Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(idealistas @ 2013 11 04, 09:53)
Pasinaudok savo patarimu pats.

Niekas ir neparase, kodel tokius renkasi, isskyrus pora atveju, kas turi grazesni vaizda pro langus, kitiems puikiai sueina ir peizazai su kaimynu tvoromis ir tariamas patogumas. As cia iziuriu tik akla mados vaikymasi - galima spresti vien is to, kokia audringa reakcija ir nepakantus pasisakymai mano adresu. Tas pats, kas anksciau buciau parases, kad lietuviskas alus shudas (isskyrus keleta rusiu), ka dabar kiekvienas supranta.

Ar tau sirdi skauda kad zmones vaikosi madu? Juk ne uz tavo pinigus..
Tau aisku nesuprask kad ne visi nori su saudymo angom gyventi,kad norisi daugiau sviesos namuose,kad norisi matyti savo soda placiai ir nesvarbu ar tai peizazas i kalnus,ar i kaimyno tvora uz 10 metru.. Tau nepatinka,tai niekas ir nekvioecia darytis,bet nevisi tavo mastymo.. man pvz tai pabarabanu ar pas kaimyna vitrinos,ar koki boksta pasidares kad galetu karta metuose pasizvalgyt uzlipti. kaimynui gerai,o man kas..
Jei manai kad vitrinos tik madu vaikymasi tai jusu mastymas labai ribotas ir skurdus... 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad čia arba kažkoks snarglius rašinėja, kuris net nelabai susijęs su namo statybom (nu gal tėvai namą stato ar kaimynas). Juolabiau pas jį naudojami visokie žodžių trumpiniai, kurie būdingi pienburniams, taip, kad ignoruokit tokius pasisakymus. Apsiramins pats. smile.gif

Ginčinasi molis, kad žmonės didelius langus darosi. Bet jam net į galvą neatena, jog didelėse erdvėse (svetainė, valgomasis) yra didelis poreikis šviesos. Tam proporcingi ir langai. Ar geriau atsisakyt natūralios dienos šviesos ir visą dieną įjungus laikyt dibrtinį apšvietimą? Supranti tu bent apie ką kalbi? lotuliukas.gif
Tu gal tada kaip įrodymą, kad esi sveiko proto - numesk savo namo projektą su protingais sprendimais, kurių daugelis čia nelabai supranta g.gif
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2013 11 04, 16:26)
Man atrodo, kad čia arba kažkoks snarglius rašinėja, kuris net nelabai susijęs su namo statybom (nu gal tėvai namą stato ar kaimynas). Juolabiau pas jį naudojami visokie žodžių trumpiniai, kurie būdingi pienburniams, taip, kad ignoruokit tokius pasisakymus. Apsiramins pats.  smile.gif

Ginčinasi molis, kad žmonės didelius langus darosi. Bet jam net į galvą neatena, jog didelėse erdvėse (svetainė, valgomasis) yra didelis poreikis šviesos. Tam proporcingi ir langai. Ar geriau atsisakyt natūralios dienos šviesos ir visą dieną įjungus laikyt dibrtinį apšvietimą? Supranti tu bent apie ką kalbi?  lotuliukas.gif
Tu gal tada kaip įrodymą, kad esi sveiko proto - numesk savo namo projektą su protingais sprendimais, kurių daugelis čia nelabai supranta  g.gif

Teisinej valstybej galioja nekaltumo prezumpcija - tai as kaip ir neturiu irodinet, kad esu nekaltas (ar siuo atveju - sveiko proto). As nieko nevadinau nei debilu, nei snarglium, o jus ziuriu visi cia kieti i gerkle kabintis. Superteveliai; trecioji, bl, lytis.
As parasiau, kad man tie langai atrodo nelogiski daugelyje atveju ir juos renkasi vejami mados, tiksliau "kaimynas turi - kaip gi pas mane nebus". Kai kaimynas salia uz tvoros, tai jam tikrai labai idomu bus karts nuo karto uzmest aki, ka ten jus veikiat (nors man pvz giliai px ju gyvenimas, bet vakare nori nenori matosi; atidarineja jie tuos langus turbut karta per savaite maximum). O funkcionalumo is situ vitrininiu - ka as zinau - paprasti langai puikiai apsviecia kambari, nebutina daryt stikliniu sienu, ir dar stumdomu. Bent ne musu salyje, ir ypac - mazuose sklypuose. Cia yra mano asmenine nuomone, prasyciau suprasti tai, pries izeidinejant.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 04, 18:13)
Teisinej valstybej galioja nekaltumo prezumpcija - tai as kaip ir neturiu irodinet, kad esu nekaltas (ar siuo atveju - sveiko proto). As nieko nevadinau nei debilu, nei snarglium, o jus ziuriu visi cia kieti i gerkle kabintis. Superteveliai; trecioji, bl, lytis.
As parasiau, kad man tie langai atrodo nelogiski daugelyje atveju ir juos renkasi vejami mados, tiksliau "kaimynas turi - kaip gi pas mane nebus". Kai kaimynas salia uz tvoros, tai jam tikrai labai idomu bus karts nuo karto uzmest aki, ka ten jus veikiat (nors man pvz giliai px ju gyvenimas, bet vakare nori nenori matosi; atidarineja jie tuos langus turbut karta per savaite maximum). O funkcionalumo is situ vitrininiu - ka as zinau - paprasti langai puikiai apsviecia kambari, nebutina daryt stikliniu sienu, ir dar stumdomu. Bent ne musu salyje, ir ypac - mazuose sklypuose. Cia yra mano asmenine nuomone, prasyciau suprasti tai, pries izeidinejant.

