Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Sierratradingpost -45% kodukas ESU6493U 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2013 10 11, 11:23)
didesnis dydis ir tiek mirksiukas.gif

aciuks.gif Visoms atsakiusioms
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2013 10 11, 16:39)
Sierratradingpost  -45% kodukas ESU6493U   4u.gif

Ne viskam taiko? unsure.gif
Atsakyti
Kaip ir rasiau keliais postais anksciau, kad jauciu, jog su Bearpaw neprasausiu, taip ir yra - 25 cm peda US9 dydis tiko puikiai smile.gif Pastebejimas del plocio - tokio tipo batai tikrai platus, tad su tiek pat cm ir labai siaura peda gali buti didoki.
Atsakyti
QUOTE(KristinaL @ 2013 10 11, 18:21)
Kaip ir rasiau keliais postais anksciau, kad jauciu, jog su Bearpaw neprasausiu, taip ir yra - 25 cm peda US9 dydis tiko puikiai smile.gif Pastebejimas del plocio - tokio tipo batai tikrai platus, tad su tiek pat cm ir labai siaura peda gali buti didoki.

Man su 24.5 cm siaura peda US8 Bearpaw buvo dideli g.gif Viduje skaiciavau 25cm. vidpadi. Beje as pirkau ilgu aulu batukus, tai plotis per blauzda buvo kraupus, botai o botai blink.gif . Vat ir klausimas jei kas uzsisakete ilgus gal galite pamatuoti kiek cm aulas virsuje, idomu ar pas mane cia toks modelis pasitaike ar visi tokie platus ir apie ilgus nebegalvoti?
Medituoju apie uzsakyma US7 trumpuciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gomerta @ 2013 10 11, 17:38)
Jei galit, pasidalinkit info, koks jusu pedos dydis, koki modeli ir koki dydi emete? Cia daug kam neramu, pataikem su dydziu ar ne g.gif  Aciu 4u.gif

Nesioju 37-38 dydi, pedos ilgis apie 24 cm, pasiklausiusi patarimo temoje uzsisakiau 8 dydi, tai batai kaip tik, yra siek tiek laisvumo, bet nesmukcioja 4u.gif. O modelis buvo sitas: http://www.amazon.co...s=bearpaw boots .
Atsakyti
QUOTE(vjolanta @ 2013 10 11, 18:31)
Nesioju 37-38 dydi, pedos ilgis apie 24 cm, pasiklausiusi patarimo temoje uzsisakiau  8 dydi, tai batai kaip tik, yra siek tiek laisvumo, bet nesmukcioja 4u.gif. O modelis buvo sitas: http://www.amazon.co...s=bearpaw boots .

o dar yra - 40 proc siems? smile.gif
Papildyta:
http://www.sierratra...-women~p~6516y/ cia kaip suprantu tokie patys batai tik ili- tall, su - 45 proc nuolaida smile.gif
Atsakyti
Laukiu ir aš savo Bearpaw, sakykite, kurios gavote dabar, kiek maždaug laiko laukėte batų? Aš jau nekantrauju ax.gif
Beje, kažkaip nesidomėjau, viduje ten natūralus avikailis ar vilna juose?
Turiu omeny šį modelį
Atsakyti
Aciu Taurei ir visai komandai uz Bearpawus, dydis ir spalva tiko ir patiko, o jau batuku siltumas ir patogumas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mergaitės dėkoju už siuntinuką bis.gif

Loft nerealu tiko ir kelnytes pirktos su -40 proc velvetinės taip tikriausiai vadinate ir dydis ir ilgis super tiko ideliai. Sijonukas ir ideliai, gerai kad emiau didesni dydi, kaip atsiliepimuose rašė 4u.gif

Children place džinsai berniukaui nerealiai minkšti ir dydi super, spalvyte ir kaina thumbup.gif Mergaitei pėdkelnės super ir su 1 metru ųgiu 3-4 dydis idealiai. Berniukui maikytes ir tiko ęmiau 112 cm ugiui 4T ir XS, o spalvos wub.gif laugh.gif

Olda navy išgirtieji dzinsiukai 10 dydis idealiai, nors kai išsitraukiau išsigandau, kad be šansų su mano 107 dupce, bet kaip nulieti, o patogumas cool.gif

Pirmą kartą pataikiau landsend marsškinukus su pluksnelėm, 10 dydi 100 cm per krutine ideliai ir net per liemeni prigludę, na apsipatenkinus esu essen.gif

Va su kuo nepasisekė, tai vyrui su treninginėm kelnėm umn.gif jau dyyydis tall XL nu visai neatitinka jų dydžių lenteles, ten reikia svert 150 kg turbūt, nes mano vyras kur nešioja dzninsus 36-38 dydi tai, švelniai tariant skęęsssta mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 11 spalio 2013 - 19:14
[quote=kriisti,2013 10 11, 20:12]

o tu marskinuku su plunksnelemis medvilne minkta? Tamsiai melynu pasley tai tokia kietoka medvilne neelastinga, man noretusi mielesnes.
Atsakyti
[quote=jolantaO,2013 10 11, 20:29]
[quote=kriisti,2013 10 11, 20:12]

o tu marskinuku su plunksnelemis medvilne minkta? Tamsiai melynu pasley tai tokia kietoka medvilne neelastinga, man noretusi mielesnes.
[/quote]

Ta standi medvilne vadinu, man tokia patinka, gražiai gula prie kūno o elastingumas paaiškės panešiojus, manau po skalbimo paaiškės kokia ištikrųjų ji bus 4u.gif

Atsakyti