Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Tresor @ 2013 12 02, 19:35)
As siuo metu vargstu su spuogais, po kuriu lieka ryskios raudonos demeles/randeliai..Tokio probleminio veido neturejau niekada, kaip dabar metusi gerti kontraceptikus. Bijau susibjauroti veida, buvau pas dermatologe, tai ji pasiule naudoti Duac tepaliuka, bet padejo tik pradzioje. Gal kas zinote kaip kovoti su hormoniniais spuogais?

turbut kas zino,tai nesako mums, nes visos kankinasi del to biggrin.gif
Atsakyti
Tubut nesako biggrin.gif
Asmeniškai aš, ėjau pas gytytoją, tuomet darė kraujo tyrimus ir tuomet pradėjau gydymą vaistais. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimooote @ 2013 12 03, 12:17)
Tubut nesako biggrin.gif
Asmeniškai aš, ėjau pas gytytoją, tuomet darė kraujo tyrimus ir tuomet pradėjau gydymą vaistais. smile.gif

Ka istyre is kraujo? kokiais vaistais gydetes? padejo?daugiau nesikartoja berimai?
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 12 02, 19:35)
As siuo metu vargstu su spuogais, po kuriu lieka ryskios raudonos demeles/randeliai..Tokio probleminio veido neturejau niekada, kaip dabar metusi gerti kontraceptikus. Bijau susibjauroti veida, buvau pas dermatologe, tai ji pasiule naudoti Duac tepaliuka, bet padejo tik pradzioje. Gal kas zinote kaip kovoti su hormoniniais spuogais?

geriu:
http://www.iherb.com...g...r=null&ic=1
lb padejo thumbup.gif reguliuoja hormonus.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 04, 00:39)
geriu:
http://www.iherb.com...g...r=null&ic=1
lb padejo thumbup.gif reguliuoja hormonus.

Kiek siuntimas kainuoja? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ministry @ 2013 12 03, 23:56)
Kiek siuntimas kainuoja?  smile.gif
4 doleriai smile.gif bet negalima siustis uz daugiau nei 75 Lt is ju nes apmuitins. O ta Maca geriu as, kelios mano drauges, ciklas tapo kaip laikrodukas, sumazejo PMS, del spuogu nezinau nes ko tik as nedariau siais metais g.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 12 04, 14:48)
4 doleriai smile.gif bet negalima siustis uz daugiau nei 75 Lt is ju nes apmuitins. O ta Maca geriu as, kelios mano drauges, ciklas tapo kaip laikrodukas, sumazejo PMS, del spuogu nezinau nes ko tik as nedariau siais metais g.gif

gal gali pasidalinti savo istorija, ka naudojai, kokie rezultatai.
siuo metu vargstu su spuogais. tokia pati situacija buvo preitais metais, veidas susitvarke tik vasaros metu. tai siandiena nusipirkau linu semenu aliejaus, nakvisu aliejaus, vitaminus D3, aliosiaus gelio. ziuresiu kaip toliau viskas bus. blink.gif
Atsakyti
As nakvisas geriu jau ilga laika ir dar plius vitaminus "Dermavit". Bet ziuriu situacija negereja su veido oda doh.gif Dabar nusipirkau vaistineje tonika su siera, tai teplioju ryte ir vakare.
Guodzik, o tie papildai Maca, kaip supratau magnis ieina ir kas dar?
Ir ka dar pastebejau, kai sumazinu vartojima kepiniu ir sokoladu, tai man siek tiek apsitvarko odos problemos.
Atsakyti
Aprašysiu ir aš savo patirtį kovoje su bėrimu. Na niekad nebuvo mano odelė kaip kūdikėlio, bet pastaruosius 4 metus tiesiog pastovus nesibaigiantis "brendimas" biggrin.gif. Jau metus laiko intensyviai kovoju. Pirmiausia, iš tikro pakeičiau mitybą, nors kosmetologė nesutinka, kad maitinimasis daro įtaką odos būklei, bet aš iš savo patirties galiu pasakyti, kad TIKRAI ĮTAKOJA ir labai daug smile.gif. Atsisakius maksimaliai angliavandenių, pieno produktų, kiek įmanoma sumažinus mėsos kiekį ir pradėjus valgyti daaaaauuug daržovių nustojo keltis tokia giluminiai, pūlingi ir skaudantys "spuogai-guzai". Dar gi bėda ta, kad aš negaliu palikti spuogo tiesiog dygti, man būtinai jį reikia spausti, išspausti.... doh.gif. Toliau, aišku, kosmetologę pasitelkiau į pagalbą. Ji man valė per tuos metus 4-5 kartus veidą. Po valymų apsilygino randeliai, naikinosi spuogų židinukai. Taip pat reikia paminėti, kad veidą kasvakar plaunu su specialiu prausikliu 9% stiprumo http://www.natinuel....nt01returnid=34 . Po paskutinio apsilankymo kosmetologė parekomendavo dar ir fluida http://www.natinuel....nt01returnid=45 , kuriuo reikia tepti tik problematiškas vietas. Na ir ką, gavau pažadą, kad jei šitas priemones tinkamai naudosiu kelią pas savo kosmetologę galiu pamiršti mirksiukas.gif. Rezultatas jau matosi: oda žymiai šviesesnė, net ir tie maži spuogiukai prieš m.. beveik nebesikelia, bet iki kūdikio odelės dar trūksta... lotuliukas.gif. Žodžiu, nors dar ir "bręstu", bet brendimas matau jau į pabaigą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2013 12 04, 21:33)
gal gali pasidalinti savo istorija, ka naudojai, kokie rezultatai.
siuo metu vargstu su spuogais. tokia pati situacija buvo preitais metais, veidas susitvarke tik vasaros metu. tai siandiena nusipirkau linu semenu aliejaus, nakvisu aliejaus, vitaminus D3, aliosiaus gelio. ziuresiu kaip toliau viskas bus. blink.gif

ne, ten 100 proc sudaro ta naturali zole. apie ja galite pasiskaityti daugiau internete.
O siaip as pasidariau rugstiniu valymu kursa su O.D.A, einu profilkatiskai kas pora menesiu, naudoju ju priemones, pakeiciau pudra i mineraline kad maziau kimstu poras ir mazai valgau pieno produktu. Bert paberia, bet gyvent galiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif ir as turiu tokias pat bedeles su spuogais blush2.gif neseniai buvau pas dermatologa, tai israse ta home made vaistines suplaktine su antibiotokais, ir kaip ne keista, ji man padejo, apmazejo mano spuogiukai, nors is pradziu skeptiskai ziurejau as i ja biggrin.gif dar man sake, kad reiketu issivalyt man oda, nes labai daug inkstiru turiu ir seip jauciu kad po oda daug sh.. yra. Gal zinot kokia gera kosmetologe vilniuje? As niekada nesu darius veido valymu ir nezinai, pirma karta man reiketu mechanini darytis, kad visus tuos spuogus isspaudinetu, ar su rugstim? g.gif
Atsakyti
neseniai skaiciau straipsni internete apie suaugusiu spuogus ir netgi acne.primygtinai rekomenduoja naudoti rentinoli. isoriskai ar i vidu(maisto papildus) visiskai nesvarbu 4u.gif
Atsakyti