O kas yra "geriau"?
Geriau rodo? Geriau atrodo? Geriau valdosi? Geriau išnaudoja Smart galimybes?
Aplamai, šioje kainų kategorijoje nėra tokio dalyko kaip absoliutaus "nieko nėr geriau". Vienas geriau rodys, kitas geriau kažką kitą darys ir t.t.
QUOTE(uze3 @ 2013 11 21, 13:29)
Sveiki, kokį TV pirkti? Bus žiūrima iš 2m, naudojama Gala IPTV bazinis šviesolaidis, bus naudojama internetui, žaidimams. Kaina apie 2000 Lt.
Turintiems Galą IPTV dažniausiai šioje temoje buvo rekomenduojamas Samsungo smartas F6400.
Papildyta:
Turiu ir pati klausimą: o kada šių metų modeliai gali būti pigiausi? Ar nėra tokio dėsningumo? Tiesiog pardavėjai daugiausia nuleidžia tiems praėjusių metų modeliams, kurių daugiausiai turi?
QUOTE(Ntu-Kpi @ 2013 11 22, 17:15)
Speedy galima kiek plačiau?
Už panašią kainą ziurejom Samsung, tai parduotuvėje apdurninta pasijutau. Samsung berniukas tikina, kad nieko nėr geriau už Samsung. O kiti pardavėjai toje pat parduotuvėje - kad Sony geriau.
Kokį rekomenduotina tv uz maziau pinigų - kokie 1500lt.
įstrižainės reikia 100 cm.
Už panašią kainą ziurejom Samsung, tai parduotuvėje apdurninta pasijutau. Samsung berniukas tikina, kad nieko nėr geriau už Samsung. O kiti pardavėjai toje pat parduotuvėje - kad Sony geriau.
Kokį rekomenduotina tv uz maziau pinigų - kokie 1500lt.
Man parduotuvėje berniukas ir už samsungą buvo, sakė valdosi jis geriau, greičiau, patogesnis pultelis, be to samsung pirmoji kompanija, sukūrusi smart tv technologiją, tai gal jie labiau ir yra pažengę , kitos kompanijos eina iš paskos. Aš to tai tikrai nežinau. Kitoj parduotuvėj berniukas beveik irgi pasisakė už samsungą, bet dėjo minusą, kad spalvos per daug paryškintos ir neva rodomų žmonių veidai yra per daug raudoni. Na pati iki šiol irgi turiu jau 18 m senumo samsungą, kuris nė kartelio per tiek metų nebuvo sugedęs ir neturėjo nė mažiausios problemytės, rodo labai gerai, spalvos man nė kiek ne per ryškios, man taip patinka, todėl pagal savo man žinomus parametrus pirkau samsung UE40F6740, kaina 2500 lt + papildomai 3 metams ėmiau garantiją, nes parduotuvė duoda 2 metams. O užsienio pardėse garantija 5 m., tai mūsiškiai nusuka ir ima papildomą mokestuką.
Aš irgi norėjau įsipaišyti į tokią sumą, bet deja niekaip neišeina. Žiūrint kokių funkcijų jums reikia. Man reikėjo, kad būtų ir internetas, ir 3D. Kol nemačiau to 3D vaizdo, sakiau, kad man nereikia, bet kai pamačiau, ieškojau tik su 3D
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 11 23, 15:52)
. Man reikėjo, kad būtų ir internetas, ir 3D. Kol nemačiau to 3D vaizdo, sakiau, kad man nereikia, bet kai pamačiau, ieškojau tik su 3D
. Visgi pamaniau, kad geriau iškart sumokėsiu brangiau, bet būsiu patenkinta pirkiniu, nei nusipirkti pigiau ir kažko gailėtis, kad neišsipildo tavo lūkesčiai. Nes vistiek daiktas bus skirtas ne vieneriems metams, bent jau man.
ta prasme matet kaip tas samsung rodo 3d, tai jam juk reikia spec filmu
QUOTE(GITALE @ 2013 11 23, 17:51)
ta prasme matet kaip tas samsung rodo 3d, tai jam juk reikia spec filmu
ne, nebūtinai, galima žiūrėti bet kokius filmus ir ne tik filmus, tik žinoma efektas irgi būna skirtingas. Tam reikalui tiesiog reikalingi spec. akiniai.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 11 24, 01:36)
ne, nebūtinai, galima žiūrėti bet kokius filmus ir ne tik filmus, tik žinoma efektas irgi būna skirtingas. Tam reikalui tiesiog reikalingi spec. akiniai.
na bet tokio ispudzio kaip kinoteatre nera,
LG 47LA667s 2599LT - vertas tokiu pinigu?
Dienu begyje turetu atvaziuoti - uzsakytas. Bet dar nesumoketa
Dienu begyje turetu atvaziuoti - uzsakytas. Bet dar nesumoketa
QUOTE(GITALE @ 2013 11 24, 17:30)
Tikrai, kad ne. Kuo labiausiai nusivyliau - labai jau menkas garsas. Jei senu tv įprastai klausiausi garsu 30-40, tai dabar nustatyta 90.
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 11 24, 21:13)
Tikrai, kad ne. Kuo labiausiai nusivyliau - labai jau menkas garsas. Jei senu tv įprastai klausiausi garsu 30-40, tai dabar nustatyta 90.
. Bet gamintojai už tokią kainą tikrai nesudės visko , kad tenkintų 100%, taip ir parduotuvėje berniukas sakė: jei yra vienas daiktas, nėra kito. žodžiu filmo su geru garsu neteks žiūrėti, taigi kino teatro visiškai neatstos.
Geram garsui reikalingi geri garsiakalbiai. Dažniausiai jie netilptų į tokio plonumo korpusą. Jei tilptų (yra pasaulyje įvairių technologijų) kažin ar norėtumėte mokėti antra tiek už garsą
Be to reikalą gali pataisyti atskira garso sistema prijungta prie TV.
Papildyta:
QUOTE(Borzika @ 2013 11 22, 18:32)
...
Turiu ir pati klausimą: o kada šių metų modeliai gali būti pigiausi? ...
Turiu ir pati klausimą: o kada šių metų modeliai gali būti pigiausi? ...
Sausio gale - vasarį.
Kai atsiras planai 2014 metų modeliams.
QUOTE(GITALE @ 2013 11 24, 16:30)
Kinoteatro įspūdžio nebus dėl to, kad palyginus su kino ekranu, televizorius yra mažiukas.
O tas 3D padarymas iš 2D, apie kurį balta lelija rašo - atleiskite, bet tai nesąmonė...
Papildyta:
QUOTE(speedy @ 2013 11 25, 09:16)
Taip, atskira garso sistema yra būtinybė.
QUOTE(speedy @ 2013 11 25, 10:16)
Geram garsui reikalingi geri garsiakalbiai. Dažniausiai jie netilptų į tokio plonumo korpusą. Jei tilptų (yra pasaulyje įvairių technologijų) kažin ar norėtumėte mokėti antra tiek už garsą
Papildyta:
Papildyta:
Apie tai jau anksčiau aš ir rašiau,jei ką, kad už minimalią kainą maximumo nebus.
Papildyta:
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2013 11 25, 10:43)
O tas 3D padarymas iš 2D, apie kurį balta lelija rašo - atleiskite, bet tai nesąmonė...
Papildyta:
Papasakokite apie tai šios programos išradėjui.