Labas mergaites! Vis paskaitau, o parasyt tingiu :/
Pusk, ka sugalvojai krikstynoms? Kur svesit? Del kirpyklos uzjauciu, na bet turetu greit ataugt. Maniskiui paskutiniu metu labai paaugo plaukai. Dar pries pora men plikas buvo beveik, o dabar jau palei ausytes butu ka ir pakirpt. Tik tiek kad tu plauku nera daug, kazkokie labai nevienodi jie

As sakiau nusipirksiu geresnes zirkles ir pati padailinsiu truputi

Pupuk, ir mano vaikui uzeina tokie nevalgadieniai, kad baisu. Kai nevalgo diena dvi tai neimu i galva, bet kai savaitem, tai man stogas ciuozt pradeda. Buvo ir mums nesenai uzeje, dabar jau lyg nieko. Bet uztat pasisverem pas gyd. tai vaikas rekordiskai priaugo per paskutinius pora menesiu, nors ir nevalge. Nesuprasi cia ju

Dagile, vezimui padangu yra pirkt kiekvienoj dviraciu pardej

As negaliu patiket, kad jau kaledos ant nosies

Snd egle puosim

Ar jusu vaikai nedrasko zaislu? Vyras tikino, kad nereik siemet egles, nes atseit bus daugiau bedos nei dziaugsmo. Bet as kategoriskai buvau uz egle, kaip dabar yra vaikas namie, o eglutes ne, kokios cia tada kaledos
Prisiminkiau vakar belekiek imbieriniu sausainiu teslos, eisiu snd kepti

Dar nupirkom kojine pakabinama, tai sugalvojom kasdien ideti po koki skanumyna vaikui
Siaip gerai mano berniokas laikosi, nenoriu prisisneketi, bet ilga laika nesergam, stiprus jo imunitetas. O pietu pradejo kaip ilgai miegot! Dazniausiai po 2 val, bet neretai ir 3 ar 4 ismiega

Sekmes ir sveikatos visiems!