Labas merginos po tukstancio metu,
pirmiausia tai atsiprasau, kad be perspejimo nepasirodziau meete, nors buvau uzsiregistravusi, labai norejau sudalyvauti, bet... Pries pora savaiciu apturejau tokia operacija, jau atrode viskas tvarkoj, bet treciadieni tokie skausmai uzejo, kad lekiau pas gydytoja kuo greiciau, bet kokius meetus pamirsus

Tikiuosi, smagiai pasibuvot
Uztat as dabar sedziu namuose ir galiu po visus forumus panarsyti, kuriuos del laiko stokos jau seniai buvau uzleidusi

Smagu ir vel paskaitineti, kuo jus gyvenate, kaip vaikuciai auga.
Mano Rytis tai jau vaikinas ohoho, bet kalba vis dar labai prastai... daug, bet zodziai tokie neaiskus, tik dali is to ka sako pavyksta suprast. I darzeli vis dar nevedu, turim aukle, kuria labai myli. Kartais net mamiskas pavydas suima, kai rytais uzuot liudejes mus i darba isleisdamas, dar pagruda pro duris, kad greiciau eitume ir netrukdytume su aukle zaisti

)) Kai pagalvoji, kurgi neprisiris prie aukles, kai ja mato 10-11 valandu per diena, o mama tik kokias 3 valandas...
Jei rimtai, tai as is tikruju paskutiniu metu siek tiek uzsidepresavusi, kad per darba nepakankamai laiko skiriu vaikams... Jau nekalbu apie laika sau, kazkokiems hobiams... Ar cia ir kitoms taip yra, ar tik man? Gal cia as laiko nemoku tinkamai paskirstyt, gal jau koks senatvinis letapediskumas... nu nezinau, bet nieko nebespeju...
Matau, artejant velinems vel tema apie "kitus", gyvenancius salia musu. Esu ir as pastebejusi, kad mazius kartais uzsiziuri i kazka, ko as nematau. Na, bet esu baisi skeptike siuo klausimu - ko pati nematau, tuo ir netikiu

Nors kartais noreciau tiketi, kad dar bus galimybe kada nors, kitame gyvenime ir kitoje erdveje susitikti su tais, taip myletais, kuriu jau nebera...