Įkraunama...
Įkraunama...

****Jūrų kiaulytės****

QUOTE(Melka @ 2013 10 04, 10:42)
ooo ir mano storiukės nuotrauka smile.gif

Beje, mano kiauliukės vangiau valgo..gal dėl šalčio ? pas jumei taip nėra ??

Mes tai ijungiame sildytuva tai pucia visa diena silta ora.O seip mes valgom kaip visada,kiek duosi tiek ims. biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

pas mus tokia kates reakcija

user posted image
Atsakyti
Ieškau ieškau naujos temos ir vis nerandu. o pasirodo, pavadinimas tiuninguotas, ne toks, prie kurio įpratus.

pripjoviau sode rugių želmenėlių (mes jais rudenį šiltnamius apsodinam, o paskui perkasam). Tai eina sau, koks čepsėjimas naktį buvo. Taip tik aš čepsiu, kai naktį nuo vaikų pasislėpus saldainius valgau biggrin.gif

Mano šeimyna auga ir storėja. Nors mažyliams dar tik 2.5 sav, bet mamos gabaritus jau greit pasieks.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 06, 08:37)
Sveika gyva,
1. Kokios lyties gyvūnėliai? jei skirtingų- turėsit pirkti ir antrą narvą, kad patelė nenusilptų be perstojo būdama nėščia.
2.Būtinai duokite šieno. Čia jų pagrindinis maistas. Visa kita tik priedai. Žolės įvairios  galima- tik negalima šlapios.

O kur pirkote gyvūnus?

PIrkom gyvūnų parduotuvėj, na o antro narvo tikrai nesiruošiu pirkti ir šitas jau griozdas nemažas. o šieno jie neėda, kad ir koks pagrindinis jis būtų. išmėto po narvą ir aplink jį, ir klykia. o kas kiek laiko narvą valot? ir ar turit įdėję tą tualetą? pjuvenas? laikraštį? ar dar ką?
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 07, 11:45)
PIrkom gyvūnų parduotuvėj, na o antro narvo tikrai nesiruošiu pirkti ir šitas jau griozdas nemažas. o šieno jie neėda, kad ir koks pagrindinis jis būtų. išmėto po narvą ir aplink jį, ir klykia. o kas kiek laiko narvą valot? ir ar turit įdėję tą tualetą? pjuvenas? laikraštį? ar dar ką?

Mano "žvėrys" gyvena ant pjuvenų. Laikraščių negalima, nes gali pagraužti- o jis juk nuodingas. Į savaitę kartą vyksta generalinis narvų kuopimas. Šiaip viena mano kriuksė tvarkingesnė- ji vienam kampe reikalus atlieka. Kita- tikra kiauliukė priteršia visur. galima pirkti ir granules, skirtas kurenimui- tos pigiau išeina ir mažiau drabstosi. Beje- paskaitykit pirmą temos puslapį- jame namažai informacijos apie JK auginimą. Ir pabandykit išsiaiškinti gyvūnėlių lytį-galit turėti bėdos vėliau. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melka @ 2013 10 04, 16:24)
pas mane abi vangiau valgo,tai galvoju, kad dėl šalčio, nors lyg optimali temperatūra joms 18-20., ane ?
tai pas mane 17-18 laikosi, tai neturėtų šalti  g.gif
bet įkloju paklotukus į namus joms, kad nuo grindų nebūtų šalta.

o jei narvelyje gyvena,tai galima narvuką pakelti aukščiau, į vidų įdėt pašildytą vandens butelį, kad turėtų kur prisiglausti, aš saviškei kažkada taip dariau, kai temp kambaryje buvo tik +14

Yra paklotukas namelyje, bet kai pasiimi i rankas ji, kojytes saltos... verysad.gif Gaila gyvunelio... Sildytuvo gi nepaliksi ijungto namie, kai iseini i darba... Reiks bandyt deti buteli, nors ir tas atves nuo ryto iki vakaro, kol grisiu is darbo... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 07, 12:04)
Mano "žvėrys" gyvena ant pjuvenų. Laikraščių negalima, nes gali pagraužti- o jis juk nuodingas. Į savaitę kartą vyksta generalinis narvų kuopimas. Šiaip viena mano kriuksė tvarkingesnė-  ji vienam kampe reikalus atlieka. Kita- tikra kiauliukė priteršia visur. galima pirkti ir granules, skirtas kurenimui- tos pigiau išeina ir mažiau drabstosi. Beje- paskaitykit pirmą temos puslapį- jame namažai informacijos apie JK auginimą. Ir pabandykit išsiaiškinti gyvūnėlių lytį-galit turėti bėdos vėliau. mirksiukas.gif

aš tai laikraščius tiesiau, nu bet žiūriu kad griaužia, išėmiau. turėjau tualetą įdėjus, tai viena daro į tualetą, kita kur papuola. vėl išemiau. dabar gyvena na pjuvenų ir lentvpjūvės parsivežiau, valau kas antrą dieną, antraip man smiiirda. nu ir žiauriai drabsto pjuvenas visur, kambarį siurbiam kasdien g.gif nežinau kiek tempsiu taip biggrin.gif

tiesa, šiandien savo gražuolį ilgaplaukį apkirpau ir jis man įkando į pirštą blink.gif nu taip susivėlė užpakalis, kad teko iškirpti koltūnus, tai jis man atsidėkojo matyt taip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 07 spalio 2013 - 11:52
QUOTE(Mangute @ 2013 10 07, 12:51)
aš tai laikraščius tiesiau, nu bet žiūriu kad griaužia, išėmiau. turėjau tualetą įdėjus, tai viena daro į tualetą, kita kur papuola. vėl išemiau. dabar gyvena na pjuvenų ir lentvpjūvės parsivežiau, valau kas antrą dieną, antraip man smiiirda. nu ir žiauriai drabsto pjuvenas visur, kambarį siurbiam kasdien  g.gif nežinau kiek tempsiu taip  biggrin.gif
tiesa, šiandien savo gražuolį ilgaplaukį apkirpau ir jis man įkando į pirštą  blink.gif nu taip susivėlė užpakalis, kad teko iškirpti koltūnus, tai jis man atsidėkojo matyt taip  biggrin.gif

Na- pabandykit granules, tos ne taip drabstosi. Ir ilgaplaukį tai šukuoti reiks . Kasdien.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 07, 12:58)
Na- pabandykit granules, tos ne taip drabstosi. Ir ilgaplaukį tai šukuoti reiks . Kasdien.

jos brangios biggrin.gif aj rasim kokią šeitį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mangute @ 2013 10 07, 12:59)
jos brangios  biggrin.gif aj rasim kokią šeitį smile.gif

kalbu- apie kūrenimui skirtas- jų būna daaaaug. Čia merginos laukia nesulaukia šildymo sezono, kada jomis ima prekiauti.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2013 10 07, 13:06)
kalbu- apie kūrenimui skirtas- jų būna daaaaug. Čia merginos laukia nesulaukia šildymo sezono, kada jomis ima prekiauti.

tai čia apie pjuvenų briketus eina kalba? ar apie granules šildymui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mangute: 07 spalio 2013 - 12:14
QUOTE(Mangute @ 2013 10 07, 13:09)
tai čia apie pjuvenų briketus eina kalba? ar apie granules šildymui?

ne, tai yra granules va tokios jomis prekiauja Senukai, labai liuks... be to, navelio sonus "apsiuvome" permatomu plastiku, niekas nesibarsto (beveik) biggrin.gif
Atsakyti