QUOTE(JEma @ 2013 10 09, 14:13)
Nes mums is ilgio geri, o per storuma nei per kur

Nauju pirkti bijau, nes manau bus analogiska situacija. Nebent JAV ieskoti kokiu storuliuku psl
Tai pirkit didesnius, devekit dzinsiukus a la "turn up" Is seses garderobo kazka paziurekit: gal kokia liemene, marskinukai seses, bliuskele 3/4 rankovytem jums kaip tunikele atrodys
Mano zuikis irgi drutavotas buvo, bet as i netaikydavau i saviskio amziaus rubus, drasiai didesnius pirkdavau
Va cia jam 9 men, dzinsiukai jei gerai pamenu 18-24 men, dabar jam beveik 3m, ir dar geri tie dzinsai
Varinija, visi be isimties grazus

Man tik bordavam liemene balta nelabai, bet cia mano asmenines "nesimpatijos" baltai spalvai, man retai kada ji patinka, ypac ne vasariniuose rubuose

Kaip ir ta maikyte kur kazkas siule keist i navy- sutinku, man irgi taip graziau butu... Arba jei sviesi gal kakavine ar smelio kokia... Nors be liemenes ta bliuskele prie sijonuko labai gerai

Tie rubeliai su rozem nerealiai grazus, derinukai superiniai

Beje, labai tinka jusu mazei tokios spalvos- bordo, tamsiai melyna... bet is kitos puses negaliu prisimint spalvos, kuri jai netinka
Balte, labai grazu! Baciukai superiniai, ir tas variantas su kepuryte labai fainas irgi, stiliova panele