QUOTE(idealistas @ 2013 11 04, 09:53)
Pasinaudok savo patarimu pats.
Niekas ir neparase, kodel tokius renkasi, isskyrus pora atveju, kas turi grazesni vaizda pro langus, kitiems puikiai sueina ir peizazai su kaimynu tvoromis ir tariamas patogumas. As cia iziuriu tik akla mados vaikymasi - galima spresti vien is to, kokia audringa reakcija ir nepakantus pasisakymai mano adresu. Tas pats, kas anksciau buciau parases, kad lietuviskas alus shudas (isskyrus keleta rusiu), ka dabar kiekvienas supranta.
Niekas ir neparase, kodel tokius renkasi, isskyrus pora atveju, kas turi grazesni vaizda pro langus, kitiems puikiai sueina ir peizazai su kaimynu tvoromis ir tariamas patogumas. As cia iziuriu tik akla mados vaikymasi - galima spresti vien is to, kokia audringa reakcija ir nepakantus pasisakymai mano adresu. Tas pats, kas anksciau buciau parases, kad lietuviskas alus shudas (isskyrus keleta rusiu), ka dabar kiekvienas supranta.
Ar tau sirdi skauda kad zmones vaikosi madu? Juk ne uz tavo pinigus..
Tau aisku nesuprask kad ne visi nori su saudymo angom gyventi,kad norisi daugiau sviesos namuose,kad norisi matyti savo soda placiai ir nesvarbu ar tai peizazas i kalnus,ar i kaimyno tvora uz 10 metru.. Tau nepatinka,tai niekas ir nekvioecia darytis,bet nevisi tavo mastymo.. man pvz tai pabarabanu ar pas kaimyna vitrinos,ar koki boksta pasidares kad galetu karta metuose pasizvalgyt uzlipti. kaimynui gerai,o man kas..
Jei manai kad vitrinos tik madu vaikymasi tai jusu mastymas labai ribotas ir skurdus...