Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

Man irgi pasidare idomu, todel ikeliu profiliu sausu techniniu duomenu lentele. Info is gugles, jei kur pamatysit kokia klaida - nepykit ir informuokit. Teisybes delei dar reiketu ikelti Veka Softline 82, bet kadagi juo niekas nesidomejo, palikau uz borto.
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 02 09, 14:38)
Idomu kokias kainas gavai is Varkojo ir Doletos. Bent grubiai modelis ir 1m2 kaina (be montavimu). Ziuri su ALU kaustytus ar be?

Sau skaiciavau langus nekaustytus ALU, vidus lakuotas / laukas dazytas (praktiskai visos langu dalys varstomos)
* Varkojis. 92 mm profilis, 48mm paketas, vidutinis Uw = 0.91. 1m2 kaina 1057 lt;
* Megrame. 110 mm profilis, 52mm paketas, vidutinis Uw= 0.84. 1m2 kaina 1120lt;
* Rudupis. 110mm, 56mm paketas, Uw tikslaus negali pateikti.  1m2 kaina 1300lt.

Aš žiūriu tik kaustytus aliuminiu. Kainos nenoriu skelbti, bet galima dabar tikrai gerai pasiderėti. Beje, Doleta turi dalinį lango kaustymą aliuminiu, t.y. 37 mm lango profilio lieka nekaustyti aliuminiu. Man toks dalykas labai tinka, nes ant profilio žadu užleisti 4 cm apšiltinimo sluoksnį. Kam po putplasčiu slėpti aliuminį. Dėl tokio sprendimo langai pinga mano atveju apie 700 Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 09 vasario 2014 - 17:06
QUOTE(idealistas @ 2014 02 09, 14:19)
Nemanau, kad butu problemu pasirinkus nors viena is jusu paminetu. Klausimas, kiek galutiniam rezultate tures itakos zmogiskasis faktorius. Rehau, kaip ir Veka, brandas vienas brangiausiu, tik, matyt svarbu tuos Geneo langus gerai sumontuoti, kadangi jie be armuotes.  Kiekviena "silta" statybine technologija reikalauja ypac kruopstaus darbo. Paprastesni produkta ir ideti paprasciau. Taigi. "Lievos" vidurines tarpines argumentas nieko neveikia, sprendziant is atsiliepimu sitam forume. O man labai svarbu. Beje, "Sumeda" kaip suprantu vieninteliai Lietuvoje turi tikra vokiska Veka profili  lotuliukas.gif Nes jie tai pastoviai akcentuoja  biggrin.gif Bullshitas  doh.gif

Manau, kad šis Jūsų pasakymas teisingiausias smile.gif Rinksiuosi tą, kas duos geriausią kainą už mano reikalavimus atitinkančius langus ax.gif
Jei siejat, kad svarstau Sumeda dėl voliško profilio, tai tikrai ne. Tiesiog rudenį jau dariausi mini apklausa ir jie buvo vieni iš nedaugelio, kurie domėjosi, gilinosi į mano poreikius ir pateikė priimtiną pasiūlymą. Tie, kurie net normalaus pasiūlymo nesugebėjo atsiųsti, tik pliką skaičių parašė, tai gal jau tiek to...
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 11, 21:45)
Manau, kad šis Jūsų pasakymas teisingiausias  smile.gif  Rinksiuosi tą, kas duos geriausią kainą už mano reikalavimus atitinkančius langus  ax.gif
Jei siejat, kad svarstau Sumeda dėl voliško profilio, tai tikrai ne. Tiesiog rudenį jau dariausi mini apklausa ir jie buvo vieni iš nedaugelio, kurie domėjosi, gilinosi į mano poreikius ir pateikė priimtiną pasiūlymą. Tie, kurie net normalaus pasiūlymo nesugebėjo atsiųsti, tik pliką skaičių parašė, tai gal jau tiek to...

