Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Lin1 @ 2013 10 12, 16:45)
kokias perkate? biggrin.gif

Nugis turbut visos nori vienodom leopardinem ar rozinem striukytem po 10$ mergickas savasias aprengt biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 10 12, 08:51)
Nugis turbut visos nori vienodom leopardinem ar rozinem striukytem po 10$ mergickas savasias aprengt biggrin.gif.

aga, tik kazi ar praleis. Aplamai labai sunku pirkti is ju. Mano uzsakymu nepraleidinejo ilgai, paskui praleido viena. Dabar nezinau kaip bus, greit meginsiu.
Atsakyti
QUOTE(Xrusia @ 2013 10 11, 22:31)
aciu Linamog uZ patarimus del dydZio  thumbup.gif Jamiau 7 su 24,2

I sveikata, nepamirskit gerai impregnuoti pries aunantis.
QUOTE(por-for @ 2013 10 12, 15:17)
Norėjau paklausti, gal kas turite tokią striukytę arba žinote, koks šios striukės užpildas ir ar tinkama mūsų žiemoms?  g.gif

Aprasyme gasdina, kad su labai siltu turbo super mega power sintetiniu uzpildu. biggrin.gif
Atsakyti
Junkites prie:

RalphLauren.com, truksta iki free ship
Abercrombie.com , priimsiu uzsakyma su ne daugiau nei 3 rubeliais, pirksiu uz valandos mazdaug.
Aeropostale.com -25$ nuo 100$
Jcrew.com
Jcrewfactory.com
6pm.com
Hautelook.com
Ideeli.com
Dillards.com

IR tt 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(MYG @ 2013 10 12, 13:38)
Nezinau kaip kitoms, bet man asmeniskai su siaura koja nepavyko prisidetinti sorel. Dvejus buvau parsisiuntus abeji buvo per platus  schmoll.gif
Papildyta:
SOS , skubus klausimelis - akip su moteriskai TH paltukais, striukemis plosciukais? Atitinka dydi? Jei pas mane 84 64 94, koki dydi imti? g.gif

Aciu. Tuomet nepirksiu,nes plaukios ir mano koja.
Atsakyti
LABA,AR PERKAT SHOEMETRO? 4u.gif

Diesel batai juokingom kainom ir dar duoda lyg ir viskam 20 % nuolaida FAMILY20 kodukas bigsmile.gif
https://www.shoemetr...aterial=Leather
https://www.shoemetr.....Regular Suede
kelsi dagger odiniai aulinukai
kelsi dagger ilgaauliai
ck balerinos us5 dydzio
dolce vita ilgaauliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 12 spalio 2013 - 16:35
QUOTE(Linulee @ 2013 10 12, 09:20)
LABA,AR PERKAT SHOEMETRO? 4u.gif

Taip smile.gif
Atsakyti
Bus kaip ir pernai, puse kauno vaiksciojo su H&M kombiais, vokietijoj ju nepirko , kalnai kabojo gale ziemos, nes matomai net ekonomines klases pirkejams ju kokybe netenkino, o cia va prasom, issluos lietuves, ir vaikscios vaikai kaip pingvinai vienodi lotuliukas.gif doh.gif , nesvarbu kokybe, svarbu, kad pigiai lotuliukas.gif doh.gif thumbup.gif . Dieve, kiek praranda H&M kompanija, kad nepadaro shopo online lietuvoje, 10 meto senumo prekes issluotu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2013 10 12, 17:04)
Aciu. Tuomet nepirksiu,nes plaukios ir mano koja.

Ir apie siuos raso kad 16" aulo plotis, tai jau cia laabai daug. O siaip, kaina ju virs 27$ tik bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2013 10 12, 09:28)
Bus kaip ir pernai, puse kauno vaiksciojo su H&M kombiais, vokietijoj ju nepirko , kalnai kabojo gale ziemos, nes matomai net ekonomines klases pirkejams ju kokybe netenkino, o cia va prasom, issluos lietuves, ir vaikscios vaikai kaip pingvinai vienodi lotuliukas.gif  doh.gif , nesvarbu kokybe, svarbu, kad pigiai lotuliukas.gif  doh.gif  thumbup.gif . Dieve, kiek praranda H&M kompanija, kad nepadaro shopo online lietuvoje, 10  meto senumo prekes issluotu... lotuliukas.gif

geras smile.gif

Man patinka HM kokybe vaikisku rubeliu.
Vakar nupirkau mazajai Guess kostiumeli, megstini, tipo tunika ir leggingsai. Suplojau 30$, o nesioti negales, nes "kanda", grazinti nenuvesiu, nes pirkau labai toli nuo namu ir nezinia kada ten grisiu. Vat tau ir Guess verysad.gif HM visi musu turimi megstukai svelnuciai, gali ant pliko kuno nesiot.
Papildyta:
Junkites prie :

Ruelala.com
Kohls.com
Ae.com
Timberland.com
Atsakyti
QUOTE(nesmerk @ 2013 10 12, 17:28)
Bus kaip ir pernai, puse kauno vaiksciojo su H&M kombiais, vokietijoj ju nepirko , kalnai kabojo gale ziemos, nes matomai net ekonomines klases pirkejams ju kokybe netenkino, o cia va prasom, issluos lietuves, ir vaikscios vaikai kaip pingvinai vienodi lotuliukas.gif  doh.gif , nesvarbu kokybe, svarbu, kad pigiai lotuliukas.gif  doh.gif  thumbup.gif . Dieve, kiek praranda H&M kompanija, kad nepadaro shopo online lietuvoje, 10  meto senumo prekes issluotu... lotuliukas.gif

nereikia tokios gaidelės 4u.gif tikrai ne vieną kartą važiavau su tėte apsipirkt į Vokietiją, turiu ne vieną hm rūbelį, tikrai aukštesnės kokybės nei LT už tokią kainą galima nusipirkti, taip, kad gavus gali spręsti ar į kaimą pas senelius, ar kasdienai, ar papuošimui ar velniukai žino kam naudoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babija: 12 spalio 2013 - 16:43
tuoj desiu Macys.com 4u.gif
Atsakyti