Įkraunama...
Įkraunama...

Televizoriai - 8

Kiek suprantu, turėtų jau greitai pardavime atsirasti ir W7 Sony serija, ten atseit W8 be 3D. turėtų kainuoti mažiau.
Atsakyti
atrodo kad daug iš mano nužiūrėtų modelių, kaip ir KDL-50W829, sony nerodo lietuviškame tinklapyje - kiek teko išsiaiškinti, nėra skirti Lietuvos rinkai.

ar nebus po to bėdų su garantiniu jei tokį nusipirkti?

kam teko kam nors pirkti iš audiokomponentai.lt? Kai įmonės kontaktuose pamatau @gmail.com oficialius emeilus, tai nesukelia pasitikėjimo labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gendalfas @ 2014 05 08, 12:14)
susisiekiau su Sony, jie sakė jog minėtas 42" yra klaida.

tai gal visai neblogas variantas?
http://www.audiokomp...kdl-50w829-2406

ar už tokius pinigus yra geresnė 50" alternatyva?

o nenori sony palyginti su Samsung UE48H6700?
Atsakyti
QUOTE(SIMPL @ 2014 05 09, 16:16)
o nenori sony palyginti su Samsung UE48H6700?

nemačiau tokio modelio - ir kolkas nepavyksta rasti pirkti jo niekur litais, o svarais virš tūkstančio svarų. tai riebiu tūkstančiu litų brangiau, ir da siųstis reiktų?

gal aš nežinau kur dar ieškoti?
Atsakyti
QUOTE(gendalfas @ 2014 05 09, 16:58)
nemačiau tokio modelio - ir kolkas nepavyksta rasti pirkti jo niekur litais, o svarais virš tūkstančio svarų. tai riebiu tūkstančiu litų brangiau, ir da siųstis reiktų?

gal aš nežinau kur dar ieškoti?

yra rinkoje, jau mėnuo laiko, kaip pardavinejamas, jau įsigijau ,kaina labai patraukli-3000, bet visas plastmasinis, man tai palyginus modelius prieš 3 metus, tai žingsnis atgal, aš neseku jų, gal jau visi tokie. Vaizdas kol dar nepadariau visų nustatymų-irgi nesužavėjo, nors imtuvai 2, bet silpnesni, nes raides šešėlinės, o sename TV to nepastebėjau. Internetas nelagina , nors sparta pas mus labai nedidelė ir per wireless
Atsakyti
Paskambinau sony, sakė kad modelis neskirtas Lietuvos rinkai reiškia jam garantija bus duodama tik 1 metam. O jei pirkti pratęstą garantiją, ji galios tik toje šalyje iš kurios buvo pirktas televizorius.

Tai reiškia kad jei kokia lietuviška internetinė parduotuvė man parduos pratęstą garantiją, ji galios ten, iš kur internetinė parduotuvė įsigijo minėtą televizorių.

:/ blogai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Nusipirkau Samsung UE32EH5300, kol kas dziaugiuosi pirkiniu, ziuresiu kaip paskui bus ax.gif Bet iskilo viena problema. Wi-fi adapterio pagalba dukra bande prisijungti prie interneto, bet nepavyko, del ko nezinau blush2.gif Paliko ta adapteri televizoriuje ir nuo to suletejo arba is vis interneto nebuvo doh.gif Gal zino kas, del ko taip? Isemus adapteri internetas veikia, kaip po senovei ax.gif
Atsakyti
Sveiki,

nuo senų laikų namuose būdavo Sony televizorius.Pas tėvus ir dabar yra prieš gerus 19 metų pirktas Sony ir rodo švariai.
Atėjo laikas pirkti tv.Kambarys nedidelis, vidutiniškai atstumas iki ekrano 2,6m.Ką siūlot? Noriu kažkokio Sony, nors tu ką biggrin.gif
Gal 32W650A? Gal per maža įstrižainė?Kas gali patart?
Atsakyti
QUOTE(taipgis @ 2014 05 18, 12:53)
Sveiki,

nuo senų laikų  namuose būdavo Sony televizorius.Pas tėvus ir dabar yra prieš gerus 19 metų pirktas Sony ir rodo švariai.
Atėjo laikas pirkti tv.Kambarys nedidelis, vidutiniškai atstumas iki ekrano 2,6m.Ką siūlot? Noriu kažkokio Sony, nors tu ką biggrin.gif
Gal  32W650A? Gal per maža įstrižainė?Kas gali patart?

"Pasimatavau" parduotuvėj" 32' televizorių pagal tą atstumą-reiktų 39'-40'.Ką patariat? Reiktų su Wi fi.. g.gif
Atsakyti
Mano manymu tai iš tokio atstumo ir 40" bus mažokas.

Beje, koks turinys pagrende per šitą televizorių bus žiūrimas?
Atsakyti
Sveiki, ieskau televizoriaus.
Ir galvoju pirkti LG 47LB730V (2014 metu) arba Samsung UE46F7000.
Ka manot apie LG televizorius, kaip ju kokibe? Ir gal kas jau naudojo ju nauja smarta, WebOS?
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2014 05 20, 16:21)
Mano manymu tai iš tokio atstumo ir 40" bus mažokas.

Beje, koks turinys pagrende per šitą televizorių bus žiūrimas?

Eiliniai dalykai, nes nesam tv vergai biggrin.gif O ką siūlot 39'-40', kad kaina nesikandžiotų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taipgis: 27 gegužės 2014 - 21:24