Įkraunama...
Įkraunama...

Sunkus laikotarpis po skyrybų

QUOTE(rigonda @ 2006 06 11, 22:13)
JIs sakosi esąs užkietėjęs vienišius ( o gal žmogus turintis seksualinių problemų). Sakosi jog mane myli ir nori būti su manimi (nors aš manau, kad esu jam tik patogi pasirodyti viešumoje leisti laisvalaikį, dalyvauti vakarėliuose ir t.t.) O seksui jam reikia įvairovės, nes viena moteris po kurio laiko jo jau ima nebejaudinti. Per tuos du metus manau buvo jų daug, bet kaip sakoma kai nežinai tai ir širdies neskauda. bet va visai netyčia ėmaiu ir suužinojau.  Vaikas yra iš mano pirmos santuokos, o turitiniai reikalai mūsų visai neriša, nes kaip minėjau mes tik draugavome. Bet kas keisčiausia, jog daugelis mano pažystamų tuo visai nesistebi, netgi sako \, kad čia visiškai normalu, kad beveik visų vyrai turi meilužes, čia yra beveik norma, ir kad kaltas tik mano pasenęs požiūris į tai. Na bet aš tikrai nesuvokiu kaip būti šalia vyri, žinant jog dar visai neseniai jis glamonėjo kita.... va tokie tai paaiškinimai


dabar gerokai aiškiau,arba tai ko trūko,svrbiausia kad tu pati gerai paskaitytum ir padarytum išvadas iš to ką pati sakai.Kalbi labai protingai,bereikia reziumuot 4u.gif sėkmės 4u.gif ypač ten,kur skliaustai.
Atsakyti
Tikrai įsiskaičiau į savo žodžius ir supratau ko senaiu negalėjau suprasti. na bet manau geriau vėliau negu niekada, manau toliau į ta liūną jau nebeklimpsiu. Šiandien nusipirkaunaują mobilų telefoną, nuėjau į kirpyklą, manau gyvenimas tęsiasi, dekoju kad padedate nusiraminti ir atveriate man akis.
Atsakyti