Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuves, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2013 10 04, 17:41)
nu eik tu .....  doh.gif  blink.gif  nieko nebesakysiu  4u.gif  biggrin.gif .........

Papildyta:

tamsiems tinka?o kur tu perki?

nzn zinok del tamsiu man mano kirpeja juos seniai patarus yra tai a spa sja vis uzsiperku 1500ml apie 100lt kainuoja, kazkada buvo sleekhaire gera akcija paleide laivu plauke man super isejo bet paksutiniu metu gailikai nebeduoda nuolaidu.

zeneta as manau vienas turtingas atsiputes ir nesusireiksmines o kitas elegantiska ir pasitempes.. man grazu paziureti i tuos kurie na sakykim elitas .. nors kiek tokiu elitu buvo mano klientai, siaubas atsimenu lietuvos zvaigzdes, etitas ir zmoniu zurnalo kas savaitiniai veikejai o saskaitos ekad ir pinigu ne 5zenklis skaicius bet skolu jauciu trigubai tiek bankui doh.gif
zodziu...

man labai patiko vienos sm nares parasiukas" Mes perkame daiktus kuriu mum nereikia,uz pinigus,kuriu neturime,kad padarytume ispudi zmoem kuriu nekenciame biggrin.gif "
Atsakyti
zeneta, o situ sampunu nebandei?

http://www.amazon.co...p;rnid=11055981

as pirkau silka su perlais. na pasakysiu man patiko tik kvapas, plaukai, glotnus, bet kazko super duper stebuklo nebuvo g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 04, 17:50)
nzn    zinok del tamsiu  man  mano kirpeja juos seniai patarus yra tai a spa sja vis  uzsiperku 1500ml apie 100lt kainuoja,  kazkada buvo sleekhaire gera akcija paleide laivu plauke man super isejo bet  paksutiniu metu gailikai nebeduoda nuolaidu.
  zeneta  as manau vienas  turtingas    atsiputes ir  nesusireiksmines  o kitas  elegantiska ir pasitempes..  man grazu paziureti i tuos  kurie  na  sakykim elitas .. nors  kiek tokiu elitu buvo mano klientai,  siaubas  atsimenu  lietuvos  zvaigzdes, etitas ir zmoniu zurnalo  kas savaitiniai veikejai o  saskaitos ekad ir  pinigu ne    5zenklis skaicius bet skolu  jauciu trigubai tiek  bankui  doh.gif
zodziu...

man labai patiko vienos sm nares  parasiukas" Mes perkame daiktus kuriu mum nereikia,uz pinigus,kuriu neturime,kad padarytume  ispudi zmoem kuriu nekenciame biggrin.gif "

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif va va
Atsakyti
http://www.amazon.co...d_bxgy_ba_img_y

va koks fainas bituciu kupriniu rinkinukas...

gaila mano mazajai dar per dideles wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 10 04, 17:51)
zeneta, o situ sampunu nebandei?

http://www.amazon.co...p;rnid=11055981

as pirkau silka su perlais. na pasakysiu man patiko tik kvapas, plaukai, glotnus, bet kazko super duper stebuklo nebuvo  g.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif va va

as si turiu dar nepradejau naudot shi silka noriu pabaigti, sakai nieko ypatingo? o aprasymas tai toks grazus doh.gif
Atsakyti
Factory jcrew koduko nera?
Atsakyti
QUOTE(troliuke @ 2013 10 04, 17:52)
http://www.amazon.co...d_bxgy_ba_img_y

va koks fainas bituciu kupriniu rinkinukas...

gaila mano mazajai dar per dideles  wub.gif  wub.gif

troliuk per didelis manau cia 5metukui mazdaug bigsmile.gif
kaip nuotaikos ar jau matet kas tyliai tupi po sirdute bigsmile.gif

