Inga, aciu uz JCrew
nusiuntus krepsiuka, iskart patikrinau preke, ziuriu nebera. Galvoju s... gavos, nespejom, o cia patikrinu pasta, ziuriu uzsakyta
nu jus tikra supermoteris, dar karteli aciu
QUOTE(Jolanteleee @ 2013 10 07, 13:46)
Inga, aciu uz JCrew
nusiuntus krepsiuka, iskart patikrinau preke, ziuriu nebera. Galvoju s... gavos, nespejom, o cia patikrinu pasta, ziuriu uzsakyta
nu jus tikra supermoteris, dar karteli aciu 
nera uz ka,laiko pataikem i pirkima
Papildyta:
disney perku ne uz ilgo labai visu laukiu,neblogas sale
http://www.disneystore.com/mn/1001152/
QUOTE(Musiukass @ 2013 10 07, 13:26)
kaip jie mane gundo, nes megstu lalique kvapus. ir beda turiu, negaliu pauostyt, nes jokio kvapo nejauciu
kuom jie kvepia?
Papildyta:
nuvariau iki akropolio
Palaukite su Disney, atsiusiu 10 min. begyje
QUOTE(JMD @ 2013 10 07, 13:56)
kaip jie mane gundo, nes megstu lalique kvapus. ir beda turiu, negaliu pauostyt, nes jokio kvapo nejauciu
ausys uzgultos, skoniu dar jokiu nejauciu. kaip dejo man tai dejo... kazi kada grazins visus pojucius
kuom jie kvepia?
kuom jie kvepia?
kuo kvepia tai tikrai nepapasakosiu, Ingute cia mazu galetu? Dar kazkuri mergaites cia buvo (niko nepamenu), kur jau analizuot gali
mano nosiai jie prie saldziu, tokio jau solidesnio skonio, tikrai ne prie gaiviu ir vasariniu, ne paaugliukem. Man toks tikras ziemai, saltam orui tinkantis kvapas. Man patiko
QUOTE(JMD @ 2013 10 07, 13:56)
ausys uzgultos, skoniu dar jokiu nejauciu. kaip dejo man tai dejo... kazi kada grazins visus pojucius
kuom jie kvepia?
Papildyta:
nuvariau iki akropolio
kiek masinu, o kiek zmoniu
ka jie visi pirmadieni ten daro
ko ne darbe
apsisukau ir parvariau atgal. uzeisiu i savo europa, ten nera tokiu eiliu 
kuom jie kvepia?
Papildyta:
nuvariau iki akropolio
neblogi tie juoduliukai, pasikvepink samrutei kai uzuosi gal patiks,man jie tokie kasdienai neblogi saldus bet ne popsiukas
QUOTE(LinaGustė @ 2013 10 07, 13:56)
QUOTE(Dideja @ 2013 10 07, 09:07)
aga ir man grazi ta peleda. pamirsau siandiena paziureti per papildyma. kazin atitinka dydi ta peledziuke?
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 07, 13:52)
sveiki, ar iki 25 dienos atkeliaus jei dabar uzsakysiu?
QUOTE(Duniu @ 2013 10 07, 14:05)
sveiki, ar iki 25 dienos atkeliaus jei dabar uzsakysiu?
iki sio men tikrai ne
Papildyta:
troliuk man maikutes jcrew M geros S aptemptos
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 10 07, 10:09)
o man tada XL jauciu
Mergiukai, varysiu apie 16.00 pas Julija. Jei kam tinka atsiemimas prie Juozapo darbo dienom iki 16.00, galiu paimt
i namus nesiulau, nes lazaretas pas mumi...
QUOTE(troliuke @ 2013 10 07, 14:03)
aga ir man grazi ta peleda. pamirsau siandiena paziureti per papildyma. kazin atitinka dydi ta peledziuke? 
man atrodo, jog nebuvo siandien per papildyma