Įkraunama...
Įkraunama...

Mano buvęs vyras tvirkina sūnų

mielos mamos,gal kam teko susidurti su panasia problema? net nezinau kur kreiptis ir kam pasipasakot tokius baisius dalykus. sunku ir pradet kalbet.
Atsakyti
Ir kuo skubiau kreipkis,yra ir vaiku teise ir galu gale policija
Atsakyti
Realiai nesvarbu, į ką pirmiau kreipsies- į VTAT ar į policiją, jie vieni kitiems pranešti privalo. wink.gif Be teisinių priemonių, vaikui BŪTINA psichologinė pagalba.

Kantrybės tau ir sveikatos, šis žingsnis reikalingas, bet sunkus ir reikalaujantis daug jėgų, fizinių ir emocinių.
Atsakyti
O kaip tu tai sužinojai? ohmy.gif Jei gali, papasakok, gal tavo info padės ir kitoms atkreipti dėmesį. Gi labai dažnai būna taip, kad vaikas yra tvirkinamas, tačiau jam smegenys taip užpudruojamos, kad jis net niekam apie tai nepasakoja. Tik atsitiktinumas ar akylumas padeda išaiškinti tokius iškrypimus
Atsakyti
daugeja tokiu sunsnukiu ir kiek ju yra tarp musu aplinkui, o mes gyvenime tuo negaletume patiket. jau nebe pirma tokia siaubinga istorija musu supermamoj verysad.gif

http://www.supermama...showtopic=72135
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif liudna kad tokie dalykai dedasi, bet butinai nors laikinai isvezk sunu ten kur tas parazitas jo nesurastu, bet pirmiausia paaiskink sunui kad jis niekuo nekaltas, bandyk ji nuraminti, jei imanoma suzinok kuo daugaiu detaliu, nemanau kad vaikas issigalvoja tokius dalykus, atkreipk demesi i tai kad tokie iskrypeliai daznai stengiasi ibauginti vaikus ir pripirsti nuomuone kad tai jie viskuo kalti ir jei kas suzinos tai vaikui bus geda, paaiskink kad jis nieko blogo nedaro o tik tas kuris juo naudojasi, geriausiai vaikam nuo 4-5 metu paaiskinti kad ju lytiniai organai nera gedinga bet juos gali rodyti tik mamai ir gydytojai ir tai tik tada kai salia yra mama, policijai beajo kuo greiciau pranesk, bet kuo greiciau lek ir i prokuratura su pareiskimu, tada jausiesi tvirtesne nes pro prokuraturos akis tokie dalykai nepraeina o is policijos jis gali ir issipirkti, tuo labiau zinant kaip dirba atsainiai policija, turiu sukaupusi nemazai info ir patirties tais klausimais jei reikes rasyk i az
stiprybes tau
Atsakyti
Zinau, kad reikia psichologo mano vaikui. gal kas nors zino gera vaiku specialista?
Papildyta:
O kaip tu tai sužinojai? ohmy.gif Jei gali, papasakok

nuvezusi vaika jam pastebejau, kad yra stebetinai daug nauju brangiu zaislu. atkreipiau demesi todel, kad siaip ex zaislu niekad nepirkdavo, netgi bardavo mane, kad perdaug pirkineju. Po to sunus pradejo pasakot, kad jie su teciu buvo zoo, paskui pietavo bare, ir siaip visokiu isvyku-iskylu kiekis pastebimai augo. Po vienos tokios savaitines isvykos vaikas pareiske, kad daugiau pas teti nebenori. Nieko nebesupratau,pradejau klausineti, taciau vaikas atkakliai tylejo. pasipasakojo jis mano draugui. Pasirodo tevas ji kankindavo uz pazadetus zaislus ir keliones. Prigasdino, kad jei man pasakys, tai nuzudys mane, o sunus liks pas ji gyvent ir jau niekur nepabegs.
Atsakyti
O Viešpatie, kokių išperų yra. blink.gif mad.gif Savo vaiką. doh.gif Aš manau tokiems įstatymai Lietuvoje turėtų būti griežtesni. Jie nebijo nieko. Kaip juos priversti liautis? Jei vaikiukas dar nedidelis gal neprisimins unsure.gif , o jei didesnis reikia gero psichologo. Ir reikia kažkaip priversti ta išpera liautis.
Atsakyti
Neturiu ką bepridurt verysad.gif
Mano tėvai išsiskyrė,kai man buvo 5 metai.Tėvas smarkiai gėrė.Atvažiuodavo į svečius.Per vieną tokį apsilankymą,jis labai keistai mane paglostė(man buvo gal kokie 12 metų,o jis išgėręs).Pajutusi kažką negero nuo jo atistraukiau ir daugiau niekada nebuvau su juo viena.Bijodavau.Nebuvau patirusi jokių vyro glamonių,bet jo elgesys man buvo keistas.Nežinau,gal aš ir apsirikau.Augau be tėvo,man būdavo keista ir neramu žiūrėti,kaip mergaitės glaustosi prie tėvų,kaip jie myluojasi.Gal čia paskėmė to jausmo,nežinau.
Na tėvas mano miręs jau,nepaklausiu jau ką tuo metu jis turėjo omeny,bet žinau,kad tai man istrigo atminty ilgam.

Užuojauta jūsų šaimai.Stiprybės jums. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulebitule @ 2006 06 10, 12:28)
Zinau, kad reikia psichologo mano vaikui. gal kas nors zino gera vaiku specialista?
Papildyta:
Pasirodo tevas ji kankindavo uz pazadetus zaislus ir keliones. Prigasdino, kad jei man pasakys, tai nuzudys mane, o sunus liks pas ji gyvent ir jau niekur nepabegs.

O jis tvirkino ar prievartavo savo sūnų? Jei prievartavo, tada tai bus įrodyta po apžiūros. Jei tvirkino, tada sunkiau bus teisiškai tai įrodyti, bet nesakau, kad bandyti nereikia.

O su tokiais vaikais bent jau anksčiau dirbo psichoterapeutas Valius Sruoga
Atsakyti
QUOTE(-Linda- @ 2006 06 09, 22:28)
Realiai nesvarbu, į ką pirmiau kreipsies- į VTAT ar į policiją, jie vieni kitiems pranešti privalo.


Teisingai ,reikia bandyti kreiptis, kad ir į VTAT specialistus.Ten gi žmonės dirba kvalifikuoti ,susiduria savo darbe su visokiais atvejais , patars tikrai ką toliau daryti. Na, vaiko sužalojimo atveju VTAT atsiunčia policiją, kad surašytų protokolą, o čia klausimas subtilesnis ir kol kas be įrodymų, kaip suprantu ,tik įtarimai. g.gif Žodžiu , reikia imtis priemonių, tik nereikia vaikščioti po jokias prokuratūras, o krieptis į VTAT arba policiją.
Atsakyti
Mamulebitute, manau dabar svarbiausia negaišti laiko ir kreiptis, kur jau patarė kitos ir neprileisti buvusio prie vaiko. Viešpatie ir kaip tokius tik žemė nešioja gun_bandana.gif
Atsakyti