Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

merginos, o jei mes nesiojam dabar ECOO 23 zieminukus, kokius musm reikia siu Emuku?

ar cia tik paaugliukems sitie batukai? g.gif

http://www.6pm.com/n...id-purple-multi
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 04, 07:41)
1. labas rytas  4u.gif
2.  drinks_cheers.gif
3.  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
4. as turbut gyvenime nesu dar niekada gerusi vitaminu  g.gif bent jau nepamenu. ar tai reiskia kad man tuoj bus ragas? man 40 metu. ?????
geriau suvalgysiu " furoje" nokinama mandarina  lotuliukas.gif

pralinksimino pasisakymas 4u.gif
,man irgi tiek ir vitaminus pamenu geriau gal kokiu 6metu po sunkios operacijos ,dar tarybiniais laikais kada buvo grazus geltojni zirniukai,niam niam kokie jie faini biggrin.gif
Tikrai nesijauciu be ju blogiau rolleyes.gif Man ne gaila pinigu citrinoms,megstu netgi jas galiu viena kaip obuoli valgyti lotuliukas.gif tik sutrinu mirksiukas.gif

JMD mes turbut sovietmiecio karta esam stripresne uz dabartine ir "ragas"mums negresia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wetriuke @ 2013 10 04, 09:53)
Mergaites pasiulykit juoda tusa koki nebloga gera kaina:) ar gal kuri turit parduot? As senial jau koki bandziau trecia dior baigiu,norisi kazka isbandyt:)

uzsisakiau MAC pora tusu pabandymui, nes jau nebenoriu moketi 30 dol uz tusa doh.gif gaila kazkaip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 04, 10:36)
Labs rytas 4u.gif

Butent ir tureta omenyje ta kada rasiau ankstesneje savo zinuteje,kad vitaminas C reikalingas tik tais atvejais jei tikrai reikalingas,o ne siaip sau,noriu ir geriu,o profilaktikai nebutina tabletes pirktis,musu seimyna asmenskai tikrai vartojam nemazai citrinu,uogu bent per vasara kol ju gausybe nes turm patys  ju,pirktis mums nereikia ir siaip citrinos su visokiom priemaisom(medus,imbieras,putinas ypac dbr kada jo yra,viska trinu ir be jokios priezasties duodu).Labai skeptiskai ziuriu ir visokias tabletkes ir piliules apvalkale,sugalvojo bizni farmacininkai ir pudrina zmonems smegenis doh.gif

as dar mastau, kad mes kol buvome izoliuoti kitoje santvarkoje, pas mus nebuvo tokios kulturos ryti tuos papildus ir vitaminus, buvo viskas daugiau maziau naturalu, tik kad salietros ipildavo i servelata del raudonumo. o paskui atsidarius sienoms, viskas naturaliuoju budu. Tyliai tyliai, o paskui ir garsiai tas versliukas atejo is vakaru ir iki musu. pries 20 metui beveik gyvenau DE. manoji buto seimininke, ji akiu ligu gydytoja - profesore, jau tada rytais isgerdavo nei daug nei mazai TIK 17 piliuliu ivairiu vitaminu ir papildu blink.gif . Ir nepasakyciau, kad ji butu buvusi nuo to grazesne, lieknesne, sveikesne ar kazkokia kitokia. Ne, atvirksciai. Nuolat pavargusi, susisukusi, kentejo skrandzio skausmus ir t.t. Bet ten jie visi plastmasiniai man kazkokie. Ten begyvendama uzsiauginau pirmuosius 10 kg. manau nuo to viso nesveiko maisto ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 10 04, 10:47)
merginos, o jei mes nesiojam dabar ECOO 23 zieminukus, kokius musm reikia siu Emuku?

ar cia tik paaugliukems sitie batukai?  g.gif

http://www.6pm.com/n...id-purple-multi

kai mazei matavau basutes iv firmu batukas.lt, tada berods naturino ir superfit mums rekomendavo kiek didesnius, nes tuo metu, vasaros gale, devejo primigi 23 d g.gif turim ecco basankes, tas populiariasias su uzkulniu, nu ir ka - pritryne kulniuka doh.gif ko nebuvo su primigi, visa vasara pratampe basom kojytem per karscius, lietu ir pan, o cia, tik karta apsiovem nuogom pedutem ir viskas doh.gif ir tai, tik trumpam unsure.gif nepatiko man ecco schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 10 04, 10:56)
kai mazei matavau basutes iv firmu batukas.lt, tada berods naturino ir superfit mums rekomendavo kiek didesnius, nes tuo metu, vasaros gale, devejo primigi 23 d  g.gif turim ecco basankes, tas populiariasias su uzkulniu, nu ir ka - pritryne kulniuka  doh.gif ko nebuvo su primigi, visa vasara pratampe basom kojytem per karscius, lietu ir pan, o cia, tik karta apsiovem nuogom pedutem ir viskas  doh.gif ir tai, tik trumpam  unsure.gif nepatiko man ecco  schmoll.gif

