas, mano kai trumpos, tai to ilginančio efekto norisi. Abu tušai šiaip nesunkūs. Nežinau kuris geresnis, žiūrėsiu kuris ilgiau tarnaus.

mano irgi trumpos... dar kol kas nei vieno neisbandziau is siu...

Mergaites, prisijunkit shipukui pasidalinti
Bearpaw vaikams 4u.gif
Atsakyti
Ar rinksite J.Crew Factory? Gal kartais turite papildoma koduka? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikaa @ 2013 10 10, 12:13)
Ar rinksite J.Crew Factory? Gal kartais turite papildoma koduka?  ax.gif

jcrewfactory nera koduko. kainos su 50% nuolaida

Perku JCREW-40% 4u.gif
Atsakyti

laukiame taip pat

www.sephora.com
-10%
user posted image

www.urbandecay.com
-20%
user posted image

Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif
Gal zinote kuri kaip yra su TH batais? jie atitinka ar didinti? jei nesioju 10 kitu batu, ir siu imti 10, ar 9,5 uztektu?
http://www.amazon.co...e/dp/B00A3G74CI
Aciu 4u.gif

Negi nei viena niekada nepirkusi TH batu????PLEASE wub.gif Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 10 spalio 2013 - 12:43
50% nuolaidos
www.coachfactory.com

kainos su nuolaidom
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 10 spalio 2013 - 12:07