Ha ha - tai visgi Alphaline? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 11, 23:31)
Ha ha - tai visgi Alphaline? cool.gif

Na kol kas dar nepasirinkau nei vieno. Visų kainos panašios, žiūrėsiu kaip išsispręs terasos klausimas. Kaip idėja daryti dvivėres balkonines duris, tik vyrui labai nepatinka. Man irgi nelabai, nors pagalvojus, tai turbūt neverta mokėti 5000 daugiau už terasinę sistemą... smile.gif
Atsakyti
na mes vistik pasirinkome Veka Alphaline biggrin.gif nuo GALUTINES kainos dar 1500 numete ir drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 12, 19:51)
Kaip idėja daryti dvivėres balkonines duris, tik vyrui labai nepatinka. Man irgi nelabai, nors pagalvojus, tai turbūt neverta mokėti 5000 daugiau už terasinę sistemą... smile.gif

dar ir kaip verta. grozis ir patogumas taip pat reikalauja auku. atsistumi, jokiu borteliu, jokiu atidarytu duru I vidu. ziauriai dziaugiames savo situo pasirinkimu. tada gaila buvo pinigu, o kai baigesi statybos ir pinigu kisimas baigesi, kalbam kiek kitaip- butu gaila jei butumem del babkiu atsisake.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 13, 12:25)
na mes vistik pasirinkome Veka Alphaline biggrin.gif  nuo GALUTINES kainos dar 1500 numete ir  drinks_cheers.gif

clap_1.gif Dar viena isgelbeta siela good.gif
Atsakyti
QUOTE(BonyEx @ 2014 02 13, 13:55)
dar ir kaip verta. grozis ir patogumas taip pat reikalauja auku. atsistumi, jokiu borteliu, jokiu atidarytu duru I vidu. ziauriai dziaugiames savo situo pasirinkimu. tada gaila buvo pinigu, o kai baigesi statybos ir pinigu kisimas baigesi, kalbam kiek kitaip- butu gaila jei butumem del babkiu atsisake.

Iš ko Jūs pirkote, jei ne paslaptis? mums reikia 1.7 m pločio atidaromos dalies, tai nelabai kas gali pasiūlyti, siūlo 1.2 - 1.5m sad.gif

QUOTE(idealistas @ 2014 02 13, 17:31)
clap_1.gif Dar viena isgelbeta siela  good.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 13, 19:37)
Iš ko Jūs pirkote, jei ne paslaptis? mums reikia 1.7 m pločio atidaromos dalies, tai nelabai kas gali pasiūlyti, siūlo 1.2 - 1.5m  sad.gif
lotuliukas.gif

Jus pagalvokite kaip jus pastumsite tokias duris su triju stiklu paketu. toks gremezdas svers netoli 200 kg ir kaip jus isivaizduojat ji stumdyt? manot kad elektra gal stumdys? as kai pabandziau keliose vietose pastumdyt tas duris ir kaip jos uzsidarineja ir kokie salcio tiltai gaunas tai iskart atsisakiau. bus paprastos balkonines duris kuria sir mazi vaikai gali atidaryt
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 02 13, 19:48)
Jus pagalvokite kaip jus pastumsite tokias duris su triju stiklu paketu. toks gremezdas svers netoli 200 kg ir kaip jus isivaizduojat ji stumdyt? manot kad elektra gal stumdys? as kai pabandziau keliose vietose pastumdyt tas duris ir kaip jos uzsidarineja ir kokie salcio tiltai gaunas tai iskart atsisakiau. bus paprastos balkonines duris kuria sir mazi vaikai gali atidaryt

esu stumdžius ir kur varstomas dalis 3 m, jei teisingai sumontuota, jokio svorio nesijaučia ir stumdosi lengvai. Aišku, jei sumontuos prastai, tai gali būti daug vargo, bet čia jau atskira tema 4u.gif dėl šalčio kažkiek šalčiau, bet mes nepretenduojam į pasyvų namą, o tie skirtumai nėra labai dideli blush2.gif
Atsakyti
Sveiki,
Noreciau pasiteirauti aplie langu idejima tiksliau kokia jusu nuomone kaip juos geriau ideti, isnesti i apsiltinimo sluoksni (ant metaliniu ar stiklo pluosto ankeriu) ar istatyti blokelije pvz kaip cia: http://dreamhousas.b...ml#comment-form

Gal kas domejotes kuris varijantas geresnis?
Atsakyti