Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(kerija @ 2013 10 08, 18:11)
Kas čia per rūbai? unsure.gif

va tokio tipo..
http://www.sierratra...;colorFamily=01

QUOTE(kriisti @ 2013 10 08, 18:37)
Tai kaip ta gofą dėt, nes grupėje taškentas tai tada suprakaituoja  doh.gif , o kai ne su golfu tada gerai, bet kai veda į lauką tada jau vėl bėdą doh.gif

o zinai keistai atrodo auklėtoja apsimuturiavus visa, kad tik niekur nešpustų, pirštines užsidėjus o vaikai kaip kas, nu man nesuprantama, nes vaikai yra vaikai nu patys neapsirėdys niekaip  unsure.gif

vaikam dek tokius ant kaklo.. http://www.sierratra...-women~p~6052j/

o su aukletojom gi galima graziai pakalbet.. ir paprasyt,kad zvilgteltu ar vaikai normaliai apsirengia..
Atsakyti
Merginos sakykit, kaip issiaiskinti USA batu dydzius? Pvz 35, 38?
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2013 10 08, 18:49)
o kaip paskutinio modeliuko dydziai ? nepadidinti ? imti savo iprastini ?  g.gif

o ką aš žinau biggrin.gif googlink, ieškok atsiliepimų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2013 10 08, 19:06)
Merginos sakykit, kaip issiaiskinti USA batu dydzius? Pvz 35, 38?

reiktu klaust konkrecios firmos konkretaus modelio.. tada gal kas ir pakomentuotu.. nes dabar tai skirtingu firmu batu dydziai skiriasi..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 10 08, 19:09)
reiktu klaust konkrecios firmos konkretaus modelio.. tada gal kas ir pakomentuotu.. nes dabar tai skirtingu firmu batu dydziai skiriasi..

Ir dar prieš klausiant, apsibrėžt pėdą ant popieriaus lapo ir išsimatuot jos ilgį, bei idealiai tinkančių batų vidpadį, bus lengviau patart.
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 10 08, 18:47)
kokias 4 ziemas buvom istikimi keen batams.. buvo super.. dabar antra ziema pirkau columbia rope.. irgi patinka.. thumbup.gif

o dekui, pasizvalgysiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2013 10 08, 20:09)

My Webpage
veltiniai batai, nesioju šiaip 38 tai nežinau kuriuos rinktis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo augjogx: 08 spalio 2013 - 19:15
QUOTE(kriisti @ 2013 10 08, 20:37)
Tai kaip ta gofą dėt, nes grupėje taškentas tai tada suprakaituoja  doh.gif , o kai ne su golfu tada gerai, bet kai veda į lauką tada jau vėl bėdą doh.gif

O su sloga visada einam į lauką, tik va bėda, kad pas mus tempa kyla iškarto  doh.gif  ir laukam hana tada  rolleyes.gif

o zinai keistai atrodo auklėtoja apsimuturiavus visa, kad tik niekur nešpustų, pirštines užsidėjus o vaikai kaip kas, nu man nesuprantama, nes vaikai yra vaikai nu patys neapsirėdys niekaip  unsure.gif

mano vaikis tai visa ziema su golfu vaiksto, neperku storu, trikotazinius tai tikrai nesukaista, nu aisiku jis i mane - salmirys biggrin.gif o i lauka pas mus veda tai kazkai randu su apristu graziai saliku, pristinem, kepure uzrista, pas mus nuostabios aukletojos wub.gif
Atsakyti
Ar jomashop originalus pardavineja? Domina butent si rankine http://www.jomashop....ndbag-3400.html
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2013 10 08, 19:14)
My Webpage
veltiniai batai, nesioju  šiaip 38 tai nežinau kuriuos rinktis  blush2.gif

man kažkaip nieko nerodo ohmy.gif
Papildyta:
QUOTE(vavuum @ 2013 10 08, 19:14)
Ar jomashop originalus pardavineja? Domina butent si rankine http://www.jomashop....ndbag-3400.html
Aciu smile.gif

Draugės vyras pirko Jomashop brangų laikrodį, kadangi jis buvo skirtas dovanai, tai dėl šventos ramybės nunešė tiesioginiams gamintojo atstovams patikrinti, ar originalas. Viskas tvarkoj su originalumu. Kiek esu pirkus Swarovski iš ten, irgi 100% originalai. Manau, nėr dėl ko pergyvent.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2013 10 08, 19:14)
My Webpage
veltiniai batai, nesioju  šiaip 38 tai nežinau kuriuos rinktis  blush2.gif

pasinaudok Gafsos patarimu .. nes tas pasakymas nesioju 38 nelabai tikslu.

ir man neatidaro tavo batu nuorodos...

QUOTE(Gafsa @ 2013 10 08, 19:12)
Ir dar prieš klausiant, apsibrėžt pėdą ant popieriaus lapo ir išsimatuot jos ilgį, bei idealiai tinkančių batų vidpadį, bus lengviau patart.

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 10 08, 20:12)

Vitpadzio ilgis 27 blush2.gif o ant savo ECCO batu parasyta ismiera matau US 7-7,5 Bet batai pirkti Lietuvoj tai nžn ar čia yra tame tiesos. Jei kas galit patarkit mirksiukas.gif
Atsakyti