Įkraunama...
Įkraunama...

Uzsisakome is JAV parduotuviu (217 tema)!

Gal dar kas del TH batu pasisakys koki su 37 ne siaura peda imti? 7 ar 6,5? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(volkiene @ 2013 10 11, 16:20)
Merginos, kada mazdaug galima tiketis 3 d. uzsakytu Levi's prekyciu?  blush2.gif

buvau keliom dienom isvykus, tai nesveriau. siandien startuoju. issiusim viska kita penkt.

QUOTE(Daimen @ 2013 10 11, 19:53)
ar dar renkat Amazon? noriu dar bearpaw  lotuliukas.gif

zinoma tongue.gif

pas mus yahoo pasikeite, bent as pjaunu gryba visiska juo naudodamasi, tai jei ka nusirasysiu, is anksto atsiprasau:) panaseja i gmail, kuriuo naudotis nemoku blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kate25: 11 spalio 2013 - 20:17
QUOTE(Kate25 @ 2013 10 11, 21:16)
pas mus yahoo pasikeite, bent as pjaunu gryba visiska juo naudodamasi, tai jei ka nusirasysiu, is anksto atsiprasau:) panaseja i gmail, kuriuo naudotis nemoku blush2.gif

Pas mus tas pats su yahoo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(etsujv @ 2013 10 11, 21:09)
Gal dar kas del TH batu pasisakys koki su 37 ne siaura peda imti? 7 ar 6,5? 4u.gif

pas mane 37 eur, pirkau 6.5 espadriles ir didokos biskiuka. tai manau jei uzdari batai, uztektu 6.5 4u.gif bet gal ir nuo modelio priklauso smile.gif
Atsakyti
ar dar Amazon duoda gera kaina Bearpaw?
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2013 10 11, 21:16)
buvau keliom dienom isvykus, tai nesveriau. siandien startuoju. issiusim viska kita penkt.
zinoma tongue.gif

4u.gif lauksiu skaiciuku. Jei kt penktadieni issiusit tai mazdaug per gera sav g.gif atkeliaus turbut
Atsakyti
QUOTE(Kate25 @ 2013 10 11, 20:16)
zinoma tongue.gif

tikrai taip, yahoo atnaujininkai , reikai priprasti wink.gif
Atsakyti
Merginos priminkit kaip uzeiti i guess.com?
Atsakyti
QUOTE(kravciuska @ 2013 10 11, 22:19)
Merginos priminkit kaip uzeiti i guess.com?

man tik per tunnel bear uzeina 4u.gif
Papildyta:
merginos, smile.gif o guess.com sale nurodytos kainos yra galutines? smile.gif niekaip nesuprantu del tos extra 50% doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Angelina555 @ 2013 10 11, 21:24)
man tik per tunnel bear uzeina 4u.gif
Papildyta:
merginos, smile.gif o guess.com sale nurodytos kainos yra galutines? smile.gif niekaip nesuprantu del tos extra 50%  doh.gif

guess galutines

marciano yra papildomai off
Atsakyti
bandyk deti i krepsiuka!
Atsakyti
didelis aciu 4u.gif
Atsakyti