Įkraunama...
Įkraunama...

VUL Santariškių Akušerijos ir ginekologijos sk.

QUOTE(irisiux @ 2017 02 18, 14:13)
Ar Jus del gestacinio diabeto rinkotes Santariskes? Ar buvo pasirinkimas? Ir ar leido vaiksciuoti gimdimo metu? Ar tikrino cukru? ax.gif

Du kartus gimdžiau Santariškėse, vaikščiot neleido.
Atsakyti

Du kartus gimdžiau Santariškėse, vaikščiot neleido.

Sakykit, o kodėl neleido vaikščioti? Per paskaitėlę sakė, kad gimdymo palatoje galima vaikščioti. Ar gimdėte su epidūru? (šiuo atveju turbūt niekur vaikščioti neleidžia).

Atsakyti
QUOTE(Lapyna @ 2017 05 08, 10:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sbo" data-cid="71450717" data-time="1487499327"><div><p>Du kartus gimdžiau Santariškėse, vaikščiot neleido.</p></div></blockquote><p>Sakykit, o kodėl neleido vaikščioti? Per paskaitėlę sakė, kad gimdymo palatoje galima vaikščioti. Ar gimdėte su epidūru? (šiuo atveju turbūt niekur vaikščioti neleidžia).</p>


Sveikos 4u.gif

Gimdziau santariskese, vaiksciuoti leido iki epiduro, net su padidejusiu spaudimu (nes nuolat turejo ji matuoti, bet vistiek leido daryti ka noriu).
Atsakyti

Noriu pasidomėti, mamų kurios nenorėjo tikslingai žindyti nuo pat po gimdymo. Teko girdėti jog Santariškėse reikia kažkokius dokumentus pasirašyti, jog atsisakau žindyti. Ar galėtumėte pasidalinti savo patirtimi, kuriuo momentu reikėjo tai daryti ir pas ką pasirašyti?

Taip pat, kas jums paaiškino ir pagelbėjo pirmą kartą mišinuku maitinti naujagimį, konkrečiai Santariškėse?

Mamytės, kurios norite žindyti ir tai darote esat šaunuolės, didelės sėkmės jums ❤😊

Bet į klausimą norėčiau, kad atsakytų, tik tikslingai su tuo susidūrusios moterys.

Atsakyti