Mano tėtis jautis. Nežinau ar jis toks dėl zodiako, ar tiesiog jo toks charakteris, bet...
Ginčijasi iki pamėlynavimo tikrai

Kai mudu imam diskutuoti, tai mama dažniausiai pasišalina iš kambario

)) Tik galiu pasakyti, kad ginčai tikrai ne pikti ir visada viskas užsibaigia pajuokavimais.

Aš, kaip jaučio dukra, galiu pasakyti: mano tėtis yra (mano akimis) tobulas. Jis visada labai rūpinosi (o ir dabar rūpinasi) manimi ir broliu:mus auklėjo, kartu ruošė pamokas, visada patardavo, o svarbiausia-niekada nevaržė mūsų pasirinkimo laisvės. O jei kada "suklumpam" jis padėda atsistoti. Mane iki šiol stebina jo savybė visame kame įžiūrėti pliusų. Kad ir ko prisidirbdavau, jis, užuot mane baręs, pakalbėdavo kaip su lygiaverčiu žmogum. Jo pagrindinė frazė yra "Čia nieko baisaus. Dabar bent žinosi, kad taip geriau nedaryti"

Jis nesimėto tokiais žodziais, kaip "aš tave myliu", bet iš jo elgiasio akivaizdu, kad jam šeima yra didžiausias turtas. Pas jį yra ne žodžiai, o veiksmai.
Žinau, kad ir mama su juo yra laiminga. Visada šeimoje mačiau didelę tėvų meilę ir pagarbą ne tik vaikams, bet ir vienas kitam.
Dar galiu pasakyti, kad jį supykdyti yra sunku, bet jei jau pavyksta, tai tada laikykis...