na tu dabar bandai sausas isplaukt. bet zodis ne zvirblis.... esminis tekstas uzvirines krauja buvo "kam lietuviam terasiniai langai?". bent mane tai jis subiesino nerealiai. tipo jus durniai chalopai lietuviai, o vat as (suprask nelietuvis, bet kazkokios aukstesnes nacijos atstovas) paprotinsiu ko jums istikro reikia.
Ar tu visiskai kvailas ar apsimeti kad nesuprantui tokio issireiskimo griaunamos jegos?
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 11 05, 11:16)
na tu dabar bandai sausas isplaukt. bet zodis ne zvirblis.... esminis tekstas uzvirines krauja buvo "kam lietuviam terasiniai langai?". bent mane tai jis subiesino nerealiai. tipo  jus durniai chalopai lietuviai, o vat as (suprask nelietuvis, bet kazkokios aukstesnes nacijos atstovas) paprotinsiu ko jums istikro reikia.
Ar tu visiskai kvailas ar apsimeti kad nesuprantui tokio issireiskimo griaunamos jegos?

Nu cia jau tavo kompleksai i virsu lenda g.gif Rasiau apie vietos gyventojus - jei pasiulysi, kaip juos geriau uzvadint, kita karta taip ir padarysiu. Bet jeigu mes (ar jus) visi tokie kompleksuoti isterikai, tai kaip ir nera kuo didziuotis savo tautybe, ane?
Atsakyti
Baigiam blevyzgas. Atrodo, rimti vyrai susirinkę...
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 05, 14:10)
Nu cia jau tavo kompleksai i virsu lenda  g.gif  Rasiau apie vietos gyventojus - jei pasiulysi, kaip juos geriau uzvadint, kita karta taip ir padarysiu. Bet jeigu mes (ar jus) visi tokie kompleksuoti isterikai, tai kaip ir nera kuo didziuotis savo tautybe, ane?

matau tikrai nesupranti ka sneki. Ar jauti skirtuma pvz tarp "kam Lietuvoje reikalingos vitrinos" ir "kam jums lietuviams reikalingos vitrinos". jei neiziuri skirtumo, tada ant taves ir pykt negalima.
Papildyta:
QUOTE(Namų Fėja @ 2013 11 05, 14:19)
Baigiam blevyzgas. Atrodo, rimti vyrai susirinkę...

sa, moterie smile.gif
Atsakyti
Sveiki, gal atsiras ismananciu ir pasakys ka gero apie Gealan S800 IQ langus 83 mm 6 kameru 3 stiklu langus . Ar geras pasirinkimas butu ? 4u.gif Ir kuom skiriasi 74 mm nuo 83 mm? blush2.gif Lauksiu paaiskinimu blush2.gif
Atsakyti
gerai sako ..tos vitrinos tai mada gal net lietuviska ..pvz .kodel Vokieciai neprasidideda su tom vitrinom ..tikrai daug po ja prasitrankes ir retai pamatysi stiklinius namus
Atsakyti
QUOTE(trintuks @ 2013 11 08, 17:24)
gerai sako ..tos vitrinos tai mada gal net lietuviska ..pvz .kodel Vokieciai neprasidideda su tom vitrinom ..tikrai daug po ja prasitrankes ir retai pamatysi stiklinius namus

matyt blogai trankotes biggrin.gif nes ne iena ir ne du zinau kas susideje. tiesiog tai buna kaip durys isejimui i terasa, o jos tikrai ne i gatve atsuktos. ir langu iki zemes apsciai pas juos. ir tu duru. gal nenustumamu, bet su stiklais iki zemes biggrin.gif

cia turbut maziukas hobito langiukas
user posted image

user posted image

user posted image

ir t.t. ir panasiai. visos foto is realiu vokieciu namu. o ne piestu kompu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freke: 08 lapkričio 2013 - 17:37
QUOTE(trintuks @ 2013 11 08, 17:24)

uztai kad dauguma vokieciu dar didesni stabdziai uz idealista smile.gif jei rimtai, tai tos visos langu ir vitrinu konstrukcijos ir profiliai is tu paciu vokieciu ir ateje.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 11 09, 20:31)
uztai kad dauguma vokieciu dar didesni stabdziai uz idealista smile.gif jei rimtai, tai tos visos langu ir vitrinu konstrukcijos ir profiliai is tu paciu vokieciu ir ateje.

Kaikam neduota tai suprasti.. lotuliukas.gif
Papildyta:
Man tai juokinga,kai zmones tuoj bado su pirstu i kitas salis. Ten nedaroma taip.. Taip,pasaulyje daug nedaro taip kaip Lietuvoje ir ka?
Atsakyti