Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(andra96 @ 2013 10 18, 14:55)
ohoho super reikaliukas thumbup.gif ir aukstai nuo zemes ir stumdosi,o cia kazin ar kazkokiem ismatavimam tiktai ar tinka visokiem,matau kad ne mazas toks reikaliukas tie ratukai.ir man regis jie susudedantys tikrai,nes juk dezej vistiek kazkokioj bus,galima gal parsisiusti

taip taip juos susirinkt reikia,as maista is UK siunciuosi iseina pigiau,bet ne kaskart,o jau tuo varpeliu tai Limpopo nesiliauja skambines lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linete33 @ 2013 10 18, 18:50)
taip taip juos susirinkt reikia,as maista is UK siunciuosi iseina pigiau,bet ne kaskart,o jau tuo varpeliu tai Limpopo nesiliauja skambines  lotuliukas.gif

as saviskiui nupirkau bumbula su varpeliu i ji sieno prikisu dar zoles kokios,labai patogus dalykelis .tai kuri laika bijojo,o dabar tiek tempia ta siena tiek skambina tuo varpeliu,linksma jiem matyt smile.gif jei rimtai tai cia tikrai viskas pigiau,laikiau degu apie 6 metus lt budama ir dabar jk cia tai tikrai daugiau galima ka leisti jiem palepinti,anglai pakvaise del gyvunu kaip ir del vaiku tai cia rojus jiems visiems keturkojams.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 18 spalio 2013 - 18:21
Mano Sidas jau pradejo kandziotis doh.gif paimtas ant ranku burbuliuoja kaip unitazas - nesuprantu ar snekasi, ar keikiasi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tapyras @ 2013 10 19, 21:35)
Mano Sidas jau pradejo kandziotis  doh.gif paimtas ant ranku burbuliuoja kaip unitazas - nesuprantu ar snekasi, ar keikiasi  unsure.gif

pakasyk pagurkliuką- mano abi mergos mėgsta..

Atsakyti
Štai ir va kaip biggrin.gif Atšventėm šiandien puponautės Gvadelupės gimimo dieną bigsmile.gif
4 metai ..... nei tai daug, nei tai mažai ... svarbu dovanų ėdamas kuokštas dantyse tongue.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2013 10 19, 23:59)
Štai ir va kaip biggrin.gif Atšventėm šiandien puponautės Gvadelupės gimimo dieną bigsmile.gif
4 metai ..... nei tai daug, nei tai mažai ... svarbu dovanų ėdamas kuokštas dantyse  tongue.gif
l]

Su šauniu gimtadieniu.. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilkra: 20 spalio 2013 - 08:36
QUOTE(Voverė @ 2013 10 19, 22:59)
4 metai ..... nei tai daug, nei tai mažai ... svarbu dovanų ėdamas kuokštas dantyse  tongue.gif

Sveikinimai lotuliukas.gif manajam irgi keturi bus lapkriti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Voverė @ 2013 10 19, 23:59)
user posted image

koksai fainas meskutelis wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Gvadelupei smile.gif

Manosios gimšius švęs dar negreit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andra96 @ 2013 10 18, 15:55)
ohoho super reikaliukas thumbup.gif ir aukstai nuo zemes ir stumdosi,o cia kazin ar kazkokiem ismatavimam tiktai ar tinka visokiem,matau kad ne mazas toks reikaliukas tie ratukai.ir man regis jie susudedantys tikrai,nes juk dezej vistiek kazkokioj bus,galima gal parsisiusti

Sitas dalykas yra pas mane pirkiniu krepselyje Nr 1, kai tik bus proga, prasysiu kieno nors parvezti ax.gif

QUOTE(andra96 @ 2013 10 18, 19:17)
as saviskiui nupirkau bumbula su varpeliu i ji sieno prikisu dar zoles kokios,labai patogus dalykelis .tai kuri laika bijojo,o dabar tiek tempia ta siena tiek skambina tuo varpeliu,linksma jiem matyt smile.gif jei rimtai tai cia tikrai viskas pigiau,laikiau degu apie 6 metus lt budama ir dabar jk cia tai tikrai daugiau galima ka leisti jiem palepinti,anglai pakvaise del gyvunu kaip ir del vaiku tai cia rojus jiems visiems keturkojams.

Kas per bumbulas? 4u.gif Man reikia sienui kazkokiu edziu, nes dabar kai du kiaulinai, ismindo ji... verysad.gif Maciau Kikoj edzias, toookios grazios wub.gif Bet dideles... unsure.gif O ir kaina 74 Lt... Zodziu, nzn, ka daryt... Maiso tikrai nepasiusiu, reikia kazkokio kito varianto... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2013 10 21, 09:41)
Sitas dalykas yra pas mane pirkiniu krepselyje Nr 1, kai tik bus proga, prasysiu kieno nors parvezti  ax.gif
Kas per bumbulas?  4u.gif  Man reikia sienui kazkokiu edziu, nes dabar kai du kiaulinai, ismindo ji...  verysad.gif  Maciau Kikoj edzias, toookios grazios  wub.gif  Bet dideles...  unsure.gif  O ir kaina 74 Lt... Zodziu, nzn, ka daryt... Maiso tikrai nepasiusiu, reikia kazkokio kito varianto...  g.gif

Product Details
Ancol Just 4 Pets Food Holder Ball Toy by Ancol (20 Nov 2012)

£2.05
Add it to a qualifying order within 6 hours to get it by Tuesday, Oct 22
More buying choices
£1.54 new (13 offers)
(26)
Eligible for FREE Super Saver Delivery.
Pet Supplies: See all 243 items
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 21 spalio 2013 - 09:26
nu niekaip negaliu as jum foto ikelti kompas strigineja belekaip o ir nemoku nukopinti,vakare pasistengsiu atidziau dabar jau begti turiu
Atsakyti