Jau kelis metus picą kepu pagal šį receptą. Radau jį čia SM, padas išeina labai skanus, trapus toks, o jei šildyti kitą dieną tada minkštutis būna, na žodžiu mūsų šeimai ir svečiams tai patinka

A. Paimti stiklinę (apie 250 ml.). Į ją dėti didelį šaukštą cukraus, didelį šaukštą grietinės, kiaušinį ir apie 30 g. mielų. Viską sumaišyti ir pilti pieno tiek, kad būtų pilna stiklinė.
B. Paimti didelį indą, kuriame reiks maišyti tešlą. Į jį suberti trys stiklines miltų ir sudėti pakelį sviesto. Viską gerai išmaišyti iki birios masės.
Kai ištirps mielės, sumaišyti A ir B ir išmaišyti tešlą. Ją 40 min. į šaldytuvą o po to iškočioti ir ant jos dėti tai, ko pageidaujate. Kepti apie 10-25 min. (priklausomai nuo orkaitės).