Factory kainikes galutines drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(loriuxas @ 2013 10 04, 10:33)
O ktm dezutes gal zinote kada mazdaug galima tiketis? 4u.gif

gautos 4u.gif

QUOTE(Jinafire @ 2013 10 04, 11:35)
Idomu, ar girdisi kas nors apie ta pastrigusia dezute? Kaip as jos pasiilgau... Silta striuke ten turetu but, a taip salta kaip tycia

atkeliavo, julija rase, kad sutvarkius surasys laiskucius 4u.gif

QUOTE(loriuxas @ 2013 10 04, 15:30)
Oi kaip nudziuginote, smagu gauti visad 4u.gif  4u.gif  4u.gif nuotaika net pakilo paskaicius. Apsipirkus nemenkai esu tai dabar kas savaite taip ir ikyrausiu biggrin.gif
Papildyta:

Dabar dar miliono skaiciuku laukiu doh.gif

bus skaiciukai sivakar, sestadieni 4u.gif

QUOTE(Petr@ @ 2013 10 04, 15:44)
Kaunas dėžučiu negavo  g.gif

sekmadieni planuojama KNS gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 04, 17:50)
nzn    zinok del tamsiu  man  mano kirpeja juos seniai patarus yra tai a spa sja vis  uzsiperku 1500ml apie 100lt kainuoja,  kazkada buvo sleekhaire gera akcija paleide laivu plauke man super isejo bet  paksutiniu metu gailikai nebeduoda nuolaidu.

sleekhair dabar yra lyg ir galioja 10 dol off 80 ax.gif
Atsakyti
rapoja as veliau palandziosiu paziuresiu budavo kaukiu gerom kainom sleekhair ir salovsaving man patinka plaukam priemoniu kainos,bet dabar vaikai neduoda ramybes o vyro dar ner
o kodukas mazas anasyk 25% buvo manau ides tik luktelt reik nebent kazkam dabar ispardavimas bet negaliu paziuret zmoniskai
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 04, 13:53)
troliuk per didelis  manau cia  5metukui mazdaug  bigsmile.gif
kaip nuotaikos ar jau matet kas tyliai tupi po sirdute  bigsmile.gif

Factory kainikes galutines  drinks_cheers.gif

ech kaip gaila.. jau norejau pirkti biggrin.gif ax.gif

ir as noriu mazajai kokios tasytes, kuprinytes. reik issisaugoti nuoroda, gal nupirksiu vistiek jai 4u.gif wub.gif

ai nuotaikos cool.gif

Ingut eisiu dar 17 diena sviestis. tada manau bus viskas aisku, kas pilvelyje gyvena wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 04, 17:58)
rapoja    as veliau palandziosiu paziuresiu budavo kaukiu gerom kainom  sleekhair ir salovsaving man patinka  plaukam priemoniu kainos,bet dabar vaikai neduoda ramybes o vyro dar ner
o kodukas mazas    anasyk 25% buvo manau ides tik luktelt reik nebent kazkam dabar ispardavimas bet negaliu paziuret zmoniskai

palandžiok mirksiukas.gif drinks_cheers.gif 4u.gif oho yra buvę 25 proc doh.gif
QUOTE(troliuke @ 2013 10 04, 17:59)
ech kaip gaila.. jau norejau pirkti  biggrin.gif  ax.gif

ir as noriu mazajai kokios tasytes, kuprinytes. reik issisaugoti nuoroda, gal nupirksiu vistiek jai  4u.gif  wub.gif

ai nuotaikos  cool.gif

Ingut eisiu dar 17 diena sviestis. tada manau bus viskas aisku, kas pilvelyje gyvena  wub.gif  wub.gif

aš boružytę paėmiau ,faina man,o ir Paulytei patiko wub.gif biggrin.gif

ko dabar nuotaikos tokios mirksiukas.gif console.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasikartosiu su klausimu biggrin.gif koks labiau deretu prie rusisko aukso-gold ar red gold? Sita dar issiaiskinu ir kita savaite jau TIKRAI pirksiu laikrodi, nes kiek gi galima rinktis doh.gif biggrin.gif

Blyn, JMD, tai tau pienas nemokamai priklausytu uz kenksmingas darbo salygas lotuliukas.gif
Atsakyti