Įkraunama...
Įkraunama...

Baltasis architektų, projektuotojų sąrašas

Aš tai galiu parekomenduoti Kaune architektę, kuri tikrai pigiau padarys projektą nei firmos, suderins ir neims pinigų už kiekvieną pirstelejimą atskirai kaip kiti kad iš pradžių pasako mažai, o poto ta kaina išauga trigubai. Mes tikrai labai likom patenkinti. Tik ji paprastai labai daug darbo turi ir gali greitai nepadaryti. Čia tel. jei kam reikės - 8-37 435441.
Atsakyti
QUOTE(vilmi @ 2007 01 27, 20:16)
sveikutes, kaip tik ieskom tinkamo projekto , kulikausko projektai  thumbup.gif , man labai patiko sakykit ar kuri pasirinkot toki projekto kur butu virs garazo mansardoje gyvenamosios patalpos, ka apie tai sako architektai  g.gif

mes kaip tik pas Kulikauska uzsisakinejam projekteji, o apejom ne viena architekta ir visi architektai siule virs garazo daryt kambari, mes taip ir darysim, beje ir realu matem pastatyta nameli (panasu i musu norima) su kambariu virs garazo dviviecio, kazkur apie 20 kvadratiniu metru ten jis gavos, ir labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tewux @ 2007 01 27, 16:13)
LIEPA , jei ne paslaptis , kurį Kulikausko projektą ėmėt



Dariaus 1
cia siaip yra individualus projektas, taip gavosi kad mes kai parodem savo ideja, tiksliau as pabraiziau su paprastesne programele planiuka, tai jis sako as panasu esu pansia ideja uzsimetes:) todel vieni kitus labai gerai supratom.
Atsakyti
www.nava.lt
Atsakyti
Pagrandukei,
Vilniuje geras architektas Dainoras Svetikas (aišku turi silpnybių kaip ir visi architektai).Turi labai daug darbo, bet ir dirba gerai. Kartais sunku būna susitarti dėl susitikimo. Jo ofisas jei neklystu yra tame pačiame pastate, kur ir JAD Lukiškių gatvėje.
Atsakyti
Ieskau architekto KAUNE, ar Tauras Kulikauskas greitai dirba?
Nerandu jokiu atsiliepimu apie jungtines pajegas... Patiko man vienas jungtiniu pajegu namukas LUKAS 2, nes manau tai vienas is tu pigesniu statybu variantu...
Atsakyti
QUOTE(mamadonata @ 2007 02 09, 13:19)
Ieskau architekto KAUNE, ar Tauras Kulikauskas greitai dirba?
Nerandu jokiu atsiliepimu apie jungtines pajegas... Patiko man vienas jungtiniu pajegu namukas LUKAS 2, nes manau tai vienas is tu pigesniu statybu variantu...


del Tauro Kulikausko tai jo pacio reikia klausti, siaip jei ir greitai padaro projekta bet jo suderinimas ir leidimo gavima stikrai apie 1 men trunka, nes valdiskos instancijos lieka valdiskom, prie biurokratus labai nepapusi, nebent kazka is ju gerai pazysti:)
Atsakyti
Mes praeitą savaitę pas Taurą Kulikauską užsakėme projektą. Žiūrėsim kaip čia bus g.gif Šią savaitę jau žadėjo preliminarius brėžinukus parodyt.
Atsakyti
QUOTE(ringa @ 2007 02 13, 09:58)
Mes praeitą savaitę pas Taurą Kulikauską užsakėme projektą. Žiūrėsim kaip čia bus  g.gif Šią savaitę jau žadėjo preliminarius brėžinukus parodyt.


Na mes šiuo metu irgi dairomės architekto Kaune. O T.Kulikausko darbų galima kažkur intike rast? Būtų įdomu pažvelgt.
O gal kas girdėjot ką nors apie tokią firmelę "Romos projektas" Ožeškienės g.?
Papildyta:
doh.gif atradau nuorodą į Kulikausko puslapį
Atsakyti
QUOTE(pagranduke @ 2007 01 26, 12:08)
O gal kas galėtų rekomenduoti patikimą architektą Vilniuje? Žinoma jei dar ir nebrangininkas , iš vis nuostabu smile.gif būtu.

Aha, man irgi labai rūpi! Rekomenduokit vilniečiai smile.gif
Atsakyti
Ar turit rekomendacijų Vilniuje kokį jauną studentą projektuotoją? Gal taip nebus užsivertęs darbais ir minčių meniškų pamėtės?
Atsakyti
Man taip pat reikia zmogelio kuris patarimu ir brezinuko kokio. Turiu nediduke terasa, ant vienos parduotuves stogo, turiu leidima daryti ka nors. Na ne grand projektas (t.y. namas), bet vis tiek specialisto noriu Vilniuje.
Gal patarsit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JurgaJ: 06 kovo 2007 - 10:12