as irgi nupirkau maziukui naturino batukus, vasarinius. grazus labai. atrodo tokie saldainiai. irgi uzdejau 3 kartus, visus 3 nutryne kulniukus iki kraujuojanciu pusliu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 04, 09:49)
as dar mastau, kad mes kol buvome izoliuoti kitoje santvarkoje, pas mus nebuvo tokios kulturos ryti tuos papildus ir vitaminus, buvo viskas daugiau maziau naturalu, tik kad salietros ipildavo i servelata del raudonumo. o paskui atsidarius sienoms, viskas naturaliuoju budu. Tyliai tyliai, o paskui ir garsiai tas versliukas atejo is vakaru ir iki musu. pries 20 metui beveik gyvenau DE. manoji buto seimininke, ji akiu ligu gydytoja - profesore, jau tada rytais isgerdavo nei daug nei mazai TIK 17 piliuliu ivairiu vitaminu ir papildu  blink.gif . Ir nepasakyciau, kad ji butu buvusi nuo to grazesne, lieknesne, sveikesne ar kazkokia kitokia. Ne, atvirksciai. Nuolat pavargusi, susisukusi, kentejo skrandzio skausmus ir t.t. Bet ten jie visi plastmasiniai man kazkokie. Ten begyvendama uzsiauginau pirmuosius 10 kg. manau nuo to viso nesveiko maisto ir t.t.

jauciu turim nustot apie ta pati,nes diskusija be galo,ismes tuoj mus is cia biggrin.gif nebetersiu temos,vsio,labai iskalbinga esu dar pratruks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 04, 10:59)
jauciu turim nustot apie ta pati,nes diskusija be galo,ismes tuoj mus is cia  biggrin.gif nebetersiu temos,vsio,labai iskalbinga esu dar pratruks lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kai varysiu i siaulius pas mociute, uzvaziuosiu, pakalbesim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 04, 10:58)
as irgi nupirkau maziukui naturino batukus, vasarinius. grazus labai. atrodo tokie saldainiai. irgi uzdejau 3 kartus, visus 3 nutryne kulniukus iki kraujuojanciu pusliu  blink.gif

priejau isvados, kad primigi, nors ir minkstuciai, susidevi per viena sezona, bet bent jau kojytei patinka - minksti, patogus wub.gif ir dar mano meiles see kai run wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 04, 09:49)
Bet ten jie visi plastmasiniai man kazkokie.

Kaip tik šia tema skaičiau mokslinį tyrimą. Kad Vokiečiai susidūrė su laidojimo probelma, nes jie po 20 metų tą pati kapą naudodavo naujiems šeimininkams. O dabar jų kūnai per 20 metų nesuįra ir dažnai net nepradeda irti, o mumifikuojasi ar net konservuojasi, atrodo kaip vaškiniai. Bėda - neatsilaisvina vieta naujam atvykėliui, o vietos kapinėms jie stinga.

Va kaip nu pirkinių nusivažiavom per tą mano tingėjimą dirbti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 04, 10:01)
lotuliukas.gif kai varysiu i siaulius pas mociute, uzvaziuosiu, pakalbesim  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

visada laukiam,tik ne siauliuose o jo rajone,bet pasiekiama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2013 10 04, 10:09)
Kaip tik šia tema skaičiau mokslinį tyrimą. Kad Vokiečiai susidūrė su laidojimo probelma, nes jie po 20 metų tą pati kapą naudodavo naujiems šeimininkams. O dabar jų kūnai per 20 metų nesuįra ir dažnai net nepradeda irti, o mumifikuojasi ar net konservuojasi, atrodo kaip vaškiniai. Bėda - neatsilaisvina vieta naujam atvykėliui, o vietos kapinėms jie stinga.

Va kaip nu pirkinių nusivažiavom per tą mano tingėjimą dirbti  blush2.gif

Ar piliules cia prikiso nagus biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(L*A*K*Š*M*I @ 2013 10 04, 10:14)

Ar piliules  cia prikiso nagus biggrin.gif ?

esu linkus tikėti, kad papildai ir jų priedai nepaspartina irimo proceso rolleyes.gif
Atsakyti